Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגלת קוטר הצמיג מ15 ל18

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של הוא סובארו B3 ואני חושב להגדיל את הג'אנט למידה גדולה יותר היה סטוק 195/65/15 ורוצה לשים 215/40/18 עכשיו אני די בטוח שמשרד הרישוי לא יאשר את זה יש משהו שאפשר לעשות עם זה ? בנוגע לטסט אני יכול לשים את הסטוק אז הטסט לא קריטי לי כלכך אבל לא באלי שיורידו אותי מהכביש אם יעצרו אותי

פורסם
אין שום אפשרות לעשות עם זה משהו ? כאילו למה אי אפשר להגדיל את המידה ?

כי מכלולי הרכב בנויים למידות שהגדיר היצרן, כמו שתחליט לשים טורבו, לא תוכל לשים מבלי להוסיף שינויים למערכת הקיימת , כך הדבר בצמיגים הגדלתם מצריכה שינוי במרכב, אני בטוח שלא התכוונת להוסיף עוד 50 אלף(לפחות) מלבד הצמיגים בשיפור המרכב כך שהם יתאימו לרכב שלך, אז תרד מהעניין, יהיה יותר פשוט לקנות רכב עם צמיגים כאלה

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

צריך לראות אילו מידות צמיגים מאושרות עבור הרכב הנ"ל. ייתכן ואפשר להגדיל במעט את הג'נט. יחד עם זה, כדאי לקחת בחשבון שזה פוגע בנוחות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
למען הדיוק בניסוח, קוטר הג'אנט גדל, קוטר הצמיג קטן בחצי ס"מ בערך.

לכל דגם רכב כמעט יש מספר אפשרויות שילוב צמיג/חישוק מאושרות על ידי היצרן

המשותף בכולן הוא היקף חיצוני של הגלגל וקוטר גלגל כללי.

כאשר יש חישוק קטן (נניח 13"), יש צמיג בחתך גבוה (דופן הצמיג גבוהה).

כאשר יש חישוק גדול, יש עליו צמיג בחתך נמוך (דופן הצמיג נמוכה). הקוטר הכללי זהה אם עם הפרש של כמה אחוזים בודדים.

פותח השירשור, יש בפורום טכני אצלנו בדביקים שירשור מרוכז בנושא, תעבור עליו. אולי מישהו כבר רשם שם מידות מאושרות לאוטו שלך. ואם לא, תשאל שם.

פורסם

מעבר כזה כל כך מיותר.

חפש שרשור הגדלת חישוקים בתת פורום שיפורים. תמצא שם הסבר למה.

ויש כאמור את השרשור שבוקי ציין בטכני לגבי שינויי מידות.

לא ציינת איזה שנה הרכב ומנוע, אבל סביר שמידות מאושרות נוספות הינן 205/55R16 ואולי 205/50R17. והן מספקות בהחלט.

מידות מעבר לכך יהיו כאלו של ה-STI/WRX.

• תוכן חדש...