Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא, 150 בדיוק. בשירוקו גולף וג'טה הוא נמכר עם 160.

אגב בCARSCOOP מדווחים שתגיע עם מנוע 1.5TSI החדש ולא 1.4TSI עם ה150 כ"ס.

נראה בחשיפה הרישמית את כל הפרטים מהיצרן.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראית גנרית להפליא. אם הקודמת נראתה כמו 3/4 לאון, זאת נראית כמו 7/8 לאון. הגיר עדיין DSG7?

אכן כמו ש504 כתב, יש דמיון לליאון, אבל זה כמו שיגידו למישהו שהוא דומה לבראד פיט. יפה מאוד עיצוב

לאון? בראד פיט? אני מבין שיופי זה עניין של טעם, אבל אני מניח שבהשוואה לבראד פיט התכוונת להחמיא, לא לרמוז לכוכב מזדקן שעבר את ה-50...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני אישית מעדיף מסך בתוך הדשבורד ולמטה יותר מאשר כמו האופנה הנוכחית-למעלה אבל מוצמד לדשבורד,שונא את זה.

אין סיבה שVAG לא יציידו את הרכב בDSG7 זאת התיבה שלהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין סיבה מצדם, יש סיבה מצד הצרכנים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אבל הצרכנים בסופו של דבר בוחרים בDSG7 ולא רק באיביזה,בכלל הגרמניות מוכרות לא רע בכלל.

תכלס? אין חבילה טובה יותר היום מאשר האיביזה סטייל במיוחד כשפיגו העלו את המחירים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הצרכנים אכן בוחרים, ובסופו של יום גם משלמים. הניסיון של רוב הסביבה הקרובה שלי עם התיבה הזאת לא טוב, וזאת בלשון המעטה. יכול להיות שאני נאחס ורק מי שמסביבי חווה תקלות והתנהגות לא טובה של התיבה, אבל לא הייתי מהמר על זה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

נכון שהיא לא מושלמת ועדיין לפי השירשור פה היו תקלות של מצמדים,השאלה מה אחוז התקלות מסך הרוכשים,אחרת,אם התיבה כול כך בעייתית למה קונים אותה?

למה בפוקוס זה לא היה המצב?

זה לא שהרכב חדש בשוק ואף אחד עוד לא קנה את הDSG ולא מכיר,או שאולי אחוז התקלות כבר די נמוך.

כמו כן בשירשור שZVIT פירסמם,האיביזה והפאביה רוב מי שקונה אותם הם אנשים פרטיים:

http://www.yediot.co.il/articles/0,7340,L-4915234,00.html

וגם גולף היא המשפחתית שהכי נמכרת לאנשים פרטיים.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

אין לי מושג למה הפוקוס נפגעה, והוואגיות לא. אני מניח שזה מכיוון שאנשים פרטיים מונעים יותר מתחושת העדר (ע"ע רכישות "עדר" רבות בשוק הרכב הישראלי) וציי רכב (עיקר רוכשי הפוקוס) מונעים מחישובי רווח/הפסד, אבל אני לא באמת נביא אמיתי. מכל מקום, לא רואה סיבה להמר על תיבה כזאת מכספי שלי ואכן לא הימרתי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שאלה לי: מהו המודל האחרון בו ידוע לכם על תקלות בגירים של קבוצת פולקסווגן? בסוכנויות נשבעים שהתקלות נפתרו.

פורסם

הרכב נראה טוב. בהחלט על הכוונת שלי ברגע שזמן ההחלפה יגיע.

אותי גיר הDSG לא מטריד במיוחד למרות שאני מכיר את כל המחלות האופיניות.

אופי הנסיעה שלי לא מאמץ את הגיר, אני כמעט ולא מבלה בפקקים ורוב הנסיעה היא בין עירונית - מתכון לאריכות ימים של הגיר.

אני מתקרב ל70K באיביזה שלי (מנוע עם חמוצים מאחת הסדנאות) ועדיין ללא כל רעידות או בעיות אחרות הקשורות בגיר.

מקווה שלא פתחתי "עין" עכשיו על הגיר שלי :evil:

S60 Rdesign

פורסם
אבל הצרכנים בסופו של דבר בוחרים בDSG7 ולא רק באיביזה,בכלל הגרמניות מוכרות לא רע בכלל.

תכלס? אין חבילה טובה יותר היום מאשר האיביזה סטייל במיוחד כשפיגו העלו את המחירים.

אין איזה רעד קל באצבע המקישה במקלדת המספרת בשמך על איביזה סטייל כקניה טובה בשירשור העוסק במחליפתה שאוטוטו כבר כאן בחנויות ? ביחוד כשהחדשה משמעותית טובה יותר, לפחות במידותיה ( וכידוע זו אחת המגרעות הקשות בנוכחית ).
פורסם
שאלה לי: מהו המודל האחרון בו ידוע לכם על תקלות בגירים של קבוצת פולקסווגן? בסוכנויות נשבעים שהתקלות נפתרו.

ץ

אח שלי מחזיק באוקטביה 2015 ליסינג מהעבודה..והרכב בילה כבר 17 ימי אושר במוסך.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

אם קופרה תקבל את 2.0 החדש זו תהיה חתיכת עסקה.הבנתי ש 1.8 לא ממשיך לדור הבא.מעניין מתי תוצג פולו?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...