Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפגוש השחור הקטן שיש לקורולות האלו מעל הלוחית רישוי לא דהה אלא כבר פיתח כתמים צהובים ממש מגעילים, זה ממש מכוער וזה הציק לי הרבה זמן.

אז הזמנתי מהסינים מדבקות ניקל, אחרי הרבה זמן קיבלתי את זה היום, רציתי לדעת איך אתם מציעים להתקין את זה?

זה מגיע בגליל רגיל כזה. צריך לקחת מידות, לחתוך עם סכין יפנית ופשוט להדביק? יש גם את המקום למפתח לבגאז' כמובן בפגוש עצמו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תפרק את זה ותצבע בספריי שחור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדרך כלל זה מגיע עם דו"ץ פח כמו של רצועות לדים זולות, תקנה דו"ץ 3M אפור ותדביק איתו, אגב שלא תחשוב שהניקל יחזיק הרבה זמן, אחרי שנה סביר להניח שהוא לא יהיה ניקל...

למען האמת אני מסכים עם סלואורייד, אם זה מקום שניתן לפרק ולצבוע/לצבוע עם מינימום כוח אז עדיף שתצבע ולא תוסיף עוד בלינגבלינג לאוטו

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צבעתי ככה את כל הפלסטיקים החיצוניים באוטו. אפילו לא צריך באמת לפרק, העיקר לעשות מיסוך טוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חברים, המדבקה הזו כל כך עלובה שאין טעם להשקיע בדיבור עליה.

הדבק שלה הוא סבבה, גם שנדבק לחלק הורדתי ישר, למרות שנדבק חזק אבל אני מתאר לעצמי שלאורך זמן תהיה בעיה.

בנוסף, הפגוש אצלי הוא לא ישר ויש לו "עיקולים", לכן הפתרון היחיד כנראה מה שSLOWRIDE אומר, אבל אין לי זמן לזה כל כך.

אולי כשיהיה כסף מיותר נלך נדביק על זה מדבקה מבריקה כמו שעשיתי בין החלונות.

תודה!

• תוכן חדש...