Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשמוע את דעתם של חברי הפורום היקר הזה.

מה דעתכם עם רכב מסחרי בתור רכב משפחתי?

כמו למשל:

פורד קונקט

פיאט דואבלו וכו'???

מחפש רכב סולר/דיזל עם בגז גדול ( משפ' עם תינוקות) באזור ה50 אלף ש"ח.

נוסע בשנה מעל ה30 קילומ'.

חייב אוטומט.

תודה על העזרה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אחד שגדל עליהם, הקונקט ידני בלבד ולא היה מהאמינים ביותר,

ברלינגו ודובלו מגיעים עם גיר רובוטי חד מצמדי כאשר שתיהם לא ממש נפוצים בתקציבך, ויש גם את הפולקסווגן קאדי, עם DSG7 לא יודע איזו גרסה אבל יש סיכוי שזו לא הdq200. החסרון בדרך כלל הוא רכב ספרטני ביחס למשפחתית, ובטיחות נמוכה יותר.

פורסם

לטנדרונים כמו ברלינגו ודובלו יש ייתרון עצום כרכב משפחתי בכל מה שקשור למרחב ופונקציונליות.

מרחב - לנוסעים מקדימה ומאחורה, מרחב ראש, מדף מעל הראש של הנהג שפשר לאכסן בו אינסוף דברים, בגז' ענק שניתן להוביל בו עגלת תינוק אפילו בלי לקפל. רהיטים שונים \ כורסאות וספות \ מכונת כביסה \ שולחן פינג פונג בלי בעיות (הכל מנסיון).

וכל זה עם צריכת דלק מצויינת במנועי טורבו דיזל.

אחרי הרבה שנים עם ברלינגו הייתי מקבל התקף קלסטרופוביה בכל משפחתית. וגם הפכתי למיני מוביל של חברים ומשפחה.

אבל - ברגע שאתה חייב אוטומטית - זה משנה לגמרי את התמונה. רוב הטנדרונים לא מגיעים עם גיר אוטומטי. יודע שיש פולקסוואגן קאדי אוטומטית - DSG, יש לי חבר עם 2 ילדים ועסק שמחזיק אחת, מרוצה עד הגג. אבל המחיר די גבוה, הרכב לא כל כך נפוץ.

אם ידני בא בחשבון - זאת אופציה מצויינת.

פורסם

טנדרון אוטומטי בתקציב הזה, זה רק קנגו והוא לא דיזל. הקאדי בתקציב הזה זק רק ישנים וטחונים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היה לי פורד קונקט מהעבודה ששימש אותי כרכב משפחתי, נסענו איתו ברחבי הארץ כולל אילת ואתגורים קטנים.

נהנתי מאוד ממנו, גדול ומרווח, נוח במידה סבירה עד טובה לישיבה, בהחלט לא רכב למירוצים אך לא עגלה.

אהבתי אותו אף יותר מהמאזדה 3 שקבלתי אחריו.

פורסם

מה דעתכם עם רכב מסחרי בתור רכב משפחתי?...

...מחפש רכב סולר/דיזל

נוסע בשנה מעל ה30 קילומ'.

חייב אוטומט.

דעתי היא שהכי טוב מינוואן.

רכב "משפחתי" במיחוד בתצורת סדאן הוא הכי פחות מתאים לשימוש משפחתי.

אם אין מספיק תקציב למינוואן, מכוניות מסחריות קטנות מציאות תחליף מוזל למינוואנים, רק עם פחות איבזור, מנועים פחות חזקים ובדרך כלל ללא גיר אוטומטי.

אין אופציה אוטומטית ראויה עם מנוע דיזל במכוניות האלו. יש רנו קנגו בנזין 1.6 אוטומטי. הוא נפוץ, זול, מבוסס על מכלולים וותיקים ומוכרים, מרווח ונוח. אבל הוא צורך 1 ל 10 משולב, איטי וחלש, לא מתקרב לדיזלים ברמת ביצועים.

אם חייב אוטומטי ודיזל, חפש משהו אחר. זאת אומרת רכב מקטגוריה אחרת.

פורסם

תודה רבה לכל העונים.

כנראה שאין בארץ רכב שיענה על הצרכים שלי.

לצערי הרב לא יכול גיר רגיל וחייב אוטומט.

כיום נוסע על בנזין והמעבר לדיזל/סולר בגלל שיקולים של קילומ' מנסה לחסוך בהוצאות.

כרגע הרכב שרלוונטי רק חושש שהוא קטן מידי בבגז זה רנו פלאונס או רנו מגאן סטייישן שמגיעות בדיזל.

אשמח לעוד עזרה.

פורסם
טיוטה פריוס

הוא חושש שהבגאז' של מגאן סטיישן לא יספיק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש את הפריוס פלוס מעבר לתקציב שלו אבל גם אופציה מעניינת .

ממה שראיתי אצל חברים הפריוס יש לה תא מטען יחסית גדול שאם מורידים כסאות נהפך להרבה יותר גדול.

סתם מתוך התעניינות למה הצורך בתא מטען ענק שתא מטען של רכב משפחתית סטנדרטית לא מתאים?

פורסם

פות"ש מדבר על תקציב של 50K הפריוס פלוס מתחילה מכפול בערך...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חשבתי על פיאט קובו/ סיטרואן סי 3 פיקסו רק שאני חושב שהם ממש קטנות יחסית לא?

נפח תא מטען 330 ליטר זה ממש בדיחה!

מה דעתכם?

• תוכן חדש...