Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צנרת ל BMW M2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחיל בהורדת רזונאטור,לא עולה הרבה כסף,לדעתי תהיה תוצאה טובה מאוד.

לא סכום גדול ולא אמור לעלות 2000 שקל...אלה פחות מזה.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק אקרפוביץ.

יקר בהחלט. אבל איכותי.

יש דרך להוזיל את ה- 28 לאזור 20.

רכב שעולה 500 - ראוי למערכת פליטה בעלות של 20,000. לא הייתי מתעסק עם פתרונות חאפריים בכלל. לא ברכב חדש. בייחוד לא ברכב של חצי מליון שח, קל וחומר לא ברכב M.

בהצלחה.

---

פורסם

דיברתי עכשיו עם לירן

הוא אומר שבגלל שהרזונטור ברכב שלי ממש קטן הסרה שלו כמעט ולא תתן שום דבר והוא לא ממליץ ללכת בכיון הזה ברכבי M/ M פרפורמנס.

ההצעות הנוספות שלו היו

1. ניתוח של הדוד הקיים לצורך שיפור הסאונד (לא מת על הרעיון של התעסקות עם הדוד המקורי)

2. בנייה של צנרת חדשה בהתאמה אישית (עלות של בערך 6.5K)

מאחר וכרגע אין לי שום פתרון שאני שמח איתו אני פשוט נשאר עם המצב המקורי עד שאחליט לאיזה כיון ללכת עם זה...

תודה לכל העוזרים.

אם הרכב ראוי או לא ראוי לאגזוז של אקרפוביץ זו שאלה אחת

האם אני מתכוון לשים 28K על אגזוז? התשובה היא לא. הסכום נשמע לי פשוט הזוי עבור בסך הכול אגזוז.

פורסם

בוא נגיד שאני מעדיף את לירן מאשר רמוס\סופרספרינט\בורלה וכו'

אקרפוביץ' זה עולם אחר אבל כך גם המחיר.

לירן עובד עם מתכות באיכות גבוהה והוא רתך עילוי, מאות אנשים יעידו על איכות העבודה\חומרים.

פורסם

אם הוא הציע לך צנרת מלאה כולל דאון פייפ ב6.5k זה אחלה מחיר לרמת עבודה גבוהה כמו שלו אני הייתי הולך על זה , רעש של אקרופוביץ מובטח ..

פורסם

הרעש לא אומר שום דבר, מי מבטיח לך איכות של חברה שמבצעת את המבחנים שלה על הצנרות שלה? אני בטוח שעד היום אף אחד לא באמת בדק אם הבניה אישית הזאת משפרת\גורעת מביצועי הרכב.

לגבי הרעש? יצא לי לשמוע כמה רכבים [גם של חברי פורום] שעברו בניה אישית - אני לא חושב שיש מה להשוות לעומת REMUS ושות'

פורסם

הכל בולשיט אקרופוביץ אתה משלם על איכות וכמובן יותר על שם , אבל אני בטוח שאם תיקח פבריקטור שמרתך ברמה גבוהה עם ניסיון ויודע מה הוא עושה אורכים וכו , ותשווה את זה לאקרופוביץ ותעלה את שניהם לדיינו ההבדלים יהיו מינוריים .

פורסם

לא הייתי מתקין ברכב ספורט גרמני ברמה של M או AMG מערכת פליטה שאינה מתוצרת אקרופוביץ' או Eisenmann.

אלה היצרניות המובילות של מערכות פליטה לרכבים מחטיבות הספורט של AMG ו-M וברוב המקרים המוצרים שהם מייצרים מפותחים בשיתוף פעולה עם יצרניות הרכבים.

אקרופוביץ' מעולים אבל אייזנמן יתנו את אותה תוצאה בהרבה פחות כסף (למרות שגם הם בעצמם לא זולים כלל).

על הרכב שלי התקנתי דודים של אייזנמן מסדרת Race והם שינו את הסאונד מקצה לקצה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אנשים בכל העולם מתקינים מערכות פליטה קסטום, גם ברכבים שעולים כפול מM2, אני לא מבין את ההתנגדות.

רועי ידידי, אנשים בארץ עולים על דיינו כל שני וחמישי, ולירן מארגונטיקס כחביב על קהילת המשפרים בארץ די מוכר וידוע מה התועלת במערכות הפליטה שלו, צריך לשבת עם הבנאדם בכדי להבין את רמת הידע.

פורסם

אני לא מזלזל ברמת הידע שלו ולא ברמת העבודה שלו.

מה שאני אומר הוא שאף אחד לא באמת טרח לבדוק מה ההשלכות של התקנת מערכת שלו לעומת מערכת של חברה שאני יודע שמבצעת מבחנים ומתאימה כל מערכת לפי הרכב.

עד אז...אתה לא יודע מה הרכב שלך מקבל ואם כל מה שמעניין אתכם זה "רעש מגניב וחזק" אז אולי הגיע הזמן להתבגר ולהבין שבשיפורי רכב יש יותר מפוזה ורעש.

בשביל רעש אתה יכול לקנות איזה אגזוז DRAGON ב 200 ש"ח ולחסוך לעצמך הרבה כסף.

יכול להיות שהמערכות שלו שוות ערך לאקרפוביץ' רמוס סופרספרינט רק בהבדל של 60-70% מהמחיר ויכול להיות שאתה מקבל בדיוק מה שאתם משלם עליו - אף אחד לא באמת יודע.

• תוכן חדש...