Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה נשמע חברים,

אחרי שנים רבות עם רכב ליסינג, אנחנו מחפשים רכב חדש למשפחה. הדרישות:

• תקציב: עד 100K (קריטי).
  • שנתונים 16-17, עד יד 1 (לצורך העניין קניה ממגרש מכירה/סוכנות רכב יד ראשונה עם 0 ק"מ היא רלוונטית)
  • גיר אוטומטי
  • אבזור ברמה טובה ומספיק חזק (עוברים מיונדאי i25 עם 1,400 סמ"ק, בכל זאת רוצים להתקדם...)
  • העדיפות היא לרכב פנאי-שטח, אבל אם יש רכב משפחתי/מנהלים שנותנים תמורה טובה למחיר ונכנסים בתקציב, אז כמובן שנשקול.
  • רכבים לא רלוונטים - מאזדה 3, קורולה, פוקוס וסקודה ראפיד, אותם ניתן לקחת דרך הליסינג של העבודה (הסיבה העיקרית למעבר לרכב פרטי הוא שאנחנו יכולים להחליט בעצמנו איזה רכב לקחת, ולא לבחור מרשימה סופית של רכבים, לצורך העניין, "בינוניים").
  • כל הנוסעים ברכב יהיו מבוגרים מעל גיל 24, כך שאין צורך בתא מטען גדול או שיתאים לכיסאות תינוק וכו'. רוב השימוש יהיה ככה"נ נסיעות עירונית, סדר גודל של 20K~ ק"מ בשנה.
  • בהמשך לסעיף הקודם, ברוב המוחלט של הנסיעות הרכב לא יהיה בתפוסה מלאה, כלומר 1-3 נוסעים, כך שמרווח במושבים האחוריים יהיה בונוס, אבל לא דיל ברייקר/מייקר
  • שיהיה כמה שיותר חסכוני
  • אמין
  • עדיפות גדולה למנוע בנזין, אבל שוב, אם יש דיזל שממש נותן תמורה טובה למחיר, אז נשקול בחיוב (אין לי מושג אם אפילו קיימים רכבי דיזל בקטגוריה שעונים על הדרישות הנ"ל)

ברור לי שאין שום מצב לענות על כל הדרישות, לכן אשמח אם תכוונו אותי לרכבים שעונים על כמה שיותר מהן.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם

שים לב לקיה סיד מיד ראשונה 0 ק"מ, במחיר של טיפה מעל 100K אתה מקבל רכב חדש, 1.6 עם תיבה אוטומטית, מרווח.

אם הכמה אלפי שקלים האלו משמעם חריגה עבורך, תוכל לקנות רכב כזה מיד שנייה.

עוד אופציה- 2008 מיד ראשונה 0 ק"מ בסביבות 98K, עם מנוע 1.2T ותיבה אוטומטית.

פורסם

מצטרף להמלצות על 2008, אם עוד כמה סנטימטרים לגובה עושים לך את זה.

אם לא, יש גם 308 יד ראשונה אפס ק"מ (2016) במוטודיל ב-95. הנה פה:

http://www.motodeal.co.il/deals/%D7%A4%D7%99%D7%92%D7%95_308

לטעמי עדיפה על הסיד מבחינת כח וצריכת דלק. לא ידוע על בעיות מהותיות בגזרת האמינות. ירידת ערך היא נעלם לא קטן, בסיכוי סביר עלולה להיות גבוהה יותר מהסיד או כל משפחתית יפנית / קוריאנית אחרת.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לא ברור לי מה רע כל כך במאזדה 3 עם מנוע 2 ליטר ופורד פוקוס עם 1.5 טורבו שמציעים לך בליסינג מהעבודה. רכבים עם מנועים חזקים ולדעתי יותר מהנים מהקיה סיד שהציעו לך פה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

הבחור צודק.

הפוקוס רכב חזק ויחסית מתנהג, המאזדה גם לא חלשה ומאובזרת יפה ברמות הגימור הגבוהות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...