Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קיבלתי דו"ח חנייה (דו"ח על השמשה) בעיריית ראשון לציון, ובדקתי אותו באתר ואכן הוא הוזן במערכת שלהם עם תמונות. ניסיתי לשלוח ערעור לדו"ח אך המערכת שלהם לא עבדה.

חיכיתי שבועיים ומשום מה כרגע הדו"ח שלי בכלל לא קיים במערכת שלהם (לא עברו 90 יום מאז קבלת הדו"ח), ואני לא יכול לצפות, לערער או לשלם אותו.

האם כדאי לשכוח שזה אי פעם קרה ולקוות לטוב?

תודה!

פורסם

אני משאר שזה דוח פקח, אם כן גש לעירייה ותראה במה מדובר,דו"ח מוקפא אינו מופיע במע', לפחות זה מה שקרה אצלי, קיבלתי דוח מפקח מעורער בנפשו כניראה שמיהר להדביק דוח לשמשה מבלי לבדוק אם הופעל פנגו.

אחרי שניגשתי לעירייה עם תדפיס פנגו+תמונה של פנגו מופעל לצד הדוח+תמונה של הפקח שהתעקש לשים את הדוח עם ויכוח עצבני וקייס של מקל סנוקר שכמעט עף עליו בגלל אטימות מופלאה שלא ידעתי שהיא קיימת, הדוח נעלם מהמע' ומעל לחצי שנה לא שמעתי ממנו(בין אם בוטל או משהו אחר)

פורסם

אח, עיריית ראשון.

לפני שבועיים קיבלתי דוח חנייה מהם. הבעיה היא שמעולם לא נכנסתי לראשון עם הרכב, בטח שלא חניתי. אין תמונה על הדוח או באתר, רק לנציגה שלהם יש גישה לתמונה.

מסתבר שהפקח טעה בכתיבת המספר.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

תמתין לדו"ח בדואר רשום, שיגיע עוד כ 4 חודשים בתנאי שכתובתך מעודכנת ואתה נוהג להוציא דואר רשום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפות"ש, יש להם עומס מטורף בעירעורים, הגשתי לפני חודש וחצי בערך ועוד לא קיבלתי תשובה, הם מקפיאים את הדוח עד שתתקבל תשובה לגבי העירעור (עד ארבעה חודשים), ממליץ לך לחכות.

Detailer.gif
  • תוכן חדש...