Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הרכב לפני חצי שנה והשמע מההתחלה לא היה להיט,

כיום מותקן ברכב פנל של pioneer deh x6850bt ואני רוצה לשדרג את חווית הנהיגם עם סט רמקולים איכותי,

התקציב שלי הוא עד 1000 שקל ואם אפשר ללא מגבר.

בנוסף קיימת סלילה ומקום במדף מאחורה השאלה אם כדאי להשקיע ?

פורסם

בתקציב שנתת הייתי מציע לך ללכת על קומפוננט של הרץ סידרת dieci dsk165.3 ורמקולים 6x9 מאותה סידרה dcx 690. היה לי את השילוב הזה לפני כמה זמן עבד מצויין על הגברה של רדיודיסק לכן אני ממליץ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
בתקציב שנתת הייתי מציע לך ללכת על קומפוננט של הרץ סידרת dieci dsk165.3 ורמקולים 6x9 מאותה סידרה dcx 690. היה לי את השילוב הזה לפני כמה זמן עבד מצויין על הגברה של רדיודיסק לכן אני ממליץ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

תודה נראה ממש טוב!!

אם בעתיד אני ארצה לחבר מגבר זה בעייתי ?

יש עוד הצעות ?

פורסם

בכיף.בכלל לא בעיה. אני חיברתי אחרי כמה זמן והכל עבד מעולה. כמובן שאל תצפה לפוצץ את השכונה עם זה. יש רמקולים יותר טובים גם כן פשוט השילוב הזה נכנס לך בול לתקציב, ולדעתי זה שילוב מאוד מוצלח.

פורסם
בכיף.בכלל לא בעיה. אני חיברתי אחרי כמה זמן והכל עבד מעולה. כמובן שאל תצפה לפוצץ את השכונה עם זה. יש רמקולים יותר טובים גם כן פשוט השילוב הזה נכנס לך בול לתקציב, ולדעתי זה שילוב מאוד מוצלח.

אני לא מחפש לפוצץ את העיר אני אוהב לשמוע באיכות וזה הדגש :)

פורסם

אם תקנה את רק את הקידמיים זה לא ייתן אותו אפקט,הרמקולים הקידמיים לא יוכלו לרדת מספיק נמוך והכל יירגיש טיפה אנמי או ריק , ה6X9 מאחורה יורד יותר נמוך מהקידמיים ונותן תחושה של סאונד "מלא" ונעים יותר. בדרך כלל לא הייתי ממליץ למישהו להתקין 6X9 ולעשות חורים במגש האחורי, אלא להתקין סאב ומגבר, אבל במקרה שלך אני מבין שהחורים כבר שם, והתקנת סאב ומגבר הם מחוץ לתקציב, אז במקרה הזה 6X9 הם אחלה פתרון לדעתי בכל אופן.

• תוכן חדש...