Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

שלשום קיבלתי זימון לבית משפט לתאריך 26.6 + 10 נקודות בעקבות מהירות מופרזת בכביש עירוני על 98 קמ״ש (לאחר הפחתה) כאשר המהירות המותרת היא 60 קמ׳׳ש בתאריך 30.12 בשעה 8 בערב.

אני נהג צעיר עם וותק של 4 שנות נהיגה ללא עבירות תנועה ורציתי לדעת מניסיון שלכם - קנס אני יודע שאקבל בנוסף ל10 נקודות שקיבלתי, השאלה היא לגבי שלילה, האם יש סיכוי שאקבל שלילה על תנאי אם בכלל? או שרוב הסיכויים שאקבל שלילה בפועל? ואם כן לכמה זמן בתנאי שאני לוקח עורך דין או לא.

תודה ושבת שלום.

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם

תכנס לתיבת החיפוש בראש הדף ותקליד "מהירות מופרת בשטח עירוני"

הנושא נטחן פה הרבה פעמים

בגדול, אל תאמין לאף אחד שמבטיח לך הבטחות.

אם עדיין תהיינה לך שאלות, תחזור לכאן

פורסם

אצל פות"ש מהירות מפורזת:lol:

אצל אבי מהירות מופרת:-D

קבל לינק בו תראה שמה שעד לפני כחודש הדין היה הזמנה למשפט

כרגע דינו קנס בלבד.

לכן על בסיס זה תנסה להגיע עם התובע בבוקר הדיון לעונש של קנס בלבד. הנקודות תישארנה.

מניח שתצליח.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?621818-%D7%97%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...