Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממתין לרכב שאמור להגיע אלי בימים הקרובים לפי דרישת רוב חברות הביטוח שביררתי עד כה הרכב חייב איתור פעיל שהבנתי שהוא מגיע עם קודנית.

בחברה שקניתי ממנה את הרכב נתנו לי מתנה קודנית וחיישני רוורס עכשיו שאלותיי הן:

1. אני אצטרך להחליף את הקודנית לקודנית של איתורן? אם כך מה הטעם שעוד מישהו יתעסק לי עם האוטו... אולי כדאי לוותר על קודנית מהחברה

2. יש אפשרות לאיתור פעיל בלי קודנית או שלט קוד? כל הרעיון של האוטו זה הנעה בכפתור קודנית תהרוס את הכייף

3. יש חברת.ביטוח שידוע שדרישותיה נמוכות יותר במיגון? אולי סוכן ביטוח מומלץ?

אשמח לתשובות

פורסם
חברות ביטוח מיגדל ומנורה עושים ביטוח ללא מיגון.

תלוי בסוג הרכב. למשל במקרה שלי רק הפניקס הסכימו לבטח פיג'ו 208 ללא מיגון בתוספת 850 ש"ח לפרמיה.

פורסם

בגדול אני נגד התקנות לא נחוצות בעיקר בגלל שהרבה מהמתקינים בארץ עושים עבודה לא נקייה ויכולים לדפוק דברים בדרך, רוב הרכבים היום (הנפוצים יותר על הכביש) לא צריכים מיגון מעבר למה שמגיע מובנה עם הרכב (היום זה בד"כ נעילה מרכזית + צ'יפ על המפתח)

לי לדוגמה יש סיאט איביזה חדשה שמבוטחת דרך מנורה - בלי שום מיגונים שהתקינו לי מעבר למה שהגיע איתו מהיצרן - והאמת ההצעה ללא המיגונים הייתה זולה יותר משאר החברות שכן דרשו איתוראן ועוד כל מיני דברים, צריך לדעת להתקשר לחברות ביטוח לפני ולעשות סקר שוק.

פורסם

מנורה מאוד נוחים בתנאי ביטוח שלהם מבחינת מיגון אבל הביטוח אצלהם הוא רק דרך סוכן לדעתי..אותי עיצבן שהם דורשים בדיקת טרום ביטוח(אצלי לפחות) ורצו שאלך שיצלמו לי את הרכב לפני אישור הביטוח עצמו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...