Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים..

מצלמה תפסה אותי על מהירות בכביש עירוני כ40 קמש מעל המותר.. האצתי על מנת להספיק רמזור ירוק...נסעתי 102 במקום 60

המצלמה ממוקמת בראשון לציון לכיוון מערב בירידה לאיילון אחרי חצי חינם לכיוון מערב..

היא ממוקמת ממש אחרי הרמזור..חשוב לציין שלא עברתי באדום..

אני לא נהג עבריין..אין לי כמעט עבירות קודמות.

קיבלתי 12 נקודות וזימון למשפט..

ניסיתי להמיר את העבירה באזהרה, אך זה לא התקבל..

האם אני צריך עו"ד? האם ישללו לי רשיון?

עזרה מהמבינים פה ובעלי הניסיון.תודה

פורסם

מה זה "כמעט"? עבירת אי איתות לפני 12 שנים או עבירת תמרור "עצור" לפני שנה? מה הותק שלך בנהיגה? האם יש לחובתך עונשים על תנאי, ומהם?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הערכת המרחקים שלך בעייתית. נסעת מלכתחילה במהירות גבוהה מידי ולא האטת בהתקרבות לצומת. נסעת במהירות שלא איפשרה לך לעצור. לפי דבריך אף האצת כדי להספיק את הרמזור הירוק. ייתכן ולא היית מספיק, כך שהיית נכנס לצומת במהירות של למעלה מ-100 קמ"ש באדום, כאשר מישהו בינתיים בצד השני היה מתחיל מעבר בירוק, אדם תמים בדרכו ל... משהו.

ההקדמה הזו היא לא כדי להטיף. היא דווקא כדי לעזור לך. לעזור לך להבין כמה מסוכן מה שעשית, ודבר שני וזה יותר מעניין אותך - שאל לך לצפות כל כך להבנה והתחשבות מצד השופט. עליך לצפות לשלילה של מספר חודשים. כדי שלא תרגיש לא בנוח שאלה העונשים שמציעים לך במסגרת הסדר.

אכן כדאי לך להגיע למשפט עם עורך דין. אם יסתבר שהמקום בעייתי, או שיש בעיה אחרת בראיות אתה יכול להיות מזוכה. לחילופין, קושי בראיות זה אחד השיקולים העיקריים שמביאים להסדרי טיעון מקלים. הכל תלוי מקרה. זהו תפקיד עורך הדין לבדוק את המצב הראייתי. אף אחד פה לא מכיר את המצב הראייתי, מה גם שתרשה לי להניח שלא עורכי דין מקצועיים לתעבורה גולשים כאן.

בגדול - אכן - במהירות של 42 קמ"ש מעל המותר אפשר לצפות לשלילה לא קצרה. גם אם היית נתפס במהירות הזו בכביש ישר, זו הייתה הגישה, אבל כאן היות ומדובר בצומת, עשויים להסתכל על זה בחומרה יתרה. כפי שהבנתי מדבריך אינך נקי מעבר תעבורתי. אם העבר שלך כולל עבירות מהירות, אזי מצבך חמור אף יותר.

פורסם

למתי הדיון בבית המשפט?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין לי עבירות מהירות בעבר...

הצומת הזו די מטעה...כי אין בניינים ליד..יש אזור תעשייה כך שזה נותן אשלייה של כביש בין עירוני...

למי שמכיר זה בראשון לציון בין קניון הזהב לבין מערב ראשון במחלף שיורד לאיילון..

מה שכן היה שילוט של מהירות 60 ..ויש גם התראה על מצלמות...

מה האינטרס של התובעים ..האם כסף זה מה שיותר חשוב או שלילה..כדי לנסות להגיע להסדר מוקדם..

קראתי שמעוניינים שבעבירות כאלה יהיה קנס 1500 שח ללא שלילה..האם זה יהעה קביל?

ותודה על התשובה הארוכה והמפורטת

פורסם

זה כביש גדול, פתוח ועם 3 נתיבים, אם אני זוכר נכון. לא הייתי שם מעל שנתיים.

אני מסכים שקל להגיע שם למהירות לא חוקית, וכך גם מתנהלת שם התנועה במהלך היום. יחד עם זאת, ניסית "לגנוב" רמזור ולא ידעת שהמצלמה היא גם מהירות. לכן לדעתי שופט לא יתחשב בטיעון שלך וכדאי להימנע ממנו.

כדאי ביום המשפט לגשת לתובע ולנסות להגיע להסדר טיעון. באם לא תצליחו להגיע לעמק השווה, אני ממליץ להימנע מהטיעון "ניסיתי להספיק" מול השופט. לדעתי עם הוותק שלך העונש לא יהיה מאוד כבד.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תזדיין בסבלנות ותחזור לכאן כשתקבל הזמנה לדיון

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

קרה לי אותו דבר על קיבוץ גלויות בתא... האצתי להספיק רמזור (מצלמה מתחת לגשר)

אין בניינים באיזור, 4 נתיבים וכו וכו...

לקחתי עו״ד - עלה 3000₪ , קיבלתי תנאי לשנתיים , 10 נקודות וקנס של 1000₪.

מציע לך לקחת עורך דין.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
ישה, ניתן לדעתך להיחלץ ממקרים כאלו, בעקבות מקרה יוליה אולחוב ובקשתה להפוך את עניין מערכת א-3, לתביעה יצוגית?

לא.

בעקבות מה שקורה בתיק הפלילי המתנהל בעכו שעל סמך השערוריות המתגלות שם הגברת תבעה ייצוגית.

אבל לדעתי כמו שקרה במקרים אחרים תביעות רבות ( הן שבמקור היו הזמנה לדין והן כאלה שביקשו להישפט ) הוקפאו ההליכים בהם עד שניתנו הכרעות על אמינות המכשירים.

לכן פות"ש לא קיבל זימון לדיון / דו"ח לתשלום אלא משהו שישמור על הזכות של המשטרה לתבוע במועד מאוחר יותר אם ינצחו במשפט בעכן.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...