Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן, חזק עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על העיכוב.

אוטומט, חייב.

רוב הזמן נוסע לבד, אין לי צורך בהרבה אחסון ואני מניח ש-3 דלתות זה בסדר.

חשוב לי מנוע חזק (בעברי היה לי WRX ונהניתי ממנה מאוד) אבל שיהיה גם מפנק\מודרני ולא זוועה כמו הWRX למשל.

גם מראה חיצוני זה חשוב, אבל פחות.

למשל לדעתי השירוקו מאוד יפה ובקצה הסקאלה בכיוון השני יש את הפולו\גולף עם המראה המאוד רגיל ולא בולט שלהן.

אולי כדאי להוסיף גם את המיטו לרשימה, אבל היא נראית לי קצת חלשה...

פורסם

הייתי בודק לנציה דלתא או אלפא ג'ולייטה כעוד אפשרות,אבל הן בינוניות בגודלן.

אפשרו אחרת מהקטנות היא אופל OPC או אבארט 500.

פורסם

קורסה opc לא תתאים כי היא רק ידנית. לדעתי הגולף או אפילו קליאו rs ( אם תצליח למצוא בתקציב ) יתאימו. אם אתה הולך על שירוקו - המנע ממנוע ה 1.4 - הוא פשוט קטסטרופה. לך רק על ה 2.0

פורסם
הייתי בודק לנציה דלתא או אלפא ג'ולייטה כעוד אפשרות,אבל הן בינוניות בגודלן.

אפשרו אחרת מהקטנות היא אופל OPC או אבארט 500.

הבחור אומר שהוא רוצה משו יותר נוח מהאימפרזה אז הייתי מוחק אבארת וקורסה(גם ידני) מהרשימה.

תקציב קשה לכל הדרישות שלך ולמציאה של אקזמפלר טוב.

פורסם

חפש לך מיטו 155 כ"ס תעשה עבודה נפלאה וישאר לך כסף בצד.

הTT לא זולה לתחזוקה, המחירון של הגולף והפולו GTI השמורות חוגג בשמיים, הRS CLIO אם תמצא משהו טוב במחיר סביר אחלה אופציה, קורסה OPC בפחות מ80 אלף? תצטרך להתאמץ טיפה יותר.

אם אפשר להמליץ לך מבלי להכנס לך לכיס יותר מדי - האיביזה קופרה החדשה במחיר מאוד אטרקטיבי (לדעתי 130 אלף בערך) מאוד מאובזרת וחזקה בטירוף יצא לי לנסוע על אחת עם חבר פורום במהלך הסופ"ש הקודם.

תוכל לדעתי לקחת אותה באחלה תנאי מימון, מבחינת תחזוקה לא מאמין שיהיו הפתעות בכל זאת יש גם אחריות, צריכת דלק אחרי שפירקנו את הרכב הייתה מאוד מפתיעה לטובה, בקיצור נשמע כמו עסקה משתלמת.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

תודה לכולם,

נכון שכתבתי רכב "קטן" אבל לא התכוונתי לקטן שאתם מתכוונים אליו, למשל אין לי שום בעיה עם גולף.

אני פשוט עדיין לא בשלב של משפחה ועגלות שצריך לדחוף לתא מטען.

התקציב כרגע הוא מקסימום 80K, לא מוכן לקחת הלוואות או מימון עבור רכב.

השירוקו מבחינתי מתאימה מבחינת מראה וגם מבחינת מחיר, אבל אין ספק שאתם מפחידים אותי כאן לגבי המנוע\גיר.

ראיתי עכשיו שירוקו 2009 ב67K, נהגתי בה והיא עושה רושם תקין מבחינת המנוע (הבנתי את עניין הגיר במהירויות נמוכות...אבל אין מה לעשות עם זה). זאת בדיקה של הרכב מלפני חצי שנה. מה אתם אומרים?

תומר.jpg

פורסם

מה הקטע עם המחירון של הגולף והפולו שדורשים 20K+ יותר מהמחירון?

נגיד והייתי רוכש עכשיו ב80K גולף כאשר המחירון שלה הוא 60K.

מי מבטיח לי שעוד שנה-שנתיים-שלוש! שאנשים עדיין יסכימו לשלם מעל המחירון? אני יכול להפסיד 40K כמו כלום.

אנשים באמת משלמים כל כך הרבה מעל המחירון?

• תוכן חדש...