Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יכול להיות שהנושא נטחן פה עד דק (ראיתי שרשור או שניים). אנחנו מחפשים רכב משפחתי וקיבלנו מחברת ליסינג הצעה שעל פניו נראית לא רע. העניין הוא שהאינטרנט מלא בהפחדות על הגיר של הפוקוסים. האם הוא באמת כזה אסון או פשוט קצת קשה להתרגל אליו? יש למישהו מושג באיזה אחוז מהפוקוסים באמת יש בעיות? ה-recall משנת 2015 שינה משהו?

ושאלה אולי הכי חשובה - אם הרכב כבר נמצא שלוש שנים על הכביש ובנסיעת מבחן ארוכה מספיק אני לא מרגיש שום בעיות זה אמור להרגיע אותי או שרוב הסיכויים שהן יצוצו אחר כך?

תודה מראש.

פורסם

הנושא נטחן פה עד דק.

השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא האם אתה רוצה לרכוש במיטב כספך רכב שיש סיכוי לא רע שיצטרך להכנס למוסך מעבר לטיפולים שיגרתיים, ושברגע שתגמר האחריות מחירו ירד לשאול תחתיות.

השוק מלא מכוניות בלי מחלות לרכישה - אין סיבה לקחת את הסיכון ולרכוש רכב עם סיכוי לצרות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התגובה,

השאלה שלי היא אם כל ההשמצות נוגעות גם לשנתון הזה וגם לימים שאחרי עדכון התוכנה והאם מדובר במשהו שפוגע מעט בחוויית הנהיגה כמו שחלק ציינו כאן או בתקלות שדורשות מוסך לעתים קרובות.

פורסם

זה שונה מרכב לרכב ולא, עד שום דבר בשדרוגים לא ממש עזר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...