Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בנוסף לרמקולים 6*9 אחוריים שאני מתכוון לקנות, יש לי כרגע רמקולים קדמיים עלובים למדיי שעלו בסביבות ה-100 שקל...

הרמקולים האחוריים יהיו כנראה מורל פולס או JBL GTO936 (אותו מחיר בערך, אני עדיין מתלבט) שיחוברו ללא מגבר.

השאלה היא - אם שווה בכלל להפעיל את הרמקולים הקדמיים, או שבגלל הגודל העלוב שלהם (5.25") הם רק יפגעו באיכות הצליל (שחשובה לי מאוד, יותר מהעוצמה) ?

או שאולי "הגודל לא קובע", ורמקול 5.25" מחברה טובה דווקא יוסיף, ואז אני אשקיע נגיד עוד 250 ש"ח על הפיוניר TSG1340R ?

תודה

פורסם

רמקולים טובים יעשו את העבודה.

5.25 אולי עלובים ביחס לסאב 15 למשל,אך זכור שלכל רמקול התפקיד שלו.

אם את מאזן את המערכת שלך אין סיבה שתשמע רע,במיוחד לא בגלל גודל רמקולים.

פורסם

אם כל כך חשוב לך על איכות הצליל, למה אתה ללא עושה מה שמלצתי לך פעם שעברה? במקום הד יוניט, תקנה מגבר ואז לחבר אליו ישירות את האייריבר.

ואתה יכול להשאיר את מה שיש עכשיו אם זה להורים שלך או משהו, שיחובר רק לאחוריים. ואת המגבר לחבר לקדמיים טובים כמו המורל פולס או המאגנט 213 או כל קומפוננט 5 ורבע אחר באיזור המחירים הזה+ סאב קטן בתיבה קטנה, יהיה הרבה יותר איכותי וטוב.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני לא מסכים בכלל.

שמעתי זוג רמקולים של JBL (אני אפילו לא יודע את הדגם המדוייק, אז כדי להיות בטוח האופציה של JBL היא כרגע הדגם הטוב ביותר שלהם) שחוברו ללא מגבר לפיוניר 9650 (לא שהדגם של ה-HU כל כל משנה..) והם נשמעו מדהים.

אולי זה בגלל שמדובר ב-HU עם מגבר פנימי חזק יחסית, בנוסף לעובדה שזה היה ברכב קטן - אבל זה המצב גם אצלי.

בשבילי מגבר הוא פשוט מיותר.. מה גם שמגבר תמיד אפשר להוסיף.

פורסם

ושמעת רכב עם קומפוננט מקדימה וסאב?

ואגב, איפה ששמעת את הJBL, היה למישהו את ההד יוניט הזה של פיוניר מבלי מגבר-קומפוננט-סאב?

אופל קורסה 2003

פורסם

לא, אבל זה לא ישנה את העובדה שהייתי מרוצה מאוד מאיכות הסאונד ששמעתי. ואני לא מאלה שמתלהבים מ"רמקולים מדהימים בעוצמתם" של "איציק רמקולים".

סתם לדוגמה, יצא לי לא מזמן לשמוע את ה 6960 של פיוניר (על אחד הדגמים הזולים יותר של פיוניר-MP3, גם הוא בלי הגברה), ולא ממש אהבתי אותם. בכלל לא בגלל העוצמה (שהגיעה אפילו לעוצמות מוגזמות), אלא בגלל ה"איכות" של הסאונד. הוא פשוט לא היה "נקי".

ה-JBL עם ה 9750 היה בפיאט אונו של ידידה שלי.

פורסם

אני עדיין אומר שהרבה הרבה יותר כדאי לך קומפוננט 5.25 וסאב קטן.

גם לי יש פיאט אונו, היה לי מערכת לא מוגברת, חשבתי לעצמי- ואי איזה יופי שומעים מה צריך את כל השטויות האלה סאב-קומפוננט, מי יכול להבדיל בכלל...

אז יש הבדל, ואחד גדול. מאד משמעותי.

תנסה לפחות לשמוע קודם רכב עם קומפוננט סארב ומגבר (ולא רכב שמכוון לרעש, אחד שמכוון לאיכות)

ועוד משהו קטן- בבית הרמקולים מאחוריך או מקדימה, למרות שיש לך מערכת 5.1 אתה משתמש רק בקדמיים או אולי ב4 רמקולים כאשר הקדמיים דומיננטים...)

אופל קורסה 2003

פורסם

אני מבין שזה דיון פליטי HWZONE

עומרי - אין כזה דבר לא מתאים .

עם כיוון נכון גם ה 5.25 יכול להוסיף .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

האיכות הגולדה ביותר תקבל מקומפוננט, בין אם הוא מחובר למגבר או לא (כמו ה-6X9), אבל זו כבר בחירה שלך, וחבל שאתה מתעקש לפני ששמעת את האופציה שהרוב פה ממליצים.. ככה לא תילמד.

בקשר לשאלתך, גם רמקול במידה של "רק" 5.25 יתן תוספת לצליל ולא יגרע באיכות!!

פורסם

זה לא שאני "מתעקש" לא לנסות להשתמש במגבר עם קומפוננט וסאב, זה פשוט שאין לי כסף בשביל זה..

:???:

ולהישאר עם הרדיו-דיסק SABA הזבל שיש לי (אחרי שגנבו לי את הקנווד [דיי מזמן האמת]) זה ממש לא בא בחשבון...

פורסם

כתבת שבכוונתך לקנות רמקול 6X9 מורל או JBL.

אז לדעתי במקומם עדיף לך לקנות קומפוננט שתתקין מקדימה, אם חשובה לך האיכות על חשבון העוצמה.

פורסם
כתבת שבכוונתך לקנות רמקול 6X9 מורל או JBL.

אז לדעתי במקומם עדיף לך לקנות קומפוננט שתתקין מקדימה, אם חשובה לך האיכות על חשבון העוצמה.

לא הייתי אומר זאת באופן גורף.

גם קומפוננט איכותי יחסית, מוגבר ומותקן מקדימה, לרוב יחסר את התחום הנמוך שחשוב לחלק מהאנשים.

ישנם שיעדיפו לשים מאחורה 6X9 שיתן קצת באס.

JBL בחירה יחסית סבירה בדגמים הנמוכים והבינוניים (בסדרות הגבוהות היא עדיין טובה לטעמי אעפ"י שJBL נעשתה רק מותג מדבקה וחבל...).

פותח הת'רד- אם אהבת את מה ששמעת - לך על זה.

פורסם

אני אומר קומפוננט וסאב...

או אם לא רוצים סאב אז 6*9

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...