Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט גרנדה צריכת דלק -1.4/1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום,

אני מתבלט בין פיאט גרנדה ידני 1.2 ל 1.4, מישהו יכול להגיד מה הצריכת דלק בפועל, של שני אלו? התרשמתי שה 1.2 לוקח 1:15 ו ה 1.4 לוקח 1:13 זה נכון?

אני צריך לנסיעות עירוניות וגם בין עירוניות בגוש דן וגם מידי פעם לעלות לירושלים, אם זה משנה..

מבחינת חוזק המנוע גם ה 1.4 נשמע די חלש 77 (כ"ס), לעומת 69 ב 1.2 - זה הפרש משמעותי?

תאכלס לא חשוב לי "ביצועים" של הרכב רק שיסע בצורה נורמלית..

תודה!

עריכה אחרונה על ידי דודאל
פורסם

איבו 1.4 ידנית 77 כ"ס-95% בין עירוני (י-ם - פ"ת) 1:17 בממוצע,לפעמים גם מגיע ל-1:18 .

כח,לא חסר כדי לעמוד בקצב התנועה,או אפילו בעליות לעקוף רכבים ולהשאר בהילוך 5,אבל זה לא תענוג גדול,בתור רכב עירוני דווקא לדעתי הוא מושלם,הילוכים קצרים,רכב יחסית זריז ואפילו מאובזר ביחס למחיר (איבו/תלות ברמת איבזור).

פורסם

היתה לי פיאט גרנדה 1.2 גיר רגיל שנת 2007. לפי חישוב היתה אוכלת 1 ל17 בנסיעה חסכונית. אם אתה נותן גז או נוסע הרבה בעיר זה יורד גם ל1 ל15 .

שים לב שהאוטו נורא עצל . נורא . קשה לפתח איתו מהירות אבל בגדול הוא ממש כיפי לנהיגה יחסית למיני. המושבים על הפנים שברו לי את הגב . אבל זה היה רכב לעיר ולסידורים אז לא היה לי קריטי. בא נגיד שלאילת לא הייתי יורד איתו גם אם ישלמו לי.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

• תוכן חדש...