Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוצא רק זבל תעשייתי כמו נסקוויק ושוקלית.. באף חנות באיזור כולל טיב טעם לא מצאתי עדיין קקאו אמיתי 100%, והאישה לוחצת :lol:

מישהו יודע איפה בכל זאת ניתן להשיג באיזור?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אבקת קקאו ומסת קקאו.

אבקת קקאו דל שומן זה דרעק, אמיתית צריכה להיות עם 22-24%.

אני הזמנתי מקקאו טבעי,דיי זול,של ולרונה אמנם מעולה,אבל ממש יקר.

כל עוד השוקולד טרי,ולא ישב שנים במחסנים,אז אני הולך על הזול,זה מקקאו טבעי מתאים.

פורסם
כן. כלומר גם אני לא מבין: בכל סופר יש קקאו 100%.

האם הוא לא איכותי מספיק? או שיש חשיבות לטריות?

זה 100% קקאו,אבל בלי טעם.

אבקת קקאו ללא שומן פחות טעימה, ככה שהמוצר ישב יותר ככה הטעם שלו נדפק, במיוחד בתנאים לא טובים.

פורסם (נערך)

לא כל אבקת קקאו היא 100%.. יש עם סוכר, יש עם תוספים אחרים וקקאו ללא שומן הוא לא ממש קקאו...

אם פותח השרשור טרח לפנות אלינו, הוא כנראה מחפש משהו טוב...

ולרונה שרכשתי בבייקרס-הטוב ביותר לדעתי (אני לא אוהב מאד מתוק)

עריכה אחרונה על ידי spidrman

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)

כמו שאמרו פה, הכוונה לקקאו 'טהור/אמיתי' 100% בסגנון של וואן הוטן שבתמונה, לא הדלי שומן המהולים של עלית/שופרסל.

בזמנו כשגרתי בנתניה היה אותו (וואן הוטן) תמיד בטיב טעם, פה בחיפה אין כלום.. :|

7001774-VAN-HOUTEN-L-ORIGINAL-100--PUR-CACAO---Kakao-non.jpg

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני לא מבין כ״כ, איך קקאו 100% יכול להיות דל שומן? אם לקחו את הקקאו והוציאו ממנו את השומן, הוא עדיין קקאו 100%? הרי השומן הוא חלק אינטגרלי מהקקאו. לפי אותו הגיון אפשר לומר שגם אוויר הוא קקאו 100%...

פורסם

מה זאת אומרת ״המרכיב היחיד״? אבקת קקאו מורכבת מכל מיני דברים, ביניהם שומן אבל גם פוטסיום, סוכר, חלבון, קפאין ועוד.

הסרת את השומן, סבבה. אם תסיר נאמר את החלבון, זה עדיין קקאו 100%? מה יקרה אם תסיר גם את הקפאין? וכן הלאה וכן הלאה, בסופו של דבר תשאר עם אוויר שהוא 100% קקאו.

(זה סתם תרגיל לוגי כמובן, אני לא טוען שאוויר הוא קקאו...)

• תוכן חדש...