Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש או משומש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקנה רכב משומש בסכום נמוך 4000 5000 שקל. סע איתו חצי שנה.. תגלה מה מתקלקל מה מרעיש ומה בודקים ואלו שיעורי הבית הטובים ביותר שתוכל לעשות.

לעבור שיעור ב40 אלף זה כבר יקר יותר.

מה?

אתה מציע למישהו שיש לו נניח 35, שיכולים בכיף להספיק לרכב סביר שיראה אמינות סבירה לקנות גרוטאה מתקלקלת, לא בטוחה ולא מאובזרת בכמה אלפים כדי ללמוד? מה הוא עשה רע?

בתקציב כזה אפשר למצוא מאזדה 2, יונדאי i20 או פורד פיאסטה (רק עם מנוע 1.4, ח"ח לא ה-1.6 עם הגיר הרובוטי) מתחילת העשור הנוכחי. כולן יהיו סבירות, אם כי לא ממש יענו לרצונות של פות"ש (כח וחיסכון). אם אני קורא נכון בין השורות זו תהיה התחלה טובה, כשיהיה יותר כסף תמיד אפשר לשדרג.

מהאיביזה הייתי נמנע בגלל הגיר, אם הייתי מחפש אחזקה סבירה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כי 40 אלף זה עדיין רכב משומש. ולאדם שאין לו חצי מושג בעולם הנרחב הזה כדאי שקודם ילמד על בשרו במחירים נמוכים .

פורסם

לא כולם רוצים לקנות רכב ישן מאוד ולתחזק אותו..מסכים שזה כיף לחלק מהאנשים - רובם לא מעוניינים בכך.

ב40K מסכים שעדיף לחפש את אחת האופציות שהמליצו כאן - וכן..אלי צודק, אי אפשר להבטיח שבאף אוטו(גם חדש) לא יופיעו תקלות או יהיו בעיות - אבל הגיל(בתנאי שהוא עבר בלאי סביר) מקטין את הסיכוי לכאלה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
כי 40 אלף זה עדיין רכב משומש. ולאדם שאין לו חצי מושג בעולם הנרחב הזה כדאי שקודם ילמד על בשרו במחירים נמוכים .

לא. ממש לא. מצטער על הנחרצות, אבל לא (לעניות דעתי).

רכב כזה, בסיכוי סביר, יהפוך למשאבת כסף. הוא יתקלקל, יתקע וגם ח"ח במקרה תאונה יהיה הרבה פחות בטוח. מה ילמד מזה פות"ש? שלא כדאי לקנות רכב מאוד ישן? הנה, חסכנו לו את השיעור הזה.

ב-35 אפשר לקנות רכב בן 5-6, שלא יהיה 100٪ אמין אבל הרבה יותר אמין מרכב ב-5. רכב שאפשר יהיה לחיות איתו בצורה סבירה. שיהיה הרבה יותר בטוח, מאובזר ואמין. לא צריך להיות מוסכניק עם 20 שנות ניסיון - מחפשים מוכר פרטי, עם ק"מ סביר, תעוד מלא על טיפולים במוסך מורשה יבואן או מתמחה, ובודקים את הרכב. יש גם את הפורום לעזרה בכל השלבים האלה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מה אתה חושב על גיר רובוטי? אם הנושא לא מטריד אותך ועולה על הפרק הייתי ממליץ לך לבדוק פיאט בראבו, תוכל לקנות שנת 2011 מאובזרת פרטית וישאר לך עודף, מנוע טורבו קטן עם כוח וזריזות, מרווח יחסית ותמורה טובה למחיר, הייתה לי אחת לתקופה ומאוד נהניתי מהאוטו, מכיר עוד הרבה בעלים של הרכב שמפגין אמינות מפתיעה לסטיגמות הקיימות כנגד הקונצרן.

עברתי לסקייטבורד

פורסם

הבנתי מה כולם רושמים ויש דפוס מסויים בכל אחד ממכם, אני מניח לא אקנה דרך ליסינג.

וקנית רכב חדש מהחברה גם לא כלכך פשוטה, סבבה.

אז אם נלך על השוק הפרטי,

כמובן שזה הכל תלוי ברכב עצמו ואיך וכמה טיפלו בו.

אבל מידע כללי שיש לכם, איזה רכב מומלץ לחפש/לקנות? - אני רוצה לחפש עכשיו בפשפשוק וביד2

דגמים, איזה דגמים? מה בדיוק לחפש ? אנסה סיאט איביזה? יש עוד רכבים בסכום שאני רוצה?

קיה פיקנטו ? - מאזדה2 ? - סוזוקי סוויפט?

הרכב בשבילי, אני רווק ואני די מבוגר, לא כלכך צעיר אפשר להגיד.

תודה חבר'ה.

פורסם

מבין שאין לך צורך ברכב גדול, השאלה מה משחק אצלך יותר תפקיד בפרמטרים הבאים:

אמינות

ביצועים

נראות

צריכת דלק

פורסם

אמינות - כמובן שחשוב שאוטו יהיה אמין וטוב, אני לא רוצה למכור אותו בזמן הקרוב. שישרת אותי לטווח ארוך כמה שאפשר.

ביצועים - אחיזה טובה על הכביש ושיוכל להיות גם מהיר קצת בלי להתאמץ יותר מידי)

נראות - כן חשובה לי, מעדיף רכב שלא נראה ישן.

צריכת דלק, הכי נמוכה כמובן אבל אני חושב שגם צריכה סטנדרטית אוכל לעמוד.

פורסם

היי אלי,

ראיתי את הרכבים שהמלצת והן מעניינות

אבל אחרי שראיתי כמה מודעות - יש רכבים שהן בבעלות קודמת "ליסינג" / "השכרה"

רלוונטי לבדוק אותן גם או שלא להתקרב?

פורסם

זה יותר מתבטא במחיר עקב השכרה או ליסינג, אך רוב הסיכויים שהרכבים עברו חיים קשים יותר מיד פרטית.

במזדה 2 שימי לב שאם הרכב מליסינג או הדכרה רוב הסיכויים הוא ברמת גימור אקטיב הפשוטה,הבעיה העיקרית בה רק 2 כריות אוויר לעומת 6 במאובזרת או ביונדאי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא צריך להיות קשה. לבמשיך לחפש במשך כמה ימים עד שצצה מודעה שמוצאת חן מבחינת רמת גימור וגם מבחינת היסטורית בעלות

• תוכן חדש...