Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sonic RS

XxomriiXx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה הוא לא ספורטיבי? אם אני אעשה לו תוכנה? שמעתי שאנשים עשו והיה להל שיפור.

מה לגבי אמינות? הוא אוטו שעושה בעיות?

פורסם

לדעתי הפוסט צריך לעבור לפורום ייעוץ ברכישת רכב...

בכל מקרה, הרכב אכן זריז יחסית למתחרות.

אבל ספורטיביות זה לא רק מנוע.

הרכב מכוייל לתת היגוי, לא מתקשר ולא מתגמל בנהיגה מאומצת.

אבל- בתור רכב קטן, חזק ומאובזר אין לו הרבה מתחרים.

פורסם (נערך)

אז ככה.. אתןם פירוט קטן על מה אני נוהג כיום ומה אני מחפש ברכב..

אני נוהג כיום על GOLF GT SPORT 2.0 150 HP רכב ללא טורבו.. ללא מומנט.. כמובן טיפה מיושן.. בכל זאת 2008 אני מחפש רכב אוטומט עם מנוע טורבו,חשבתי על ולוסטר טורבו אבל הוא לא בתקציב וגם אם הייתי קשה למצוא אחת נורמלית. לכן חשבתי על סוניק RS אני לא מחפש לעשות פתיחות מרוצי רחוב יש פה כאלה שנותנים הסברים "אין לו תת היגוי" או משו כזה אני בחיים לא נהגתי על רכב ספורט לא יודע מה זה הדברים הללו אני חושב שהרכב יכול לקלוע למה שאני מחפש שזה טיפה כוח,מומנט,אפשרות "שדרוג" צליל יפה מהמנוע.. שמעתי שאם מעיפים תריזנטור ושמים דאונפייפ יוצא צליל מדהים.

עכשיו השאלה אם יש אפשרות שלא תעלה כזה הרבה לצליל חמוד?

שוב.. אני בתקציב של 60 אלף בערך..

אשמח לביקורת על הרכב מבחינת אמינות גם!

תודה!

עריכה אחרונה על ידי XxomriiXx
פורסם

לרכב חטיבת כוח מאד נפוצה של אופל/שברולט והיא מאד אמינה כל עוד היא מטופלת לפני הספר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...