Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לקראת הלידה הרביעית בשעה טובה התחלנו לחפש רכב 7 מקומות.

אשמח לשמוע חוות דעת לגבי רכבים פוטנציאלים- יתרונות וחסרונות, עלויות אחזקה, תצרוכת דלק.

בגדול- הרכבים שאני מכיר הם מאזדה 5, רנו לוגאן, קיה קרניבל, קיה קראנס, טויוטה ורסו.

אשני בשלב מאוד התחלתי של הבירור ולכן גם לא ברור לי הסכון שמוקצה לטובת הרכישה.

אשמח לעזרתכם!

פורסם

אני בשלב מאוד התחלתי של הבירור ולכן גם לא ברור לי הסכון שמוקצה לטובת הרכישה.

אשמח לעזרתכם!

כדי שנוכל לעזור בצורה אפקטיבית כדאי שתתן סדר גודל של תקציב, ותכונות שחשובות לך ברכב שתרצה לרכוש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמו שציינתי עוד לא גיבשתי את הסכום המוקצה לטובת הרכישה. אני מנסה לעבוד הפוך- להבין מה העלות שתדרש ממני ואז להשיג את הסכום הנדרש.

אני מחפש רכב אמין

אני ממש לא מחפש רכב שאשלם בו על נוחות מירבית או יופי.

פורסם

טויוטה ורסו 2013 נותנת תמורה טובה מבחינת אמינות, צריכת דלק ומרחב פנימי ביחס לגודל.

זוג חבריםשלנו בחרו בה בגלל שהיא לא גדולה חיצונית (נוח לתמרן בעיר ולהחנות) והיא מפגינה אמינות מוחלטת.

חיסרון? שורה שלישית שמתאימה רק לילדים ולא משאירה כמעט תא מטען. (בשימוש של זוג +4 ניתן לקפל את מושב 7 לטובת תא המטען).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

זה לא ריאלי להתחיל בלי מסגרת תקציב בכלל.

לצורך העניין- נוכל להמליץ לך על סיטרואן C4 פיקאסו משומשת ב-30 אלך ש"ח, וגם על קיה קרניבל חדשה ב-220 אלף ש"ח.

בנוסף- מה אופי השימוש ברכב? כמה ק"מ בשנה אתם נוסעים בערך?

פורסם

מציבושי אאוטלנדר הוא רכב 7 מקומות הכי נמכר (תקנו אותי אם אני טועה) הוא לא יקר יחסית לאחיו אני בתור בנאדם יחסית גבוה היה לי נח להיכנס לרכב ולשבת עם רגליים ישרות (אחד השיקולים שלי בחיפוש רכב)

ואמינות יפנית של מציבושי...

יש אותו המון על הכביש אז למצוא יד שניה במחיר טוב לא יהיה קשה.

פורסם

+1 לאאוטלנדר

רכב יחסית מרווח עם שורה שלישית שגם בני נוער מרגישים בה בנוח

גם עם 7 מקומות בשימוש עדיין יש בגאז' קטן.

החיסרון היחיד מבחינתי הוא שהרכב קצת חלש ובעליות הטורים צריכים לנסוק כדי לשמור על קצב נסיעה.

צריכת הדלק אצלנו היא 1/12 קמ בנסיעה של 70% בינעירוני.

פורסם
כמו שציינתי עוד לא גיבשתי את הסכום המוקצה לטובת הרכישה. אני מנסה לעבוד הפוך- להבין מה העלות שתדרש ממני ואז להשיג את הסכום הנדרש.

אני מחפש רכב אמין

אני ממש לא מחפש רכב שאשלם בו על נוחות מירבית או יופי.

חלק מהמגיבים פה מסתלבטים עליך - ובצדק.

נסכם זאת כך: כל סכום ב-25000 ש"ח ל-800000 ש"ח יוכל להביא לך מכונית 7 מקומות שתענה לדרישות שהצגת.

בסביבות 110000-100000 ש"ח תוכל למצוא את להיטי השוק מליסינג ( טויוטה ורסה / אאוטלנדר )

140000 - 170000 ש"ח יקנו לך רכב 7 מקומות חדש.

עכשיו תגדיר תקציב תוסיף את מאפייני השימוש שלך: מה הנסועה הצפויה, האם דרוש מקום גדול למטען ועוד נתונים שעשויים להשפיע על החלטתך.

ואז נוכל להגיב עניינית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

גירסת ה-7 מקומות דיזל ידני בלבד 145K לפני רישוי - לדעתי, לא להיט - אלא למי שחייב גם מסחרי וגם 7 מקומות.

גירסת בנזין אוטומטית תגיע רק בגירסת 5 מקומות.

במחיר זול יותר, ניתן לרכוש טויוטה ורסו או שברולט אורלנדו מליסינג 0 ק"מ שיותר מתאימות לשימוש משפחתי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...