Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי רנו מגאן 2008, עם בעיה כזו.

לפני שבוע לערך נדלקה לי נורת מנוע.

את קוד התקלה אני לא זוכר, אך הבעיה היא: crackshaft sensor, אני רוצה לוודא שזו אכן הבעיה שלי, הרכב בהילות ראשון בקושי סוחב מתחיל הכוח מ 1500-2000 טור, ידוע שזה רכב עגלה אבל עדיין כדי לעלות מדרגה קטנה אני צריך לקחת תנופה, וצריכת דלק מטורפת של 15:100.

חוץ מזה בחיבור לobd אין תקלות אחרות

יכול להיות שבגלל החיישן הזה צריכת הדלק כל כך גבוהה והסחיבה כל כך חלשה?

כשניגשתי למוסך אמרו לי שחיישן חדש עולה סביב ה-600 שקל לפני עבודה פשוט נדהמתי, זה באמת המחיר?

תודה רבה לעונים...

פורסם

אל תדהם, יש חיישנים שעולים פי כמה. אם זו האבחנה תחליף לחיישן מקורי. רק על הדלק שאתה מבזבז תחזיר השקעה די מהר.

הזול עולה ביוקר

פורסם
שלום.

ברשותי רנו מגאן 2008, עם בעיה כזו.

לפני שבוע לערך נדלקה לי נורת מנוע.

את קוד התקלה אני לא זוכר, אך הבעיה היא: crackshaft sensor, אני רוצה לוודא שזו אכן הבעיה שלי, הרכב בהילות ראשון בקושי סוחב מתחיל הכוח מ 1500-2000 טור, ידוע שזה רכב עגלה אבל עדיין כדי לעלות מדרגה קטנה אני צריך לקחת תנופה, וצריכת דלק מטורפת של 15:100.

חוץ מזה בחיבור לobd אין תקלות אחרות

יכול להיות שבגלל החיישן הזה צריכת הדלק כל כך גבוהה והסחיבה כל כך חלשה?

כשניגשתי למוסך אמרו לי שחיישן חדש עולה סביב ה-600 שקל לפני עבודה פשוט נדהמתי, זה באמת המחיר?

תודה רבה לעונים...

המוסך ביצע אבחון משלו או הסתמך על האבחון/בקשה שלך להחלפת חיישן מהירות מנוע?

פורסם
המוסך ביצע אבחון משלו או הסתמך על האבחון/בקשה שלך להחלפת חיישן מהירות מנוע?

כמובן שהמוסך חיבר את מחשב לאוטו ואכן זו הבעיה, השאלה כאן האם באמת יכול להיות שבגלל החיישן הזה,צריכת הדלק גבוהה ותחילת הנסיעה חלשה?

פורסם (נערך)

ראיתי שהם עולים 120ש"ח באי-ביי. אני מודה ומתוודא שאני לא מכונאי ולא מבין בין איכויות של חיישנים ואיזה יצרן של חיישן טוב ממשנהו. אוליי שווה לבדוק בפרוקיות אם הם נותנים אחריות. ואיזה עבודה בדיוק מדובר לא הבנתי עדיין למען האמת.

עריכה אחרונה על ידי dorban3
פורסם

כן הופתעתי שזה ככה זול באיביי אבל מה שאני לא מבין זה האם יכול להיות שזו הבעיה כי מוכניק אמר לי שאם החיישן הזה תקול המנוע בכלל לא היה עובד

פורסם

החיישנים של איביי מחזיקים חודש החליפים הספרדים/איטלקיים בארץ מחזיקים 3 חודשים עד חצי שנה במקרה הטוב אם אתה מתכנן להישאר עם האוטו שים מקורי

פורסם (נערך)
זה ידוע שהמוצרים של איביי הם לא שיא האיכות

אבל השאלה שלי כאן היא לא איביי

חיישן קראנק לבדוק אלמנטרי עם סורק נורמלי

דרך Oscilloscope mode

תערובת עשירה בגלל זה-אני בספק

עריכה אחרונה על ידי gershon1
פורסם

כל החיישנים שהזמנתי עד כה לקליאו 2001 מאיביי נותנים בראש יפה כבר למעלה מחצי שנה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

עם חיישן קראנק לא תקין לא נראה שתצליח להניע או שההתנעה תהיה קשה מאוד... בדררך כלל יש בעיה במגאן של חיישן קאמשאפט או במחבר שלו. האם המנוע עובד עגול או רועד לפעמים?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

כדאי לעשות את הפעולות הבאות :

א. לבדוק עם סורק תקלות מקורי, לוודא אותו הקוד תקלה.

ב. לבדוק ולנקות ולהדק את המגעים בשקע התקע של חיווט החיישן קראנק באיזור הקרוב ביותר לחיישן עצמו.

ג. להחליף את החיישן.

רוצה לנסות לחסוך?

עשה קודם את שלב ג'.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...