Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מצטרפים לתביעה ייצוגית כנגד סוכנות מכוניות בגין הבטחות שווא,

דוגמאות: אחריות,תוספות,מחיר עולה יורד,צבע ועוד..

דוגמה מעשית :לי הובטח כי עקב שינוי במדרגות המס לדרגת זיהום אויר מ-2 -3 מחיר הרכב יעלה בינואר 2017 ולא כדאי להמתין ,היה זה בספטמבר 2016. שוכנעתי מחיר הרכב לא רק שלא עלה הוא גם ירד.

במקרה שלי - לקסוס הרצליה

פורסם

אבל זה קורה כל יום באולמות. ככה רוב סוכני המכירות עובדים . זה העולם. מה שאינו מגובה בנייר כתוב לא נחשב.

פורסם

אמרו לי אותו דבר במיצובישי ולא קרה כלום...

לך תוכיח שאמרו לך וגם אם כן גם אמרו "אולי" "כנראה" "סביר להניח"

פורסם

רק נביא ידע בספטמבר מה יהיה מחיר הרכב בינואר, כיוון שהמחיר מושפע מהרבה מאוד גורמים שאת מקצתם ציינת אך רבים מהם אינם בשליטתו של היבואן כגון: שער המטבע, הביקוש בישראל לרכב, הביקוש העולמי לרכב, שינוי במחיר רכבים מתחרים ועוד.

כנראה שסוכן המכירות התכוון להגיד ששינוי בדרגת הזיהום מושך את מחיר הרכב למעלה וזה אולי אפילו קרה, אבל שינויים אחרים משכו אותו למטה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בהצלחה בטביעה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני קורא את מה שכתבת, ויש הבדל גדול בין "אחריות, תוספות" ולבין "מחיר עולה ויורד".

אם הבטיחו לך אחריות לתקופה X, וזה תמיד מגובה במסמך כתוב, ולא מכבדים אחריות - יש בהחלט עילה לתביעה.

אם הבטיחו לך תוספות א ב ג, ובהזמנה רשום שהרכב כולל א ב ג, וקבלת רק ג בלי א ו ב - יש עילה לתביעה.

אם הבטיחו לך שיהיה שינוי בין דרגות מס בין קבוצות זיהום שונות - וזה לא קרה - אז כמו שבגירה כתב - כאן תהיה טביעה ולא תביעה.

קודם כל אני מניח שאין לך מסמך כתוב שהמחיר יעלה.

דבר שני - זה בידיים של משרד התחבורה ולא בידיים של היבואן או סוכנות מכירות. לרוב משרד התחבורה קובע את דרגות המס רגע לפני שהשנה מתחלפת, אז כל מה שאומרים לך בספטמבר זה השערות וספקולציות. בטח ובטח לא הבטחות.

ואם המחיר ירד - זה יכול גם לנבוע מהרבה סיבות שלא בהכרח קשורות למס - שינוי בשערי מטבע, שינוי במחיר שבו היצרן מוכר ליבואן, שינוי בעלויות שילוח ואיכסון (משפיע פחות ועדיין משפיע), וגם באסטרטגיה שיווקית של היבואן. בספטמבר קשה מאוד לדעת מה יהיה המחיר בינואר. ואני אומר בתור מי שעבד הרבה שנים בייבוא של ציוד תעשייתי כבד.

אני מהנדס ולא עו"ד, אבל יודע שחלק גדול ממה שאומרים אנשי מכירות - צריך לקחת בערבון מאוד מוגבל.

לדעתי הסיכוי לזכות בתביעה כזאת מאוד נמוך.

קנית רכב, אתה מרוצה ממנו?? תהנה ממנו!

פורסם

התביעה שלך נדנונה לכשלון מהסיבה שמאז ספטמבר שער הין היפני ירד בכ-13% והנתבעים יכולים לטעון (בצדק) שלו השער היה נשאר כמו בספטמבר המחיר היה אכן עולה. מכיוון שהשער ירד - גם המחיר ירד אתו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מחיר הרכב מושפע מכל כך הרבה גורמים, שאין לאף אחד יכולת ממשית לנבא את מחירו בעוד חודש, בוודאי שלא בעוד כמה חודשים.

הנבואה ניתנה לשוטים.

ומי שמאמין לנבואות חסרות בסיס, הולך לעשות מעצמו שוטה בבית המשפט.

פורסם

שים לב שכשאתה קונה רכב אתה חותם שמחירו הסופי נקבע כשיגיע לארץ ושאם יש שינוי במיסוי הוא עליך. אין לך שום קייס ובטח לא לייצוגית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אליהו - אם היית ידוע שמחירו של הדגם בו אתה מעוניין ירד בכמה עשרות אלפי שקלים תוך תקופה קצרה, לא היית ממתין עם הרכישה?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אליהו - אם היית ידוע שמחירו של הדגם בו אתה מעוניין ירד בכמה עשרות אלפי שקלים תוך תקופה קצרה, לא היית ממתין עם הרכישה?

בכזה מצב אתה צודק, כאן המקרה הפוך, ספרו לו שהמחיר יעלה ובסוף לא עלה, קורה בכל מכירה ולא משנה מה המוצר...

הלקוח קנה רכב שרצה במחיר שידע מראש, רק שמפריע לו התחושה האישית שהוא לא הצליח להשיג "כביכול" משהו בלתי מושג, כי המחיר לא עלה.

• תוכן חדש...