Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, זמן רב שאני שוקל לרכוש רכב שטח ראשון, והג'ימני ידנית לאחר נסיעת התרשמות קצרה בהחלט היה כייפי לנהיגה, כמו בטרקטורון כזה. השאלה שלי האם כדאי ב2017 לרכוש חדש מהיבואן? האם צפוי דגם חדש בתקופה הקרובה?

לגבי גיפים אחרים אשמח להמלצות :

זה יהיה רכב עיקרי ליום ליום.

לא מוכן לשלם הרבה דלק,

מחפש טיפולים זולים ואמינות.

פורסם

לקנות ג'ימני חדש כרכב שטח ראשון זה כמו לטפס על האוורסט כדי לראות אם אתה אוהב לטייל.

לדעתי עדיף לקנות משהו ישן יותר ונוח יותר בכביש, לראות האם אתה באמת אוהב את השטח וכמה אתה באמת נוסע בשטח וזקוק לרכב שטח אמיתי ואח"כ להתקדם.

תרשום מה התקציב ויהיה אפשר להתקדם משם.

פורסם
לקנות ג'ימני חדש כרכב שטח ראשון זה כמו לטפס על האוורסט כדי לראות אם אתה אוהב לטייל.

לדעתי עדיף לקנות משהו ישן יותר ונוח יותר בכביש, לראות האם אתה באמת אוהב את השטח וכמה אתה באמת נוסע בשטח וזקוק לרכב שטח אמיתי ואח"כ להתקדם.

תרשום מה התקציב ויהיה אפשר להתקדם משם.

תקציב עד 100k בשביל חדש, ליד שניה עד 77k ,

אבל שוב נהגתי על הגימני, ואהבתי את הנסיעה, כולל הקפיצות . ז"א נראה לי גם אם לא אטייל הרבה ולא אעשה שטח טכני, עדיין אהנה ממנו בעיר ומידי פעם בין עירוני. ואם לא מקסימום אמכור כעבור שנה או יותר לפחות.

חיפשתי יד שניה מ2015, בגלל esp והמראה המשודרג. המחירים 75+ לידני.

אני קיבלתי הצעה מהיבואן ל95,999 אלף הנחת הסתדרות המורים לידני.

פורסם

אתה צריך לחשוב כמה שטח אתה באמת רוצה, האם סובארו פוסטר משומש יספיק לך להתחלה (דגם ידני, נדיר יותר, עם הילוך כוח)?

אם אתה רוצה מיד משהו מאוד קשוח לשטח מאוד קשה אז אין רכב שדומה לג'ימני, אבל תיקח בחשבון שהוא מאוד מאוד לא נוח בכביש, עדיף שתעשה נסיעת מבחן יחסית ארוכה עם נסיעה גם בכביש בין עירוני לפני שתחליט אכן לקנות כזה.

הייתי גם בודק את הסוזוקי גראנד ויטארה מהדגם הקודם.

פורסם

בתור דיילי ומדי פעם שטח לייט?

כמה נסעת עליו?

רכב משנות ה-90, בלי מבחן ריסוק או אביזרי בטיחות מתקדמים, חלש, רועש, לא נוח ונסיעה מעל 90 קמ"ש רוח ונדנודים. תענוג.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אם תמצא דאסטר דיזל 4x4 (שגם הוא לא שיא הבטיחות, אבל כנראה עדיף על הג'ימני) הוא יכול לדעתי להיות אופציה סבירה, אם באמת מדובר בשטח קל. אבל אני לא חושב שיש כאלה בתקציב יד שניה שלך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...