Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 עדכוני מערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. הווינדוס מודיע לי שיש 11 עדכונים קיימים, כאשר כל מה שהוא לא עדכון אבטחה הווינדוס מתעלם ולא מתקין. איך אני מעדכן ידני? 530abc5d6f7b1e48c54c43bbc784119e.jpg

Sent from my m2 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

צריך להוריד אותם ולהתקין ידנית.

תכנס לאתר בכתובת :

http://www.catalog.update.microsoft.com/Home.aspx

עבור כל עדכון, תרשום את מספרו (KB בצירוף מספר) כפי שרשום בהודעה שצירפת - ומתוך הרשימה שתקבל, תבחר את העדכון שמתאים למערכת ההפעלה שאצלך. לאחר שתוריד את העדכון למחשב - תפעיל אותו..

פורסם
צריך להוריד אותם ולהתקין ידנית.

תכנס לאתר בכתובת :

http://www.catalog.update.microsoft.com/Home.aspx

עבור כל עדכון, תרשום את מספרו (KB בצירוף מספר) כפי שרשום בהודעה שצירפת - ומתוך הרשימה שתקבל, תבחר את העדכון שמתאים למערכת ההפעלה שאצלך. לאחר שתוריד את העדכון למחשב - תפעיל אותו..

"עבור כל עדכון, תרשום את מספרו (KB בצירוף מספר)" - בעדכונים מומלצים , אין לי מספר . רק בעדכוני מערכת.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אין אפשרות להגדיל את התמונה - כך שאינני יודע מה מופיע שם.

אם מדובר בעדכונים של מיקרוסופט - אמור להיות מספר KB.

אם מדובר בעדכונים למוצרים אחרים (לא עדכון של מיקרוסופט) - אז לחפש את העדכון באתר של היצרן הרלוונטי.

---------

במקרה, האם זאת רשימה שמראה לך אנטי-וירוס (או כל מוצר אחר) של ESET ?

אם כן, שמתי לב שחלק מהעדכונים שהוא מפרסם (של יצרנים שאינם מיקרוסופט) - אין דרך לאתר אותם.

(במקרה שלי - מתריע על עדכון לדרייבר של מדפסת. בבדיקה באתר של יצרנית המדפסת - אין גרסה יותר עדכנית ממה שמותקן אצלי).

• תוכן חדש...