Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

אני משער שכנראה לא הרבה התעניינו מספיק בנושא אבל אני מניח שיש פה כאלה שיוכלו לענות.

אחרי חיפוש ארוך לקניית סרט להכהיית החלונות ברכב מתברר לי שיש שלושה סוגים מרכזיים

1. הטפט הפשוט שהוא רק צבע כהה, פחות או בכלל לא מסנן חום ודוהה במשך השנים יותר משאר הסוגים, מחירו כמובן זול יחסית לאחרים

2. טפט שמבוסס/בנוי משבבי מתכת או משהו בסנגון, בכל מקרה הוא מכיל מתכת, הגוון שלו מבריק יותר, הוא מסנן את החום בצורה טובה יותר, יקר יותר ויש לו חסרון משמעותי שהוא גורם לשיבושים בקליטת סלולר/רדיו/gps

3. ציפוי קרמי, הכי יקר, מסנן הכי טוב ואין בו את החסרונות שיש במספר 2

פירטתי מעט על הסוגים כדי שתהיה הבחנה, אני מכיר באפשרות שמה שכתבתי לא מדוייק ואפילו יותר מכך אבל בגדול לפי מה שהבנתי החלוקה היא כזו.

ומה שאני רוצה לדעת

א.האם יש כאן מישהו שהתקין טפט מהסוג השני ויכול להעיד על רמת ההפרעות בקליטה?

ב. יש סיכוי שהקושי (בקליטה) מתגבש רק כאשר המדבקה היא על השמשה האחורית?

ג. אם ברכב האנטנה היא בגג הרכב יתכן ולא יהיו בעיות?

פורסם

יש סוג נוסף שלא ציינתי...לא בדיוק הבנתי מהו אלא רק שמדובר carbon tint ושהוא ברמה בינונית אולי אפשר למקם אותו בין 2 ל3 או בין 1 ל 2

פורסם

על הדרך אשמח לשמוע אם מישהו יכול לומר לי מאיפה אפשר לקנות טפטים כאלה - בארץ או בחו"ל

ללכת למתקין בארץ לא כל כך ישתלם, כיוון שאני יודע להדביק לבד.

באחד המקומות ביקשו ממני החל מ1000 שקל לחומר הישראלי, אני יודע שיש גם ב 600 לכל הרכב אבל אני משער שמדובר בחומר בינוני ומטה..

פורסם

אני לא יודע מאיפה הגעת למסקנה שציפוי מדבקה ככה דוהה... יש חומר ישראלי(חניתה, אם אני זוכר נכון) שמאוד איכותי ואינו דוהה גם אחרי שהאוטו יגיע לבעלים חדשים, יש את לומאר וכמו כן יש לך את הפשוטים יותר כמו 3M או ASFW שהם גם סבבה.

אני עם ASFW כבר שנה, לא מראה סימני עייפות ולא כלום.

המחירים עבור לומאר/חניתה יהיו דיי יקרים(1K לחלון אחורי בלבד נראה לי קצת מוגזם) הייתי ממליץ לך לרפרף בשרשור חלונות כהים אני משאר שתמצא שם הרבה תשובות

פורסם

אם השתמשו בחומר נורמלי, סביר להניח שאתה לא תזכה לראות אותו נעכר ודוהה, הרבה מהחומרים באים עם אחריות לתקופות ארוכות מאוד, אז הסר דאגה מליבך

פורסם

אוקי אז מאיפה קונים חומר סביר...

לגבי דהייה אתה צודק, אבל לדבי סינון החום יש קשר ישיר בין המחיר והסוג לבין הסינון בפועל.

פורסם

ציפוי איכותי לא דוהה גם אחרי 10 שנים.אין בעיות קליטה של שום מכשיר נייד או רדיו.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
אוקי אז מאיפה קונים חומר סביר...

לגבי דהייה אתה צודק, אבל לדבי סינון החום יש קשר ישיר בין המחיר והסוג לבין הסינון בפועל.

השאלה מה אתה מחפש, מקום שיעשה לך את ההשחרה או שאתה רוצה להזמין X מטרים ולהתעסק בזה לבד, בגדול יש לך באיביי/אמזון חומרים כמו לומר שנחשב מאחד הטובים בשוק, המחיר שלו לא זול וכמובן אתה צריך להתמצא קצת בנושא ולהחזיק כלים בסיסיים

פורסם (נערך)
שלום..

אני משער שכנראה לא הרבה התעניינו מספיק בנושא אבל אני מניח שיש פה כאלה שיוכלו לענות.

אחרי חיפוש ארוך לקניית סרט להכהיית החלונות ברכב מתברר לי שיש שלושה סוגים מרכזיים

1. הטפט הפשוט שהוא רק צבע כהה, פחות או בכלל לא מסנן חום ודוהה במשך השנים יותר משאר הסוגים, מחירו כמובן זול יחסית לאחרים

2. טפט שמבוסס/בנוי משבבי מתכת או משהו בסנגון, בכל מקרה הוא מכיל מתכת, הגוון שלו מבריק יותר, הוא מסנן את החום בצורה טובה יותר, יקר יותר ויש לו חסרון משמעותי שהוא גורם לשיבושים בקליטת סלולר/רדיו/gps

3. ציפוי קרמי, הכי יקר, מסנן הכי טוב ואין בו את החסרונות שיש במספר 2

פירטתי מעט על הסוגים כדי שתהיה הבחנה, אני מכיר באפשרות שמה שכתבתי לא מדוייק ואפילו יותר מכך אבל בגדול לפי מה שהבנתי החלוקה היא כזו.

ומה שאני רוצה לדעת

א.האם יש כאן מישהו שהתקין טפט מהסוג השני ויכול להעיד על רמת ההפרעות בקליטה?

ב. יש סיכוי שהקושי (בקליטה) מתגבש רק כאשר המדבקה היא על השמשה האחורית?

ג. אם ברכב האנטנה היא בגג הרכב יתכן ולא יהיו בעיות?

========================================

לי יש חנות אבירי רכב בטירת כרמל כוכב הציפויים...מתמחה בחלונות כהים עובד עם חניתה וASWF וממש לא נכון להגיד שASWF הוא חומר בינוני הוא חומר מצויין...מבחינתי הם אותו מחיר...

לכל חומר יש את היתרונות והחסרונות שלו....שניהם עם בידוד חום סינון קרינה....עם תקופת אחריות ארוכה...

אני מכיר קולגות שלי שלוקחים מעל 1000 לרכב פרטי אז מה? ויש כאלה שיקחו 600 700 שזה מחיר טוב ביחס לחומר והעבודה...אם תרצה להתייעץ אשמח לעזור 0524455234

עריכה אחרונה על ידי spiz
  • תוכן חדש...