Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלואנס מנוע 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי רכב שעשה 90000 ק"מ לקחתי לבדיקת קניה במכון מטעמי ובבדיקה יצאו כמה ליקויים

נזילת שמן אבל הבוחן אמר לי שצריך להחליף איזו גומיה שסביב הקרטר ושזה לא סיפור המוכר מוכן לתקן ולהחזיר לבדיקה נוספת

בבולמי זעזועים יש גומיות מגינות אבק פגומות

בלמים קדמיים צלחות דיסקים תופים בלאי יתר-מוכן לתקן לפני קניה

צמיגים אחוריים יבשים

קודי מחשב שאופסו כבר במכון.

למעשה לרכב אין ממש היסטוריית טיפולים מסודרת הוא עבר רק טיפול ראשון במוסך מורשה

יש קבלה על החלפת פלגים לפני כמה חודשים

המלצה שלכם?

מה עוד צריך לעשות לטיפול 90000 שאני צריך לשים עליו לב?

תודה מראש

פורסם

אולי אני חשדן יתר על המידה, אבל יש כאן הרבה נורות אזהרה, כשהגדולה מביניהן היא הטיפול - זה למעשה לקנות רנו עם כמעט 100 אלף ק"מ בלי היסטוריית טיפולים מסודרת, ומבחינתי רק על זה הייתי פוסל את הרכב.

פורסם
אולי אני חשדן יתר על המידה, אבל יש כאן הרבה נורות אזהרה, כשהגדולה מביניהן היא הטיפול - זה למעשה לקנות רנו עם כמעט 100 אלף ק"מ בלי היסטוריית טיפולים מסודרת, ומבחינתי רק על זה הייתי פוסל את הרכב.

מה אתה מתכוון הרבה נורות אזהרה?

יש לי קבלה על החלפת פלגים לפני עשרה חודשים ושם המד אוץ עמד על 15000 פחות.

לטענת המוכר טופל אצל חבר הוא לא מחזיק את האוטו מהיום הראשון.

פורסם (נערך)

והפלאגים שרדו 90K שנעשו במספר חודשים ? מכובד. איזה פלאגים בדיוק ?. הייתי נזהר מרכב צרפתי ומוסכי מדרכה של חבר. קח את הרכב למוסך צרפתי לבדיקה. לא למכון. מה עם שמן ? פילטר שמן ? יש קבלות או ממש כלום ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הפלואנס לרוב לא נסחרת במחירים גבוהים יחסית, ואפשר למצוא אחת שמורה במחירים נמוכים יחסית למתחרות,

אני מציע לחפש אחת שמורה עם היסטוריית טיפולים מסודרת. זה לא רכב שכדאי לקנות לנוכח אופי התחזוקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

הפלאגים הוחלפו במד אוץ K70 ומשהו הקבלה ע"ס 450 שקל

טיפול של שמן והחלפת פילטר נעשה אצל מוסך אחר (אומר את שם המוסך) אבל אין קבלה .

עריכה אחרונה על ידי סומכוס
פורסם

מבחינתי אם אין הוכחות מוצקות לטיפולים (דהיינו קבלות), אז הטיפולים לא בוצעו. לא הייתי רוכש רכב כזה. עלול לעלות לך אחר כך ביוקר. זה לא סובארו DL.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא ממליץ לרכוש שום רכב ללא הסטוריית טיפולים. לא חייב להיות אצלו הכל שמור בקבלות מתוייק בקלסר.

אבל לפחות שידע לאמור באופן ברור, איפה הרכב טופל, מתי בוצע טיפול אחרון, מתי בוצע טיפול לפני אחרון, מתי צריך לעשות את הטיפול הבא.

אם טיפל "אצל חבר" שיראה לפחות משהו, קבלות על חלקים שרכש, תיעוד כלשהו של משהו.

אם אין כלום, לא ממליץ לקנות. יש סיכוי שהרכב נכנס לטיפול פעם בשנתיים או שלוש, אחרי 40 ק"מ נניח.

פורסם (נערך)
לא ממליץ לרכוש שום רכב ללא הסטוריית טיפולים. לא חייב להיות אצלו הכל שמור בקבלות מתוייק בקלסר.

אבל לפחות שידע לאמור באופן ברור, איפה הרכב טופל, מתי בוצע טיפול אחרון, מתי בוצע טיפול לפני אחרון, מתי צריך לעשות את הטיפול הבא.

אם טיפל "אצל חבר" שיראה לפחות משהו, קבלות על חלקים שרכש, תיעוד כלשהו של משהו.

אם אין כלום, לא ממליץ לקנות. יש סיכוי שהרכב נכנס לטיפול פעם בשנתיים או שלוש, אחרי 40 ק"מ נניח.

הוא אומר איפה נעשה הטיפול האחרון אבל הרכב אצלו רק כשנה השאלה מה היה קודם יש הוכחה על החלפת פלגים ובמוסך אחר שלא הלכתי אליו טוען שעשה טיפול לפני אלפיים קמ וברקסים ובלמים שהיו פגומים בבדיקה מוכן לתקן.תכלס הרכב בשלוש שנים הראשונות טופל רק שנה ראשונה במורשה רנו.

עריכה אחרונה על ידי סומכוס
הוספת פרטים ותיקון שגיאת כתיב
פורסם

החבר'ה כאן נתנו כאן את הדעה שלהם שהרכב כ"כ לא טופל באופן מסודר ובטח ללא קבלות.

נראה שאתה החלטת כבר ונעול על הרכב,

שיהיה בהצלחה.

פורסם

קודם כל זה לא רכב צרפתי.

זה רכב יפני/קוריאני מנוע וגיר של ניסן פלטפורמה של סמסונג.

לכן אין בו שום חוכמה צרפתית.

מעבר לכך רכב לא מטופל צריך לבדוק מה נעשה עד כה וכמה כסף צריך להביא אותו למצב של יישור קו.

מכיון לו שאם אני לא טועה זה מנוע שרשרת אז כל מה שצריך להחליף זה פילטר דלק (אם אפשר) פילטר שמן,אוויר ומיזוג.

מכיוון שמדובר ברכב של סמסונג אז יש מצב תמיד לקנות חלפים מקוריים בזול מקוראפס.

האם הרכב הזה ספציפית משתלם יכול להגיד לך רק מכונאי אחריי שעה בדיקה מקיפה מסביבו .

חוץ מזה המנוע 2 ליטר של ניסן(אם זה המצב פה) לא יודע כבעייתי וגם הגיר הרציף במנועים האלו פחות בעייתי מאשר ב1600.

לכן הרכב הוא בעל פוטנציאל

• תוכן חדש...