Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ מכירה: וולוו s40 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוטל עלי לטפל במכירה של הרכב הנ"ל עבור בן משפחה. הרכב יד ראשונה נסע כ20000 ק"מ בלבד (עשרים. לא מאתיים..) רכב ללא תאונות .מה לדעתכם סכום ראלי לסגירת עסקה?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
איזה מנוע? כמה מחירון? כמה דורשים אחרים ביד 2?

מדובר בגרסת ה2 ליטר שבשימוש של אדם עם מוגבלות כל שהיא. הרכב כמעט ולא נוסע. ביד2 יש 3 רכבים במחיר של 45-50 מחירון קצת פחות מ60. להערכתי הולך להיות מאוד קשה עקב חוסר ביקוש לרכיב וולוו ולסגמנט. אשמח לשמוע את דעתכם. בכמה להציע רכב לא מבוקש עם נתונים נדירים לטובה של נסועה נמוכה. תודה

פורסם

רכב בן 7 שנים שנסע 20k זה לא בהכרח מציאה, זה אומר שהרכב ישב המון ללא תזוזה וקשה לי להאמין שבעל הרכב דאג לטיפול שנתי ולהחלפת חלקים, אם אני טועה אז אולי מדובר במציאה מגניבה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם (נערך)

מה ההתלבטות, תבקש מחירון ותרד בהתאם לביקוש.

נשמע כמו רכב מציאה, ומישהו בטוח יעריך את הנתונים האלה מספיק בשביל לשלם היטב.

מה שכן, אני לא בטוח שהמחירון הוא אכן 60. איזה מחירון בדקת לוי יצחק? או יד 2?

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

בלוי יצחק, מחירון ינואר, המחירון הוא...45.0 אלף שקל ל 2.0 ליטר בנזין. מחירון ה 2.0 ליטר דיזל הוא 59.0 אלף.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ידעתי שמשהו מוזר ב60K. תתחיל למכור ב45-46K.

תפרסם מודעה, שתעביר את המסר שהרכב כמו חדש, אבל אל תהיה חלקלק מדי, כי אז זה מתחיל להיות לא אמין.

ותדגיש את העניין עם הק"מ ושהוא אמתי , 90% מהרכבים שהיו ברשותי היו עם ק"מ נמוך מאוד יחסית לשנתם ונתקלתי שוב ושוב בסקפטיות מצד הקונים, לכן דאגתי לשמור הוכחה כלשהי לגבי אמיתות הק"מ (זה עוזר).

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)
נתונים נדירים לטובה של נסועה נמוכה. תודה

קודם כל שיהיה בהצלחה, בסוף תמכור הכל שאלה של ציפיות

הנסועה כ"כ נמוכה שהיא כבר לא בהכרח "לטובה" רכב שנסע 3000 ק"מ לשנה, 250 ק"מ בחודש שזה מה שוולבו בנויה לעשות ביום. רכב אוהב לנסוע לא לעמוד.

מנסיון (רכב במשפחה שנקנה חדש ובקושי נסע ובקושי נמכר) מה שקונים חוששים זה אלף זיוף קילומטרז בית שאם זה אמיתי שמערכות לא נכנסו לטמפרטורת וללחצי עבודה, גמישויות וסיכות שאבדו נוזלים שהתפרקו. וכמובן חוששים שלא עבר טיפולים ושום דבר לא הוחלף. למשל אם הצמיגים זה המקוריים, בלמים. אם תתכונן עם הסבר טוב וקבלות ממוסך וטסט שמראות קילומטרז יהיה בסדר והכי טוב שהמוסכניק יסכים לדבר עם הקונה ולגבות אותך.

לרמיק, לכתוב "הרכב כמו חדש", רכב בן 7 זה עושה רושם לא רציני. מאיפה אתה יודע שהוא כמו חדש ?פות"ש לא כתב כלום על מצב קוסמטי למשל.

עריכה אחרונה על ידי אבנר.אלקיים
פורסם (נערך)

אז מה אתה רוצה שירשום רכב שנסע מעט אבל נראה זוועה? אין טעם למיסתורין במודעה. אתה צריך להתבלט, זה הכל עניין של שיווק..

(אולי במקרה של וולוו הצורך להתבלט פחות קריטי כי גם ככה הלוח לא מוצף בתחרות, אבל תחשוב שהיית מוכר ליסינגומטית כלשהי שהלוח מוצף רכבים דומים..)

מן הסתם שאם הרכב נראה זוועה באמת, שיקול הדעת של המוכר יאפיל על מה שכתבתי.. לא חידשת כלום (ותכלס גם אני לא, סה"כ כמה טיפים מועילים למכירה, ואוי כמה ניסיון יש לי במכירה...).

לגבי הק"מ הנמוך, הייתי לוקח את הסיכון במידה והכל מתועד והשילדה נקייה בוודאות.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
פורסם

היי חברים. יש פניות הפרטי לגבי פרטים. שמח שיש התעניינות. אשתדל לעבור על כל הניירת של הרכב ולעדכן: תת דגם, מצ"ב עדכני, היסטוריית טיפולים ותמונות פנים חוץ. אורן

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...