Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן כולם ממהרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה"ממהרים" שאנחנו מדברים עליהם מתחלקים לדעתי לקבוצות הבאות:

1. צעירים מטומטמים עם מכונית חדשה של אבא ואמא. הם חושבים שזה שיש להם טורבו באוטו אומר שהם יכולים לעשות מה שהם רוצים. בדרך כלל הם מלווים במוסיקה רועשת עם חברים באוטו. איתם אין ממש מה לעשות - זה אנשים שגם מחוץ לכביש מתנהגים בבריונות חסרת הגיון וצריכים חינוך מחדש.

2.אנשים שחושבים שאם הם יעקפו אותך ועל הדרך אולי גם יעברו על החוק הדבר יגרום להם להגיע יותר מהר. כמובן שהם טועים וגורמים להרבה יותר עיכוב של שאר משתמשי הדרך

3. אנשים שבשבילם הכביש זה משחק אגו אחד גדול - אני רואה אותך במראה, אני יודע שאתה צריך להשתלב בתנועה בדיוק כמוני, אבל לך תעשה חמוצים ותתן לי להיות לפניך שחס ושלום לא תעמוד לפניי בצומת הבא.

בקיצור, ההתנהגות של אנשים בכביש, נובעת מחוסר חשיבה ותרבות מסויימת של חלק מהאנשים, אתם תמצאו את הממהרים האלו גם בתור בקופה לסופר או בדואר.

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
...שכשאתה עוקף אותם מעצבים ומסתכל מי נוהג שם, אתה בד"כ רואה אישה\גברים מבוגרים...

Sigh... ain't that the truth

... ואז אתה מבין שהתעצבנת על האנשים הלא נכונים.:roll:

לא הבנתי. על מי אז אני כן אמור להתעצבן?

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

המהממהרים לרמזורים אני קורא להם. עוקפים ונדחפים להיות לפניי רק כדי שרמזור אח"כ אני לצידם חולף על פניהם מימין... :|

יש גם את הממהרים לפקקים. מאיצים וטסים רק כדי להיתקע 50 מטר כמו כולם אח"כ בפקק ארוך. אנשים אידיוטים בגדול.

אני בד"כ עוקף רק כי משהו לא זורם לי. כלומר אם אני כבר בנסיעה של X מהירות, גם אם יש רמזור או פקק עוד כמה מאות מטרים, אני אבצע עקיפה שהתנועה זורמת ובלי לסכן או לעכב אחרים. אבל סתם להאיץ בטירוף רק כדי לבלום שלוש שניות אח"כ? אף פעם לא אבין את הטימטום הזה.

פורסם

בחיפה למשל הרבה יותר נעים לנהוג.

היה.

נגמר.

בעבר הנהגים בחיפה היו יחסית סבלניים. כבר אי אילו שנים שהם ממהרים כמו הנהגים בשאר הארץ, גונבים רמזורים, נדחפים בראש הטור, מתנחלים בשמאלי ושאר התנהגות אנטי-סוציאלית. אם כתבתי מה שכתבתי ביומיים האחרונים זו תוצאת התנהגות כזו סביבי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא נוהג שם קבוע, אז לא אתווכח עם מקומיים. עבורי עדיין יותר נעים לנהוג שם מאשר בתל אביב\הרצליה.

LESSER EVIL מה שנקרא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא הבנתי. על מי אז אני כן אמור להתעצבן?

על מי שהמפלגה תגיד לך להתעצבן עליהם.

רשימות עדכניות יפורסמו כל ראשון בחודש על ידי משרד האהבה למולדת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
בהחלט. עם רכב יותר זריז אני יותר מזגזג, מזנק במצב "רייס" וכדומה בלי לשים לזה לב. כי זה הכיף באוטו הזה. עם בהמה של שתי טון ו5 מטר אורך אני משייט להנאתי.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

בצורה חלקית מסכים, הרבה יותר כיף לצאת מהרמזור פתאום - זה אחד מהדברים הנחמדים ברכבים האלה,

מצד שני, אני עדיין מנסה להינמע מלזגזג בין מכוניות או להתנהג בחוסר כבוד לנהגים האחרים בכביש - למרות שגם אותו אחד שמחליט להיתקע על השמאלי מתנהג בחוסר כבוד לאחרים בכביש(ואני לא מדבר על מישהו שמשתמש בשמאלי לעקיפה) ואותו אחד הוא זה שיוצר תופעות זגזוג לא פחות מהמזגזג עצמו.

אני לא נוהג שם קבוע, אז לא אתווכח עם מקומיים. עבורי עדיין יותר נעים לנהוג שם מאשר בתל אביב\הרצליה.

LESSER EVIL מה שנקרא.

לגבי תל-אביב,

שעברתי מירושלים לתל-אביב הייתי בהלם בהבדלי תרבות על הכביש, הרבה יותר נורא לנהוג בתל אביב-הרצליה,

צריך ממש ללכת מכות על הזכות שלך בכביש, אם זה בקרנבל הולכי הרגל בכל מקום אם זה בעובדה שאף אחד לא נותן לאף אחד שום זכות על הכביש,דו"ג(קטנועים וחדש! דפוקים על אופניים חשמליות) שפשוט הופכים את הכביש העירוני במרכז למקום שסיוט לנהוג בו ודאבל פארקים\טריפלפארקינג ברחובות צרים.

גם זה משמעותי, כי ברגע שהתנועה מתנהלת ככה באופן טבעי הנהיגה שלך גם הופכת לעצבנית יותר ופחות אדיבה

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מהביקורים האחרונים בירושלים, לא ראיתי שזה יותר נחמד. אותן הצפירות כשעצרתי באדום, אותם העוקפים את הפקק מהנתיב הנגדי.

מה שכן, בתל אביב בהחלט יש בעיה אקוטית של דו"ג, שאין במקומות אחרים. המצב האבסורדי איתם הוא שהם כל כך התרגלו לזה שהפקקים לא נוגעים להם, שהם כבר לא מוכנים לספוג האטה תחת שום תנאי. אז ברחובות הצידים גם עוברים באדום, רוכבים נגד כיוון התנועה וכמובן על המדרכות. במנחם בגין יש מקטע שלם שנסגר, בגלל עבודות הרכבת. אז המדרכה פשוט הפכה לנתיב לשליחים, ומי שרוצה ללכת שם, פשוט מסכן את עצמו בכל פעם מחדש.

אני אישית גם כמעט והורדתי אופנוען מבוגר לא מזמן, כשעמדתי להכנס לחניון של העבודה, והוא פשוט עקף את כל המיני פקק שנוצר שם מהנתיב הנגדי. למזלי ומזלו, אני נוטה להסתכל במראה גם במצבים כאלו וזה הציל אותו. מישהו חושב שזה הזיז לו? יגרום לו לשנות את הגישה לכביש?

מת על השרשורים האלו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני נזכרתי במקרה דומה. אני בא להיכנס לחניון של העבודה, עכשיו המחסום שם הוא כזה שנסגר מיד אחרי שעובר רכב, כדי שלא יספיקו להיכנס אחריו, ויש גם שער נפרד ליציאה.

עכשיו בדיוק עבר רכב לפני, המחסום בתהליכי סגירה, ואני מתקדם לכיוון המחסום, כדי להיכנס.

יוצא מהחניון איזה שליח על קטנוע נגד כיוון התנועה, דופק רייס לכיוון המחסום, ואז המחסום נוחת לו בדיוק על הראש.

Instant justice מה שנקרא

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא מצדד השתוללות בכביש אבל בהחלט יש גורמים מתסכלים מאוד בישראל.

1) יש אנשים שבכביש חד סטרי שמהירותו המותרת היא 80 קמ"ש, מחליטים לנסוע 65 קמ"ש. מדוע? אולי זה נוח להם, אולי הם אוהבים לחנך את הנהגים האחרים ל"איך לנהוג נכון". זה באמת לא מעניין אף אחד, מותר 80? סע 80, מותר 100? סע 100. אל תעכב את האחרים שכן רוצים לנסוע כחוק, ומי שרוצה לנסוע מעבר למה שמותר, שיבושם לו ושיסתכן.

2) טלפונים ניידים, כמה שמדברים על כך שמדובר בהיסח דעת מסוכן, זה נכון לא רק לזיגזוגים אלא גם להאטות לא מובנות באמצע הדרך, באמצע כביש בין עירוני במהירות 100 קמ"ש, הנהג מוריד לפתע ל80 קמ"ש מסיבה לא ברורה. אני לעולם לא שופט האטות של נהגים מלפני משום שאיני רואה את מה שהם רואים, אך כשאני מבצע עקיפה, אני רואה את העיניים, טוב... לא בדיוק בכביש.

3) נתיב ימני ונתיב שמאלי, נתיב ימני הוא הנתיב לנסיעה כחוק, נתיב שמאלי עבורי הוא נתיב המראה. אני אעקוף רכבים בשמאלי ואחזור לימין לאחר מכן, אבל לעולם לא אשאר שם משום שאני יודע שתמיד יהיה מישהו שנוהג יותר מהר ממני ואני עלול לעכב אותו.

ולכן, אני מסכם את מה שכתבתי, אין הצדקה להשתולל ולעקוף מהשוליים, אבל אני מצפה מנהגים אחרים להבין איפה הם נמצאים ולהתייחס ב200% רצינות לנהיגה.

פורסם

אני הכי מת על אלה, שכשאתה בנתיב השמאלי ואין הרבה מרווח לקדימה(הכביש מלא, והנסיעה הממוצעת היא על 80-90) הם מזגזגים עלייך מהימני לשמאלי ואז דופקים ברקס כי הם עכשיו צמודים בינך לבין הרכב שמקדימה.

כל הכבוד, תכנון נסיעה גאוני

פורסם

זה היופי בישראל כולם ממהרים כל הזמן וכולם נהגים נפלאים

מניסיוני זה לא משנה באיזה עיר נוהגים אם זה ירושלים, חיפה או ת"א וכמובן גם בכביש החוף וכביש 6

בכל מקרום יהיו את אלו שחושבים שהכביש שייך לאבא שלהם ושום דבר לא ישנה את זה לצעיר

פורסם

היום בבוקר. כביש 4 לדרום. ערס זקן בניסאן ג'וק אדומה על שמאלי במהירות 65 עם מרווח של 400 מטר ממכונית לפניו.

לא מגיב להבהובי אורות. פשוט ככה בא לו.

מה איכפת לו לאן אני ממהר וזה לא עניינו שיש לפנינו פקק. שחרר לי את הנתיב.

פורסם

1) יש אנשים שבכביש חד סטרי שמהירותו המותרת היא 80 קמ"ש, מחליטים לנסוע 65 קמ"ש. מדוע? אולי זה נוח להם, אולי הם אוהבים לחנך את הנהגים האחרים ל"איך לנהוג נכון". זה באמת לא מעניין אף אחד, מותר 80? סע 80, מותר 100? סע 100. אל תעכב את האחרים שכן רוצים לנסוע כחוק, ומי שרוצה לנסוע מעבר למה שמותר, שיבושם לו ושיסתכן.

אם יש נתיב אחד לכיוון, אין מה לעשות עם נהג שנוסע לאט. פשוט שומרים מרחק וזהו. יש כאלה שנצמדים ואז הנהג עלול להגדיל את המרחק ולנסוע עוד יותר לאט. אני נוסע לא מעט, אבל באמת שלא פגשתי הרבה שנוסעים כל כך לאט, זה בעיקר משאיות. אחרים נוסעים בדרך כלל בסביבות 80, לפעמים יש כאלה שנוסעים על 70.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...