Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כמו רכב ישן ומהנה

הרכבים החדשים פשוט משעמים ברובם

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם (נערך)

מאחר וכמה כבר שאלו והתעניינו מי החדשה...

אז קבלו את מגי :

IMG-20170124-WA0007.jpg

אז היא באה לעולם ב 2013 , והספיקה כבר ללכת 53 אלף ק"מ. הייתה בידיים פרטיות וכמובן שלא עברה שום איפור או גבס.

בפנים יש לה מנוע טורבו קטנטן בנפח 1.2 ליטר עם 115 כ"ס ויותר חשוב - קצת יותר מ 19 קג"מ.

לגבי הצבע, לפני שהלכתי לראות את הרכב הייתי מאוד סקפטי. הכחול נראה ממש לא טוב בתמונות . בפועל במציאות - זה נראה מעולה. יחד עם הגג השחור והכונס השחור - הכל משתלב בהרמוניה.

האמת שהבתחלה הרגיש לי קצת מוזר להוג בה. היא מרגישה הרבה יותר "מאסיבית". מאמין שאתרגל מהר. הדבר הראושן ששמים לב אליו הוא בידוד הרעשים. הנסיעה פשוט חרישית, והמנוע? מפתיע מאוד.

מאוד אהבתי את מהלך הפעולה של תיבת ההילוכים הידנית עם 6 הילוכים. היא מאוד "קליקית" ובעלת מהלך קצר. אפילו הזכירה לי במעט את המיאטה.

אחת מהחששות שהיו לי במעבר מהגה הידראולי לכזה מודרני - הוא איבוד התחושה. לשמחתי, מגי מצליחה לעשות את המעבר בצורה טובה מאוד. להגה יש תחושה מאוד טובה והפידבק מאוד חיובי.

הרע? בפנס האחורי התגלתה רטיבות שהיבואן סירב לקחת עליה אחריות, כמו כן, הפנס האחורי השני שבור במעט ודורש החלפה. בקרסו רצו 1350 ש"ח. כרגע מצאתי חנות באנגליה שיכולה לשלוח לי שני פנסים בעלות של 120 פאונד ( כ 565 ש"ח ). כנראה שאעשה את ההזמנה בחודש הבא.

אחרי עוד כמה מאות ק"מ - כשאכיר את הרכב, כמובן שאפתח נושא חדש ובו אפרט את הכל.

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

תתחדש!

ממש משמח שזו הכלה בסוף. גם יפה, גם אופה. (ובאמת שהצבע היה נראה לי סבבה כבר במודעה ביד2, אבל כל אחד וטעמו. שמח שהתחברת אליו בסופו של דבר).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

נכון. רובן נמכרו כיד 01 שהיו רכבי הדגמה. לשמחתי הרכב שלי היה פרטי מהרגע הראשון ( ניתן לזהות בדרך כלל לפי הגג הפנורמי ). אומנם אני יד 3. אבל למצוא רכבים כאלו מיד 1 - זה די נדיר. כמובן שהמחיר היה תואם.

בכל מקרה היא תהיה איתי לפחות עוד 3 שנים ואז כשהרכב יהיה בן 6 - יד 3 זה יהיה הגיוני.

פורסם

תתחדש. הצבע מאוד יפה ובכלל, יש לי חולשה לעיצוב של המגאן הזאת וגם החדשה. נראית מעולה(ההאצ'בק. הסדאן, שלצערי כנראה היא זאת שתשווק פה, הרבה פחות)

פורסם

בשביל 9 אלף בשנה נשמע תחזוקה יקרה למדי (נראה כמו 12 אלף באופן כולל?)

בכל אופן אני מבין ללבך וגם אני מחליף כל דבר שרק מרגיש שמתקלקל

בכל אופן לגבי הצריכה ממליץ לך להוריד fuelly ולדווח. אף אחד לא מסתובב עם ניירות היום בעידן האלקטרוני.

מה שכן רכישה די מוצלחת. :)

• תוכן חדש...