Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו, החורף השנה שבר אותנו והחלטנו לקנות מחמם מים בגז, לאחר חיפוש בפורום הבנתי שזה צעד מאוד נבון במיוחד שיש לנו בלוני גז פרטיים.

אך לא מצאתי המלצות על חברה ספציפית של מחמם המים (לא ספקית גז) שעדיפה על השניה, האם יש כאן בעלי מחמם מים שיכולים לתת חוות דעת על חברת מחמם המים שלהם?

לפי החיפוש בגוגל ראיתי שיש גם מוכרים פרטיים של מחממי מים ללא קשר לספקית הגז, כמו של בוש יוניקרס ועוד...

אשמח לכל חוות דעת בקשר לחברה טובה למחמם מים...

חורף בריא לכולם.

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

מצטרף לבקשה. הזמנתי טכנאי של אמישרגז אלי בשבוע הבא.

הם מבקשים 4000 שח עבור מערכת של חברת PELONIS כולל התקנה.

אשמח למי שיכול לתת המלצות.

כמו כן הם מתעקשים שצריך להחליף את בלוני הגז הקטנים בגדולים.

תודה

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

לא סביר שיש הרבה אנשים שניסו כמה חברות ויכולים להשוות.

אני יכול לומר שיש לי ניסיון עם Rinnai 16i של פזגז, והוא מעולה.

פורסם

היה לנו גם של רינאי כמו של קרמריקה, החלפנו לאחד שכולל הסקה (הבעלים הקודם משום מה החליף לחימום מים בלבד).

הוא חימם סבבה לגמרי, אבל אין לי שום אפשרות להשוות למשהו אחר.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

השוואה פחות חשובה כי אין מי שהחליף מערכות חימום בגז.

יותר מעניין אותי לדעת האם כדאי לרכוש ולבצע את העבודה דרך חברת הגז או באופן פרטי ?

יש מערכות שלא דורשות מעבר לבלונים גדולים ? אני לא אתפלא אם חברת הגז דורשת זאת כדי להגדיל את ההכנסה.

האם יש סוגים שונים של מערכות ?

תודה

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

חברת הגז (פזגז) שלחה את הפרטים שלנו למתקין שיצר איתנו קשר, אז אני לא בטוח שיש משמעות ל"פרטי". המחמם הגדול יותר עלה לנו 4.5K כולל תקנה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
השוואה פחות חשובה כי אין מי שהחליף מערכות חימום בגז.

יותר מעניין אותי לדעת האם כדאי לרכוש ולבצע את העבודה דרך חברת הגז או באופן פרטי ?

יש מערכות שלא דורשות מעבר לבלונים גדולים ? אני לא אתפלא אם חברת הגז דורשת זאת כדי להגדיל את ההכנסה.

האם יש סוגים שונים של מערכות ?

תודה

טכנית, אתה לא חייב לעבור לבלונים גדולים בשביל לחמם מים בגז. אבל כדי שלא תגמור בלון קטן כל כמה ימים (זרקתי מספר, אין לי ניסיון) הם דורשים מעבר לבלון גדול

פורסם

מסכים שהשקל ליום הרבה יותר נוח מבחינת התשלום.

לי יש רינהאי - של פזגז. אני בסך הכל מרוצה.

לא יכולתי לבחור - כי הבניין מחובר לפזגז.

השירות שלהם מחורבן מאוד.

פורסם
1+ ....

פלוס 2

מכשיר מעולה 0 תקלות

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה רבה על התגובות.

אכן המבצע בשקל ליום נשמע יותר טוב אך מבירור עלה שהמבצע כיום רק בסופרגז ורק למי שבגז מרכזי, כך שמבחינתי המבצע לא רלוונטי אלא אם כן מישהו שמע על מבצע של עוד חברה...

האם יש מישהו שיש לו את המחמם מים של אמישראגז ? זה של חברת pelonis

ואהבת לרעך כמוך

פורסם (נערך)

יש לנו מכשיר PELONIS 32kW מותקן מהקבלן במגדל המגורים שלנו כך שהוא למעשה חינם ואנחנו עושים בו שימשו 365 ימים בשנה.

מדובר על דירת 5 חדרים עם 3 מקלחות והחשבון גז עומד למשפחה של 5 נפשות על 270-350 שקלים לחודשיים = 135-175 שקלים לחודש, תלוי קיץ או חורף.

זה כולל בישולים כמובן על כיריים בגז וכו', מתנהלים רגיל מבחינת הגז.

המתקן אצלנו כבר שנה חמישית ומדובר על 94 מתקנים שכאלה בבניין.

סטטיסטיקה? יש תקלות לכל מכשיר, אצלנו הייתה תקלה לאחר כשנתיים משהו עם כרטיס אלקטרוני, מגיע טכנאי מטפל.

יש לכייל את המכשיר מדי שנה-שנתיים והיו שכנים שהמכשיר כשל להם והוחלף במסגרת האחריות.

רוצה לדעת משהו מצחיק? כיום המכשירים שכושלים אצלנו במגדל, היות ואנחנו עובדים איתו 365 ימים בשנה כי אין דודים חשמליים וכו', חברת אמישראגז אומרת שהיא כבר לא מתקינה מכשירי PELONIS אלה עברה למותג "גרמני" או מוצר "גרמני" וגם הוא עולה כ 4K שקלים.

נראה לי שהם מנסים להפתר מהמלאי, כיוון שהטכנאים שהיו בבניין שלנו ומהשיחות עם השכנים וכו', הטכנאי עצמו אמר כי מכשירי ה PELONIS הופסקו למכירה ועברו למכשיר אחר טוב יותר.

PELONIS זהו מכשיר סיני.

נוחות ואיכות חיים? בחיי שאין שום דבר שמשתווה לזה.

כששואלים אותי על מכשיר כזה אני אומר קודם כל, זה הכרחי? אם זה הכרחי אז תהיה איכות חיים משודרגת, אם מנסים לחסוך והמחיר לא מתאים אז כנראה שזה לא הכרחי באמת.

מה הכוונה באיכות החיים? קם ב 5 בבוקר ב 3 לפנות בוקר, ב 10 בבוקר בכל יום כזה או אחר, פותח את הברז ותוך מספר שניות, תלוי מה המרחק מהמכשיר יש מים בטמפ' שקבעת (בקיץ זה 38 ובחורף 42) והזרם? חזק מאוד.

המכשיר מווסת את צריכת הגז בהתאם לפתיחת זרם המים ולכן, תתקלח בזרם חלש = צריכת גז נמוכה יותר.

במיוחד כשבא לך להתקלח 20-30-40 דקות תלוי בתקציב שלך ;) ומישהו נוסף מתקלח במקלחת אחרת ביחד... אין שום בעיה וכאן, נכנסת האיכות חיים למעשה.

כמה היה עולה לחמם מים כמה שעות ביום ל 5 אנשים להתקלח פעמיים ביום בכל זמן נתון ולא להתעסק עם שעונים, או דוד חשמלי שצורך כ 2.5KW חשמל לשעת חימום וכו'? מניח שעלויות החשמל גבוהות הרבה יותר בכדי לקבל איכות חיים שכזאת, אין ספק. .

אגב, ספרנו בשרשור אחר אצל מישהו, שטען כי הוא מחמם בסה"כ כ 3 שעות ביום את הדוד שלו, למשל צריכה של 2.5KW וזה יצא כ 140-150 שקל לחודש, אותו הדבר בדיוק.

אבל? יש את עלות הרכישה הראשונית של המכשיר ולכן, זה כבר משהו אחר. אנחנו קיבלנו בחינם ולכן, מבחינתנו זה אחלה.

*** טיפ: את המתקן הזה ניתן לחבר בטור מהדוד אל צנרת הבית של המים החמים כך שבקיץ, מתחת לטמפ' שקבעת לו, המתקן ייכנס לפעולה כך שלא הכל אבוד כן.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

אני עם המחמם של פזגז Rinnai 16i

יכול לומר שהכי משתלם דרך חברת גז (פזגז משווקים את המכשיר הזה) הם נותנים ב 3700 את המכשיר כולל התקנה קומפלט הכל כולל הכל זה אומר ייעוץ שמגיע לבדוק האם אפשר להתקין והיכן ואחכ מתקין שהגיע 3 פעמיים עד שהכל היה מושלם ללא עלות נוספת ואפילו 25 מטר צנרת שבכל חברה אחרת שבדקתי נתנו 5-12 בלבד (אם תרצה אקשר אותך עם מנהלת ההזמנות שלהם).

בנוסף אתה מקבל גז מוזל ואם אתה צריך בלונים גם אותם אתה מקבל במחיר מוזל.

פורסם
אני עם המחמם של פזגז Rinnai 16i

יכול לומר שהכי משתלם דרך חברת גז (פזגז משווקים את המכשיר הזה) הם נותנים ב 3700 את המכשיר כולל התקנה קומפלט הכל כולל הכל זה אומר ייעוץ שמגיע לבדוק האם אפשר להתקין והיכן ואחכ מתקין שהגיע 3 פעמיים עד שהכל היה מושלם ללא עלות נוספת ואפילו 25 מטר צנרת שבכל חברה אחרת שבדקתי נתנו 5-12 בלבד (אם תרצה אקשר אותך עם מנהלת ההזמנות שלהם).

בנוסף אתה מקבל גז מוזל ואם אתה צריך בלונים גם אותם אתה מקבל במחיר מוזל.

קיבלתי מהם הצעה בטלפון על 3800 שח עם 5 מטר צנרת. ו-525שח לבלון גז גדול, ההצעה לא הכי משתלמת.

אם תוכל לקשר אותי לגורם המתאים בכדי לקבל מחיר יותר טוב אשמח מאוד, במיוחד שיש תגובות יותר חיוביות על המכשיר של פזגז.

ואהבת לרעך כמוך

• תוכן חדש...