Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום באמצע נסיעה שמתי לב שאני יכול להוציא את הרכב מהילוך גם בלי לחיצה על הקלאץ.

יש לציין שכאשר מניעים את הרכב בדקות הראשונות של פעילות המנוע בלחיצה על הקלאץ נשמע צליל של תיק-תיק-תיק

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה!

פורסם

להוציא בדרך כלל אפשר בכול רכב.

תבדוק בכל מיקרה אם הדוושת קלאץ חוזרת עד למעלה

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

פורסם

העניין הוא שפעם ניסיתי להוציא אותו מהילוך וזה היה הרבה יותר קשה ועכשיו אני מאמין שאפילו עם האצבע אני אוכל לעשות את זה.

לדעתי הדוושה עולה עד הסוף אבל אני לא בטוח לגמרי.

מה שווה לבדוק חוץ מזה?

פורסם

כשהמנוע מוציא 0 מומנט, במצב מסויים של דוושת גז כשאתה לא נמצא לא בהאצה ולא בבלימת מנוע אלא בדיוק בין שני המצבים האלו, אפשר להוציא מהילוך בכל רכב.

במצבים אחרים לא אמור לצאת בקלות.

אל תנסה בשום אופן לשלב הילוכים ללא קלאץ', זה יכול לגרום נזק לגיר.

פורסם

זאת בדיוק הנקודה שלי,לדעתי אין שום דבר שהוא לא תקין ברכב אך מכייון שזה יעוץ דרך מקלדת קשה לאבחן בעיות ללא ידע מקדים

פורסם

אתאר לכם יותר טוב את המצב בכדי לעזור לכם:

באמצע נסיעה על כ100 קמש כאשר אני לוחץ על הגז הצלחתי להוציא את הרכב מהילוך מבלי ללחוץ על גז

עריכה:בלי הפעלת כוח רצינית

פורסם

כנראה שחסר שמן גיר, תוודא שאין נזילה מאחד ממחזרי השמן, גלגל השיניים של הילוך החמישי נמצא בחלקו העליון של הגיר

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

יש נזילה ממחזירי השמן.הבעיה היא לזהות האם המחזיר שמן של המנוע או הגיר דולף.ואם תוכל להסביר בבקשה איך עובד כל העניין של המחזירי שמן אצלי(לאן כל צינור מתחבר אם במנוע ואם בגיר)

פורסם

אם חסר שמן מנוע אז זה הבעיה

שמן גיר אתה צריך לבדוק בעזרת הוצאת בורג וזה יותר מסובך

פורסם

נשמע כמו בעיות בגיר עצמו זה לא קלאץ'

הייתה לי פעם ג'סטי שהייתה קופצת מהילוך רביעי לניוטרל במאמץ, אחרי לא מעט זמן כבר הגיע תורה ללכת לברזלים ברכב בגיל כזה סע איתו כמה שיתן וכשיפסיק זרוק לברזל כי להשקיע בהחלפת גיר קומפלט זה כמו המחיר של כל הרכב.

• תוכן חדש...