Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמת, זה היה לקח חשוב שמלמד למה חשוב מצלמה.

לפעמים חשבתי לעצמי- למה חייבים מצלמה? אולי במקרה תאונה אפשר להסתפק בצילום סטילס מהפלאפון ומקסימום להביא בוחן תאונות דרכים שיתן חוות דעת (שנראה לי בכל מקרה מגיע).

אבל הנה עוד סיבה למצלמת דרך. שוטרים.

והסיבה ששבתי לפורום היא כי אני זוכר שיש פה מישהו שמוכר ומתקין כאלה- אצור עימו קשר ואגש אליו במהירות האפשרית.

שוטרים זו אחת הסיבות העיקריות ששמתי מצלמה באוטו.

בזמנו עלה לי מאיפשהו הרעיון בראש לשים מצלמה באוטו למקרי תאונה וכדומה, אז הלכתי לחפש באינטרנט האם זה באמת דבר כדאי. הדבר הראשון שנתקלתי בו זה סרטון שהועלה לאתר שממליץ להתקין מצלמה באוטו שמראה איך מישהו עוצר בעצור, ממשיך לנסוע, ושוטר עוצר אותו אחרי הפניה בטענה שהוא לא עצר בעצור. אם אני זוכר נכון, השוטר נתן לו דו"ח על אף המצלמה, אבל ככה נותרה לו עדות מצולמת שבזכותה הוא יכל לערער על הדו"ח.

איך שראיתי את זה, החלטתי שאין מצב שאתן לעצמי ליפול קרבן לטריקים מלוכלכים מהסוג הזה, וזמן קצר לאחר מכן קניתי מצלמה לרכב.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

כנראה אתה מתכוון לסרטון מבת ים, על נהג שפנה שמאלה וטענו שלא עצר בעצור.

אותו נהג גם תפסו אותו כביכול פעם נוספת במקום אחר ושוב כמובן על עברה מצוצה מהאצבע.

עריכה:

להלן הסיפור

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
שוטרים זו אחת הסיבות העיקריות ששמתי מצלמה באוטו.

בזמנו עלה לי מאיפשהו הרעיון בראש לשים מצלמה באוטו למקרי תאונה וכדומה, אז הלכתי לחפש באינטרנט האם זה באמת דבר כדאי. הדבר הראשון שנתקלתי בו זה סרטון שהועלה לאתר שממליץ להתקין מצלמה באוטו שמראה איך מישהו עוצר בעצור, ממשיך לנסוע, ושוטר עוצר אותו אחרי הפניה בטענה שהוא לא עצר בעצור. אם אני זוכר נכון, השוטר נתן לו דו"ח על אף המצלמה, אבל ככה נותרה לו עדות מצולמת שבזכותה הוא יכל לערער על הדו"ח.

איך שראיתי את זה, החלטתי שאין מצב שאתן לעצמי ליפול קרבן לטריקים מלוכלכים מהסוג הזה, וזמן קצר לאחר מכן קניתי מצלמה לרכב.

ועכשיו תכל'ס, כמה זמן יש לך את המצלמה וכמה פעמים היא עזרה לך?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

גם אני החלטתי לקנות מצלמה בדיוק אחרי אותו מקרה של הבחור עם הסקודה שהשוטר טען שהוא לא עצר בעצור. זה היה לפני כמה שנים.

בינתיים זה עזר לי בדיוק 0 פעמים... אבל לך תדע מה יהיה . אני דוגל בגישת Better safe than sorry

V5

פורסם

במצטבר, אני עם מצלמה ברכב שנתיים, והיא לא עזרה לי אף פעם, וגם מקווה שאני אף פעם לא אצטרך להיעזר בה.

מצלמה באוטו זה סוג של ביטוח. אתה לא רוצה שתהיה לך אי פעם סיבה להשתמש בו, אבל אתה קונה אותו בכל מקרה, כי האלטרנטיבה של להיקלע למצב שבו תזדקק לביטוח הזה והוא לא יהיה בידיך מפחידה יותר.

ובינינו, השקעה חד פעמית של כמה מאות שקלים וכמה דקות התקנה באוטו שמכסה אותך מהאשמות שווא במקרה תאונה/מפגש עם שוטר זה כ"כ שווה את זה שאין פה סיבה לחשוב פעמיים.

גם אני החלטתי לקנות מצלמה בדיוק אחרי אותו מקרה של הבחור עם הסקודה שהשוטר טען שהוא לא עצר בעצור. זה היה לפני כמה שנים.

בינתיים זה עזר לי בדיוק 0 פעמים... אבל לך תדע מה יהיה . אני דוגל בגישת Better safe than sorry

בדיוק.

פורסם

אז בסופו של דבר שילמתם הרבה יותר מ-250 שקל דו"ח, והרבה יותר זמן ועצבים.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לי יש מצלמה פחות משנה. מנעה ממני דו"ח על אי עצירה בעצור.

איזה הרבה יותר מ250 שקל וזמן ועצבים? לא הבנתי למה אתה מתכוון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה קשור זמן ועצבים? אתה מתכוון ל-3 דקות של התקנה פשוטה באוטו? זה בהגדרתך "זמן ועצבים"?

לגבי ה-250 ש"ח דו"ח, זה במקרה של עבירה קלה בלי נקודות. יכולים להאשים אותך בדברים הרבה יותר גרועים. וגם מה קורה במצב שהיית מעורב בתאונה שלא באשמתך? לך תוכיח שלא אתה גרמת לה. למה אני צריך את הכאב ראש הזה? קניתי מצלמה, שמתי באוטו, ואני נוסע בראש שקט.

זה נראה לי כאילו אתה מנסה להצדיק לעצמך למה החלטת לא לקנות מצלמה לרכב.

פורסם

להזמין אותה בעלי אקספרס ואח"כ לשים באוטו נחשב אצלך לזמן ועצבים? :roll:

המצלמה יכולה להועיל לכל מיני מקרים, לא רק דו"ח.

נגיד תאונה שאני מעורב, או תאונה שאני לא מעורב בה אבל נקלטה אצלי.

תחשוב על זה כמו ביטוח לאוטו. אתה הרי לא באמת רוצה לקנות אותו, ובטח שלא רוצה להשתמש בו. אבל אם כבר מגיע מצב שאתה צריך, אז זה מעולה שעשית אותו.

V5

פורסם
זה נראה לי כאילו אתה מנסה להצדיק לעצמך למה החלטת לא לקנות מצלמה לרכב.

אאוטלנדר מנסה להצדיק משהו? NO WAY!

#בדיחה

#אוהבאותךעלכל7המקומותשלך

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

העניין שלהיכנס לרכב נכון והוא צודק! טוב מאוד שצעק עליך שתיכנס לרכב אין לך מושג כנראה כמה זה מסוכן

פורסם

על ביטוח משלמים הרבה יותר אבל עדיין עושים זאת. מצלמה תעזור מאוד במקרה של תאונה. כולה 250 ש"ח שיכולים לחסוך הרבה יותר, במחיר של ארוחה במסעדה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...