Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לחברי הפורום..

אני ממש צריך עזרה, אני מעוניין לרכוש יונדאי i30 מהדגם של 2013 או 2014 ואני לא מצליח להבין מה התצרוכת דלק שלה?

בכל אתר רשום משהו אחר וזה מרגיש לי לא אמין בכלל.

אשמח אם למי שיש את הרכב הזה, יוכל לרשום לי מה התצרוכת דלק אצלו? כי רק פה אני אקבל תשובה אמינה.

ממש מודה על העזרה!

פורסם
היתה לי i30 cw שנת 2015, עשיתי איתה 200 קמ ביום על כביש 6, הייתי מצליח להוציא 1/12 וזה מנסיעה רגועה על 100.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אוי לא :/ פחות התשובה שרציתי לשמוע, אבל תודה!

מישהו עם הדגם של ההאצ'בק הרגיל אולי יכול לשפוך קצת אור? לא יודע עד כמה המשקל הנוסף של הcw משפיע בהרבה על צריכת הדלק אבל שווה לנסות..

פורסם

כמה אתה נוסע ? אם אתה נוסע המון וצריכת דלק מאוד חשובה לך אולי כדאי לשקול רכב דיזל.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
כמה אתה נוסע ? אם אתה נוסע המון וצריכת דלק מאוד חשובה לך אולי כדאי לשקול רכב דיזל.

כרגע אני עם פולו 2011 ועושה 1:15.5 (ואני נוסע מלא בפקקים וגם עם מזגן) אבל אני צריך רכב גדול יותר בגלל התרחבות המשפחה, ה i30 מאוד קרצה לי וגם נהגתי עליה והיא הייתה לי ממש אחלה, גם אבזור טוב, מנוע וגיר אמינים אבל התצרוכת דלק טיפה בעייתית.

אני עושה בערך 1500 ק"מ בחודש, זה דיי סטנדרטי ואם היונדאי עושה 1:12-13 משולב זה ממש לא יפריע לי, אבל אם זה 1:12 על כביש מהיר עם שיוט של 100 קמ"ש, זה אומר שאני יוציא איתה 1:10 ואז מדובר ב 3500-4000 ש"ח יותר על דלק בשנה, דיי מבאס

פורסם

הפולו שלך בטח עם גיר DSG, או ידני.

ליונדאי i30 יש גיר אוטומטי פלנטרי, הרבה יותר אמין מ DSG אבל בזבזן דלק.

בנסיעה עם הרבה פקקים - צריכת דלק משולבת של 1:10 זה משהו הגיוני מאוד ב i30.

תשקול רכב היברידי, שיש לו ייתרון משמעותי בפקקים ובנסיעה עירונית.

• תוכן חדש...