Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

קראתי את השרשורים בנוגע לגרניקים מומלצים והגעתי להבנה שהגרניקים של לאבור נותנים תמורה טובה לכסף הן מבחינת איכות והן מבחינת אמינות.

הצורך: בבית יש 3 רכבים והשימוש יהיה פעם בשבוע לשלושתם.

תקציב: באזור ה 800 (אפשרות לחריגה קלילה)

ההתלבטות: ראיתי שהדגם נינג'ה 120 מומלץ ועושה היטב את העבודה, בתקציב ועם עוד מתיחה קטנה אפשר לקנות את הדגם stm 140, מבחינת עוצמה הבנתי שה 120 מספיק והשאלה שלי היא לגבי אמינות ועמידות לאורך זמן, האם ה 140 יהיה עמיד יותר או שלא בהכרח ואפשר להסתפק בנינג'ה 120?

תודה רבה!

×
×
  • תוכן חדש...