Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות רכב פנאי (ג'יפ עירוני) יד שניה, שנתון 2014-2013.

לא מחפש משהו שיתאים לשטח.

דגש על אבזור ועל צריכת דלק.

קיה ספורטאג' וCX-5 וקשקאי למינהם חרוש מידי.

המלצות?

פורסם

אם אתה מכתוון בחרוש למה שאני חושב, אז הספורטאז' למשל אכן חרוש אבל לא במקרה ולא במקרה זה הרכב הכי נמכר בארץ כבר כמה שנים. החבילה של אבזור ובטיחות שאתה מקבל במחיר היא מעולה ולכן קונים אותו כל כך הרבה.

פורסם
אם אתה מכתוון בחרוש למה שאני חושב, אז הספורטאז' למשל אכן חרוש אבל לא במקרה ולא במקרה זה הרכב הכי נמכר בארץ כבר כמה שנים. החבילה של אבזור ובטיחות שאתה מקבל במחיר היא מעולה ולכן קונים אותו כל כך הרבה.

מצד אחד אני מבין את פותח הדיון בכל הנוגע לספורטאז' והקשקאי, מצד שני אני גם מסכים איתך - היא פשוט נותנת המון ערך. מודל 2016 נפלא.

פורסם

ב-100K מדובר בקשקאי, טוסון/IX35 וספורטאז' מהדגמים הקודמים.

וציינת ג'יפון עירוני, תואר שבד"כ מקושר לרכבים קטנים יותר כמו ג'וק, פיג'ו 2008 ודומיהם.

לדעתי מבין הדגמים שציינת המאזדה הוא הכי טוב, כמעט מכל הבחינות למעט זה שהוא בד"כ יקר יותר.

כלים פחות נפוצים נמכרו בכמויות קטנות ובד"כ יש לזה סיבה.

פיג'ו 3008 הגיע מאובזר והוא גם מאוד נוח וזריז אבל הוא סבר ממנועים בעייתים לפני מתיחת הפנים ומחוסר החיבה של הישראלים לפיג'ו. הוא גם לא חסכוני במיוחד.

טויוטה ראב 4 ופולקסוואגן טיגואן יקרים יחסית ויצריכו ויתור בנושא השנתון.

• תוכן חדש...