Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ראיתי תאונה קשה מאוד של רכב שאחרי ההתנגשות עלה באש.

מה שנראה שלפחות בתחילת הדליקה היה אפשר לכבות אותה או לפחות לנסות.

מעניין אותי כמה אנשים מחזיקים במטף מתוך מודעות ברכבם הפרטי.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קראתי את זה הבוקר. תאונה מזעזעת וקטלנית. לא ראיתי שהיה כתוב לגבי אש.

אבל כן ראיתי לא מעט תאונות שעלו באש לאחר תאונה.

פורסם

מה הקשר? ואם אתה רואה תאונה ובפנים יש אנשים והרכב מתחיל לעלות באש? אם יש לך מטף, אתה יכול לכבות ולהציל חיים.

בקשר לשאלת פוה"ש, חשבתי על זה, אבל הבנתי שזה מצריך אחזקה שנתית, מה שמוסיף לכאב ראש, לא בא לי להתעסק עם זה, אבל כנראה שזו סתם עצלות

פורסם

אצלי קיים קבוע ברכב.

פעם גם השתמשתי בו כשנקלעתי לזירת תאונה.

האמת שהגיע הזמן להחליף/לחדש מילוי. איפה כדאי באיזור השרון/המרכז?

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

בכל רכב מסחרי,חובה מטף כיבוי קטן. בלי זה הרכב לא עובר טסט. במשך כל השנים שהחזקתי רכב מסחרי לא הייתי צריך לתחזק אותו. על המטף יש מין שעון, וכל עוד החץ מצביע על התחום הירוק, אין מה לגעת במטף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתאונה הזאת סמטף כנראה לא היה עוזר.

כמו שאמר vlad - ברכב מסחרי חייב להיות מטף, לפחות בזמן הטסט.

עבדתי בחברה עם כמה ברלינגו ושות' - היו לנו כמה מטפים שהיינו מעבירים בינינו, לא נוסעים לטסט ללא מטף.

בכל מקרה זה בטח לא מזיק שיהיה ברכב, אם אין בעיה של מקום.

פורסם
בכל רכב מסחרי,חובה מטף כיבוי קטן. בלי זה הרכב לא עובר טסט. במשך כל השנים שהחזקתי רכב מסחרי לא הייתי צריך לתחזק אותו. על המטף יש מין שעון, וכל עוד החץ מצביע על התחום הירוק, אין מה לגעת במטף.

מהאתר של להבות:

כל כמה שנים יש לבדוק את המטף?

לפי התקן הישראלי ת"י 1290חלק 1ציוד מטלטל לכיבוי חייב לעבור בדיקה כל שנה על ידי מבקר שנתי מוסמך

פורסם

כמו שאמר vlad - ברכב מסחרי חייב להיות מטף, לפחות בזמן הטסט.

עבדתי בחברה עם כמה ברלינגו ושות' - היו לנו כמה מטפים שהיינו מעבירים בינינו, לא נוסעים לטסט ללא מטף.

כל הכבוד, דפקתם את השיטה. איזה גברים.

פורסם

http://www.bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=28123

על המטפים יש מד לחץ, והביקורת השנתית לא כוללת הרבה יותר מהסתכלות האם החץ מצביע לתחום הירוק. בפחות מ-100 ש"ח למטף לא מזיק שיש אחד כזה ברכב, גם אם (וכולנו מקווים) לא ייעשה בו שימוש.

אתמול קניתי שני מטפים של 1 ק"ג לרכבים הפרטיים שלי. לשאלתי איך לחבר את התושבת שלהם לפנים הרכב לא קיבלתי עדיין תשובה, אז אולי למישהו כאן יש רעיון?

פורסם
כל הכבוד, דפקתם את השיטה. איזה גברים.

אם אתה רוצה לתרום 10 מטפים לחברה שההנהלה שלה לא מוכנה לקנות מטף לכל רכב – אשלח לך את הכתובת בפרטי. הם יישמחו. תצא גבר.

עובדים שכירים לא ישקיעו בזה מכיסם בשביל רכב חברה.

פורסם

של מי לדעתך האחריות (מבחינת החוק) על המצאות המטף ברכב - של הנהג או של החברה שהוא עובד בה? כלומר מי לדעתך יקבל את הדוח במקרה ושוטר עוצר את הנהג (זה כמובן במקרה הטוב, במקרה הרע אם היה צורך להשתמש במטף והוא לא היה שם)?

אני אישית לא הייתי עובד במקום עבודה שמאלץ אותי לעבור ביודעין על החוק. אבל זה באמת רק אני.

פורסם

למה ברכב מסחרי כן חייב מטף?

אני לא מדבר על הסעות נוסעים אלא על הדובלו שהייתה לי,קנגו,בה הם שונות מפרייבט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...