Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני שוטף את הרכב ידנית בעצמי, ואני מנסה למצוא דרך לייעל את התהליך כך שיקח פחות זמן, אבל בלי להסתכן בלקבל סווירלים. אז כך, זה לוקח לי בדרך כלל בין 2-3 שעות לניקוי חיצוני סטנדרטי, וזה ברור לי שרוב הזמן הולך על העבודה לפי שיטת 2 הדליים.

אני לוקח פאנל, שם את כפפת המיקרופייבר בסבון, עובר על הפאנל עם הפעלת לחץ מינימלי, לאחר מכן שם את הכפפה בדלי של המים כדי לנקות אותה, ואז שם את הכפפה פעם נוספת בסבון, ועובר עוד פעם על אותו פאנל תוך כדי הפעלת טיפה יותר לחץ לניקוי יסודי יותר. לבסוף אני לוקח פאנל חדש, וחוזר על התהליך הזה.

אשמח לשמוע מכם, האם אתם משמשים בשיטה הזאת גם באותה צורה?

האם יש חלופות אחרות שגם אמורות לצמצם קבלת שריטות והן יותר זריזות?

עד כמה זה נורא להשתמש בדלי אחד עם סבון?

תודה.

פורסם

איך הגעת לשעתיים שלוש? מה אתה עושה מסג' לרכב?

לא אמור לקחת יותר מ40 דקות עם השקעה יפה ובנינוחות..

עם הזמן אתה מתרגל לעבודה ועושה את זה יותר מהר אבל שעתיים שלוש אני לא מגיע גם עם יישום ווקס

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

אני קניתי מרסס גדול לגינה, בפנים מערבב מים עם ONR ומשפריץ על הרכב. לאחר מכן עם ספוג רטוב מתחיל לעבור על המשטחים תוך כדי ניקוי הספוג בדלי של מים.

פחות משעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איך הגעת לשעתיים שלוש? מה אתה עושה מסג' לרכב?

לא אמור לקחת יותר מ40 דקות עם השקעה יפה ובנינוחות..

עם הזמן אתה מתרגל לעבודה ועושה את זה יותר מהר אבל שעתיים שלוש אני לא מגיע גם עם יישום ווקס

2-3 כולל הבא (כאשר רוב הזמן הולך על שלב 2 ):

1 ) שטיפה ראשונית במים

2 ) שטיפה בסבון לפי 2 הדליים, כפי שהסברתי בהודעה הראשונה:

אני לוקח פאנל, שם את כפפת המיקרופייבר בסבון, עובר על הפאנל עם הפעלת לחץ מינימלי, לאחר מכן שם את הכפפה בדלי של המים כדי לנקות אותה, ואז שם את הכפפה פעם נוספת בסבון, ועובר עוד פעם על אותו פאנל תוך כדי הפעלת טיפה יותר לחץ לניקוי יסודי יותר. לבסוף אני לוקח פאנל חדש, וחוזר על התהליך הזה.

3 ) הורדת הסבון מהבודי עם מים

4 ) מילוי דלי נוסף של מים וסבון לצמיגים וג'נטים

קודם עובר על הג'נטים עם עוד כפפת מיקרופייבר

לאחר מכן עובר עם מברשת על הצמיגים

5 ) הורדת הסבון מהצמיגים עם מים

6 ) ייבוש הבודי עם מגבת מיקרופייבר, תוך כדי מעבר ע"י לחיצות ( לא גורר את המגבת על הצבע, דבר שבהחלט יכול להקל )

7 ) ייבוש הצמיגים/ג'נטים עם מגבת מיקרופייבר נוספת

8 ) כל מיני הברקות, בעיקר:

מעבר על הצמיגים עם ג'ל של מיגווירס עם פד צהוב

הברקת חלונות.

איך הצבע אצלך ברכב נראה בשמש? האם יש הרבה סווירלים?

פורסם

עדיין לדעתי יותר מידי זמן..

אתה לא אמור להשתעבד לעניין יותר ממה שזה גם ככה משעבד אותך :)

פורסם

משאבת ה12v ו2 ג'ריקנים של 17 ליטר עושים חיים הרבה יותר קלים ומהירים.

משפריצים על הרכב מים עם אקדח סבון בשביל להוריד את הלכלוך

שיטת 2 הדליים אחד עם מים אחד עם סבון.

שוטפים שוב עם משאבת 12v

הדלי עם הסבון משמש אותי לג'נטים גם כן.

ככה לא צריך למלא דליים

כל הסיפור כשעה כמובן שuber עושה תעבודה בזריזות

פורסם

פעם עבדתי על הרכב של ההורים שלי 4 שעות אם לא יותר.

הוא היה כל כך מטונף ומדובר בSUV אז זה לא רכב קטן.

התחיל בשטיפה רגילה,אחר כך מעבר עם ספוג להסרת כל מיני שריטות שהיו ברכב (והיו הרבה), עבר לניקוי פנימי של של הרכב, שזה בעצם שאיבה של כל פינה (אני פדנט)+מושבים+הסרת כתמים מהמושבים. אחר כך סידור של תאי האחסון והתא מטען.

רציתי לשים גם QD אבל הבקבוק נשבר לי :(

מעולם הרכב לא היה נקי ככה.

את הרכב שלי לוקח לי שעה בערך

פורסם

טירוף הזמן הזה!!! אני לוקח לי על רכבים מנהלים פחות משעה, שופך בקבוקי מים על הרכב ( בערך 5 ליטר) אחרי זה עובר ל2 הדליים שזה קל ומהיר, אחרי זה שופך עוד בקבוקי מים שמילאתי מבעוד מועד לנקות את הסבון ואחרי זה עובר עם מגבת ייבוש ועוד קצת באפניג לפיניש עם ווקס מהיר , 40 דק עבודה שהשאיפה עצמה זה בערך 15 דקות

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לוקח זמן. בעיקר פריסת הציוד וקיפולו(גרניק בין השאר).

משתדל להיות יעיל ולשטוף גם את הרכב של הגברת באותו מעמד.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

גם עם גרניק אני עושה 2 דליים, אחד למים וסבון ואחד מים בלבד בשביל לנקות את הכפפה, עד כה זו השיטה הכי בטוחה שיש.

כשאין גרניק הייתי שוטף רק עם ONR ומטליות מתאימיות, היום אני קצת יותר חושש לאחר שיש ציפוי והרכב עבר פוליש.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...