Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כאשר אני בוחר ביטוח מקיף- מה הם הפרמטרים החשובים שצריך להסתכל עליהם?

אם יש שרשורים דומים אשמח להפניה.

תודה.

פורסם

עלות, סכום השתתפות עצמית, סכום כיסוי צד ג' למקרה ו/או למספר מקרים בשנה, חלקים מקוריים או תחליפים (בהתאם לגיל הרכב), כינון.

פורסם

רכב חלופי

תוך כמה זמן משולם הכסף במקרה של גניבה או טוטללוס והאם כולל מחירון משוקלל

שרותי גרירה ו/או תיקון דרך

שבר שמשות

ביטוח חפצים אישיים

פורסם

ביטוח חפצים אישיים? מה זה? תיק סלולרי תפילין וכאלה?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אחד הדברים החשובים, לדעתי, שכמעט אף אחד לא מודע לו זה תקרת הכיסוי בביטוח צד ג' (או איך שלא קוראים לזה בשפה מקצועית). בעברית זה אומר מה הסכום המקסימלי שחברת הביטוח תשלם לצד ג' שפגעת בו. בהרבה מקרים מדובר בחצי מיליון ש"ח, ולפעמים אפילו פחות. אממה, יש הרבה מאוד רכבים על הכביש היום שעולים (הרבה) יותר מחצי מיליון ש"ח.

נכון שמעט מאוד אנשים גרמו באשמתם טוטאל לוס למרצדס s class חדשה, אבל מכיוון שזה לא בלתי אפשרי, ולא היית רוצה למצוא את עצמך מנסה להסביר לבעלים של רכב כזה למה הביטוח שלך מכסה רק חצי משווי הרכב שלו, אני אישית הייתי מסתכל קודם כל על זה, ומוודא שיש לי כיסוי של לפחות מיליון ש"ח, רצוי יותר.

כן, גם גובה השתתפות עצמית, כיסוי שמשות וגרירה וכאלה חשובים, אבל אלו דברים שתוכל להסתדר איתם בעצמך. עוד כמה אלפים לפה או לשם לא יהרסו לך את החיים. להיות חייב באופן אישי חצי מיליון ש"ח למישהו, שאיך נגיד בעדינות, לא חייב להיות בחור נחמד, יכול להרוס לך את החיים ברגע.

בדיוק בשביל זה עושים ביטוח - כדי שיהיה מי שישלם דברים שאתה לא יכול. לא בשביל לחסוך 500₪ בהשתתפות עצמית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הפוליסה הנוכחית (צד ג׳) שלי מכסה עד מיליון ש״ח, עוד לא נתקלתי (וחיפשתי) בפוליסה שמכסה יותר מכך. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר חברה שמוכרת פוליסה כזו.

פורסם

הפוליסה שלי מכסה עד 2 מיליון, לא זוכר באיזו חברה היא כרגע. לפני זה הייתי מבוטח בחברה אחרת, שוב לא זוכר איזו, שכיסתה עד 4 מיליון, אבל היתה כבר באמת יקרה יותר.

אני מבטח דרך רוזין (סוכנות כפר-סבאית גדולה). לא יודע אם מומלץ, עדיין לא יצא לי להזדקק לשירותיהם למזלי. מוזמן להתקשר אליהם ולברר איזו חברה מכסה סכומים כאלה.

אני מסכים איתך

פורסם

יש פוליסות זולות המכסים כ-300,000 ש"ח בלבד. דהיינו - נכנסת במרצדס טוטאל לוס באשמתך - אכלת אותה. הביטוח ישלם 300,000 ואתה את היתרה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
הפוליסה הנוכחית (צד ג׳) שלי מכסה עד מיליון ש״ח, עוד לא נתקלתי (וחיפשתי) בפוליסה שמכסה יותר מכך. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר חברה שמוכרת פוליסה כזו.[/QUOT

גם אצלי מיליון ושלושה ש''ח השתתפות עצמית של 900 ש''ח,

(לכיסוי צד ג') ביטוח בסיסי של אחת מהחב' הישירות.

לשם סקרנות?

יש רכב יותר יקר ממיליון ש''ח בארץ?

פורסם

אני מניח שבמקרה הכי גרוע אפשר להגיע להסדר מול בעל הרכב היקר שהוא יפעיל את המקיף שלו ואתה תשלם את ההשתתפות העצמית + העליה בפוליסה (ברור שיהיה יקר מהסטנדרט, אבל עדיף על מאות אלפי שקלים).

אני מניח שאין בארץ רכב ששווה מעל מיליון בלי מקיף.

פורסם

אולי.

אני לא מבין בענייני ביטוח, אבל לדעתי לא הנהגים קובעים את האשמה, בטח לא בתאונה עם נפגעים. מה גם שחברת הביטוח של הנפגע ממש לא תרצה לשלם את הסכום מתוך טוב לב, ולהבנתי (המצומצמת, כאמור) אתה תפגוש אותה בביהמ"ש. בנוסף, אם הצלחת לעשות טוטאל לוס למרצדס s class, יש מצב שגם אתה בדרך לטוטאל לוס בדרכך לבית החולים הקרוב, ולא במצב לעשות עסקה עם הנהג שפגעת בו.

ואם מדובר בבן למשפחת פשע? או סתם במישהו שקצת לא מת עליך כרגע כי הרסת לו את המרצדס עם כל התוספות שהוא חיכה לה חודשיים והוציא אותה מהסוכנות היום בבוקר?

אני מסכים איתך

פורסם

בתאונות ללא נפגעים - תלוי רק בדיווח של המעורבים. גם בתאונות עם נפגעים, אם אחד הצדדים לוקח עליו את האחריות בד״כ המשטרה לא תשקיע מאמץ בלהוכיח את ההיפך.

לגבי בן משפחת פשע - במקרה כזה נראה לי שאתה בצרות בכל מקרה...

ובאופן כללי אתה כמובן צודק, עדיף תמיד שהפוליסה תכסה אותך. בדיוק בגלל זה שאלתי למעלה אם מישהו מכיר פוליסה עם כיסוי גדול יותר...

פורסם

לשם סקרנות?

יש רכב יותר יקר ממיליון ש''ח בארץ?

המון. לא צריך להרחיק עד נתיבות. מרצדס s class, ב.מ.וו סדרה 7, אאודי a8 עם מספיק תוספות, ריינג' רובר, אסטון מרטין וכמובן פרארי, שיכולה לעבור גם 2 מיליון. בטח יש עוד המון שלא חשבתי עליהם כרגע

אני מסכים איתך

פורסם

נסביר בקצרה

פגעת באשמתך ברכב אחר,ואותו בעל רכב לא רוצה להתעסק איתך הוא מפעיל את הביטוח שלו.

אח"כ חברת הביטוח שלו תובעת אותך ( נקרא תביעת שיבוב ) ואת חברת הביטוח שלך

אם אתה מבוטח בה עד 500 אלף חברת הביטוח שלך תשלם 500 אלף ואתה את היתרה ככל שהנזק גדול מ 500 אלף.

לכן 1 מיליון ש"ח צריך להספיק ל 97% מהמקרים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בדקתי, ואני מבוטח דרך שלמה ביטוח (קשור לשלמה סיקסט). תקרת הכיסוי היא אכן 2 מיליון, לנהג אחד, נקוב בשם, מעל גיל 40 העלות השנתית היא 892₪.

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...