Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ההורים רכשו קרוסאובר טורבו חדשה שצפויה להגיע בשבוע הבא.

אני עושה סקר שוק לגבי ביטוח לרכב ומגלה שיש כמה חברות ביטוח שלא מסוגלות לספק הצעת מחיר מכיוון שהרכב עדיין לא קיים במאגרי מידע שלהם :shock:

אני רגיל לבדוק מחירים באתר Wobi ולהתקדם משם אבל להפתעתי הדגם החדש כלל לא מופיע באתר.

על הדרך כמה שאלות,

האם יש למישהו נסיון עם חברת הביטוח של היבואן "מכשירי תנועה" שנקראת "מתיב"?

האם יש יתרונות לעשות ביטוח דרך סוכנות של היבואן?

מישהו שרכש קרוסאובר טורבו וכבר ביטח אותה? אשמח לשמוע השגות בעניין.

תודה!

פורסם

אני מבטח דרכם 3 מכוניות.

ביטוח רכב חדש יש שני יתרונות:

1. מוסכי היבואן הם מוסכי ההסדר (ואני, אישית, היתי מרוצה מהעבודה של פחח במוסך כזה). זה גם פחות או יותר מבטיח חלקי חילוף מקוריים.

2. למשך שנתיים יש ביטוח "חדש תמורת ישן", כלומר במקרה של אבדן מוחלט הרכב מוחלף בחדש מאותו דגם.

מבחינת שירות נזקקתי להם פעם אחת והשירות היה טוב. גם מבחינת המחיר הוא לא מוגזם - לגבי אחת המכוניות נבדקה אפשרות ביטוח באמצעות "חבר" וההפרש במחיר היה זעום, בודאי לאור יתרון סעיף מס' 1 (סעיף 2 לא רלונטי לגבי אותו רכב).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על ההתייחסות Sperial.

העובדה שמוסכי היבואן הם מוסכי ההסדר היא בהחלט אופציה שנשמעת לי.

אני ממתין שנציג יחזור אלי ויתן לי הצעה.

רק לוודא שאני מבין, הסוכנות הזו היא כמו כל סוכן אחר והיא עובדת מול חברות הביטוח השונות?

פורסם

אני בדיוק באותו המצב כמו הוריך. לאחר טלפונים רבים, אני יכול לאמר שהכי זולים הם "מתיב".

כל ההצעות שקבלתי היו לפחות 600 שקלים יותר לזוג נהגים מעל גיל 30 ללא היסטורית תאונות.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
תודה Inon007,

בסוף סגרתם מולם?

אם אפשר לשמוע בפרטי על ההצעה אני אשמח. יעזור לי להבין מי נגד מי.

רוב הסיכויים שאסגור מולם, יש לי מגעים עם ביטוח דרך חברה גדולה (מונופול) שלא אזכיר את שמה, שדרכה לא צריך קודן. במידה ויהיה יקר יותר אסגור דרך סוזוקי.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

ביטוח משווים לפי מפרטי פוליסה ולא לפי מחיר,

כמו רכישת רכב יש סוגים של מחירים ומפרטים.

קח הצעה נוספת מהחברות הישירות דוגמא AIG או

בטוח ישיר,או סוכן רגיל ותשווה מפרטים,

השתתפות עצמית,גובה ביטוח,תוספות,מיגונים נידרשים,

וכו'.

במקביל בדוק גם את הביטוח חובה ותכניס למשוואה.

לי יש חברת ביטוח אחת שאני סומך עליה מבטח רק שם,

אפילו שאני נדרש לשלם (אולי) כמה 100/200 ש''ח יותר בשנה.

תתחדשו.

פורסם

רק לחפור ולחפור...

להתקשר לכל סוכן ביטוח וכל אחד יתן לך מחיר אחר וכיסויים אחרים

אני בסוף ביטחתי מציבושי ב"כלל ביטוח" כי המוסך של מציבושי שקרוב אלי נמצא במוסכי ההסדר שלהם וגם כי כיסוי הצד ג גבוה יותר שזה חשוב והסכימו לוותר לי על מיגונים שחברות אחרות לא הסכימו

פורסם

לגבי חברות שלא מבטחות, בקש מהסוכנותש בה הזמנת את הקודם של הדגם לחברות הביטוח ואז ברגע שתעביר להם יקח להם כמה שעות או יום-יומיים לפתוח את הקודם לדגם החדש ולתת הצעות.

אם יש לך/להורים קרבה מדרגה ראשונה להסתדרות המורים אז אני ממליץ לך לקבל הצעה דרך איילון שנותנים הסדר מיוחד.

בכלל, רוב מועדוני הצרכנות כמו הוט וחבר מציעים היום הסדרים כאלה עם חברות הביטוח, תמיד כדאי לבדוק.

אישית אני מבטח דרך איילון בהסדר הזה שני רכבים במחירים טובים אבל לרכב שלי למשל המחיר שלהם גבוה ואני כבר שנה שלישית עם wobi.

פורסם

קוד הדגם של הקורסאובר טורבו האוטומטי ע"פ משרד התחבורה 0299-0073

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לגבי חברות שלא מבטחות, בקש מהסוכנותש בה הזמנת את הקודם של הדגם לחברות הביטוח ואז ברגע שתעביר להם יקח להם כמה שעות או יום-יומיים לפתוח את הקודם לדגם החדש ולתת הצעות.

אם יש לך/להורים קרבה מדרגה ראשונה להסתדרות המורים אז אני ממליץ לך לקבל הצעה דרך איילון שנותנים הסדר מיוחד.

בכלל, רוב מועדוני הצרכנות כמו הוט וחבר מציעים היום הסדרים כאלה עם חברות הביטוח, תמיד כדאי לבדוק.

אישית אני מבטח דרך איילון בהסדר הזה שני רכבים במחירים טובים אבל לרכב שלי למשל המחיר שלהם גבוה ואני כבר שנה שלישית עם wobi.

מי רשאי להצטרף למועדון הוט?

פורסם

האמת שיש לנו הסתדרות המורים אבל הם מתעקשים לא לתת הצעה ללא מספר רישוי. נקבל את הרכב במהלך השבוע וכרגע אין לנו מספר רישוי.

קוד הדגם של הקורסאובר טורבו האוטומטי ע"פ משרד התחבורה 0299-0073

תודה תודה תודה.

פורסם
מי רשאי להצטרף למועדון הוט?

איגוד ההנדסאים, מהנדסים אם אני לא טועה ועוד כמה קבוצות. קרא באתר שלהם מי בדיוק קהל היעד של המועדון.

פורסם
אני מבטח דרכם 3 מכוניות.

ביטוח רכב חדש יש שני יתרונות:

1. מוסכי היבואן הם מוסכי ההסדר (ואני, אישית, היתי מרוצה מהעבודה של פחח במוסך כזה). זה גם פחות או יותר מבטיח חלקי חילוף מקוריים.

2. למשך שנתיים יש ביטוח "חדש תמורת ישן", כלומר במקרה של אבדן מוחלט הרכב מוחלף בחדש מאותו דגם.

מבחינת שירות נזקקתי להם פעם אחת והשירות היה טוב. גם מבחינת המחיר הוא לא מוגזם - לגבי אחת המכוניות נבדקה אפשרות ביטוח באמצעות "חבר" וההפרש במחיר היה זעום, בודאי לאור יתרון סעיף מס' 1 (סעיף 2 לא רלונטי לגבי אותו רכב).

תודה על המידע,וההמלצה

יצרתי איתם קשר טלפוני.

הם מבטחים רק רכבי סוזוקי או כל רכב?

• תוכן חדש...