Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי ספייס סטאר 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברצוני לקנות רכב ואני מתלבט בין מספר רכבים כאשר עומדת לפניי אופציה גם לרכוש מיצובישי ספייס סטאר חדשה דנדשה 2016 בהנחה משמעותית.

מדובר בדגם INSYLE מנוע 1200 אוטומט.

יש לכם חוות דעת על הרכב? לא מכיר אותו כל כך וגם לא כ"כ מוצא עליו ביקורות.

אשמח לקבל ביקורות עליו , בדגש עד כמה הרכב הזה שונה מפיקנטו מנוע 1200 (זאת האופציה השנייה שלי, אבל עלייה אין לי הנחה..)

תודה :)

פורסם

בכמה אתה רוכש אותו?

הרכב מאוד חיסכוני,מרווח טוב מאחורה הבנתי שבחדשה העניין אפילו שופר.

הרכב לא חזק אבל מרגיש נמרץ.

2 בעיות עיקריות היו בדגם הקודם זה רעש מנוע והתנהגות עקב זווית גילגול.

בחדשה זה אמור היה להתשפר לכן מציע על נסיעת מבחן לי יש כבר 2.5 שנים את טרום מתיחת פנים אין תקלות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עד שיתפרסם המבחן המקיף כאן בפורום בימים הקרובים, אני יכול לספר שמיצובישי עשו עבודה בכלל לא רעה עם הספייס-סטאר החדשה.

הספייס סטאר החדשה מרווחת וגודלה משמעותית מהפיקנטו. לטעמי גם העיצוב החיצוני והפנימי מוצלח מזה של הפיקנטו וגם יחידת ההנעה ותיבת ההילוכים עדיפים על אלו של הפיקנטו, למעט סעיף הרעש תחת עומס.

בשורה התחתונה אין כאן ממש השוואה בין הפיקנטו לספייס סטאר. הספייס סטאר נמצאת מעליה בכל הפרמטרים וזה לא "קרב הוגן".

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה לגבי הרעש והתנהגות הכביש לעומת טרום מתיחת פנים?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל תודה רבה, מעריך את העזרה.

זוהי הפעם הראשונה שאני קונה רכב ומודה שכרגע אני בור בכל הנוגע לכך (אבל החלטתי שלא עוד..)

אני יכול לרכוש את הרכב ב70,000 כאשר המחירון שלו הוא 80,000.

לא הולך להשתמש ברכב כל יום, אך בגלל שאני איש צבא הוא הולך לשמש אותי לנסיעות בין עירוניות לא קצרות (אך גם לא של יותר מ50 דק'), והוא לשימוש האישי שלי בלבד.

אין לי צורך ברכב גדול, משפחתי, ובא לי רכב שישמש אותי לשנים בראש שקט, לכן ההנחה שאני יכול לקבל על הספייס סטאר היא שיקול עבורי.

פורסם

אני חושב שלנסיעות בין עירוניות הייתי רוכש משהו נעים יותר וחזק יותר מהרכב הזה, לצורך העניין אם אין לך בעיה עם גיר ידני, הייתי שוקל רכישה של דאצ'יה סאנדרו סטאפווי דיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני חושב שלנסיעות בין עירוניות הייתי רוכש משהו נעים יותר וחזק יותר מהרכב הזה, לצורך העניין אם אין לך בעיה עם גיר ידני, הייתי שוקל רכישה של דאצ'יה סאנדרו סטאפווי דיזל.

אני מעדיף אוטומט

פורסם
עד שיתפרסם המבחן המקיף כאן בפורום בימים הקרובים, אני יכול לספר שמיצובישי עשו עבודה בכלל לא רעה עם הספייס-סטאר החדשה.

הספייס סטאר החדשה מרווחת וגודלה משמעותית מהפיקנטו. לטעמי גם העיצוב החיצוני והפנימי מוצלח מזה של הפיקנטו וגם יחידת ההנעה ותיבת ההילוכים עדיפים על אלו של הפיקנטו, למעט סעיף הרעש תחת עומס.

בשורה התחתונה אין כאן ממש השוואה בין הפיקנטו לספייס סטאר. הספייס סטאר נמצאת מעליה בכל הפרמטרים וזה לא "קרב הוגן".

סתם שאלה - הספייס סטאר החדשה זה לא סתם מתיחת פנים לישנה? מה נעשה שם שהפך את אותו רכב בדיוק, למשהו שהופך אותה לאפילו לא ברת השוואה לפיקנטו?

סה"כ עד עכשיו היא נחשבה לאטראז' קטנה.

פורסם

אבל במחיר של הספייס סטאר יש לא מעט חלופות טובות בהרבה (208, איביזה וכו').

פורסם

אם הוא קונה ב70 אלף אז מדובר על 10 אלף פחות מאשר הפיגו והאיביזה.

מה שכן הייתי בודק את הספארק ב 74 בערך אם לא נגמר המבצע היא זריזה מהספייס סטאר ועם מושבים נוחים יותר.

ויש גם את הטווינגו ברמת איבזור הפחות גבוה ב75 שגם זריזה יותר ושקטה למדי.

לפי מה שקראתי שיפרו את המרווח מאחור שגם ככה היה מרווח ביחס לקטגןריה וטיפלו במתלים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...