Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או קיי אז ככה:

לאבא שלי יש אופל ווקטרה שנת 2000 - 2000 סמ"ק

יום רביעי אבא שלי נסע באוטו שלו נדלקה לו מנורה של מנוע בלוח שעונים והרכב נכבה - זה מאוד מסוכן כשאתה נמצא ב80 קמ"ש...ההגה לא תיפקד אחרי שאיך שהוא הוא הצליח לעצור ולהניע שוב הדבר קרה לו שוב אחרי כמה דקות אומנם הפעם הוא לקח בחשבון שהדבר יכול לקרות ולכן נסע לאט מן הרגיל

הכנסנו את הרכב למוסך UMI באשקלון שבו כל הטיפולים לאוטו מתבצעים - ואחרי חיבור למחשב אמרו לאבא שלי שזה בעיה בחיישן גל זיזים בתוך המנוע ולכן יש צורך להחליף את החיישן ועכשיו בא החלק המעניין... 900 שקל בלי עבודה ובלי ומע"מ!!!

השארנו את האוטו במוסך ויום שישי אנחנו מגיעים למוסך, המוסכניק אומר לנו שהחליפו את החיישן ושהייתה בעיה בעלוקה של האזעקה ולכן ניתקו את הקודנית כדי שלא תחסום זרימה של דלק...טוב מה לעשות עשיתם אז עשיתם - בסופו של דבר אבא שלי שילם משהו כמו 1500 שקל על הטיפול... האם באמת היה צורך להחליף את החיישן או שהדבר הסתכם רק בלנתק את הקודנית כדי שלא תחסום את זרימת הדלק - כי אם המנורה נדלקה אז זה סך הכל אומר שהיא עשתה את העבודה שלה כהלכה לא?

ועכשיו יום ראשון בבוקר חזרתי מהמוסך שוב האוטו עשה שוב את אותה הבעיה ושוב פעם באנו למוסכניקים שם ואמרנו להם שהאוטו אחרי הטיפול שלהם עושה עדיין את אותו הדבר - בקיצור השארנו שם את האוטו ואני לא יודע מה הם יגידו עכשיו

שאלותי הם אלו:

1) במה יכולה באמת להיות הבעיה שהאוטו נכבה ומנורת שירות נדלקת?

2) האם החלפת החיישן (חיישן גל זיזים) בוצעה לפי דרישה נכונה או שיכול בלי זה?

3) האם אני יכול לתבוע את המוסך?

יש לציין שלרכב בעוד 3 אלף קילומטר יש טיפול טיימינג לפי ספר הטיפולים ודעתי האישית היא שכנראה איזה שהוא מייסב או שמחליק או שנתקע כל הזמן אך זאת היא דעתי ואני לא מוסמך או משהו רק הרגשה

פורסם

תראה, אין לנו עיני רנטגן לראו תלתוך המנוע של הוקטרה ולדעת אם באמת היתה בעיה בחיישן גל זיזים. הסימפטומים בהחלט מתאימים לבעיה כזו.

אם המוסך טוען שמצאו בעיה בחיישן, אז כנראה שכן מצאו (או שניחשו לפי כדור בדולח) - כאן זה כבר עניין של אמון שלכם במוסך. זה שהבעיה חוזרת מראה או על דיאגנוזה לא נכונה או על בעיה נוספת.

נ"ב - המחירים זוועתיים, אבל כנראה שככה זה ב UMI המורשים. לדעתי עליכם לדרוש קיזוז של ה 1500 ש"ח שכן בדיעבד הבעיה לא נפתרה בטיפול הראשון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

גם אני חושב שאני נדרוש קיזוז על ה1500 פשוט הקטע הוא שהם אמרו שאהם צריכים לבדוק אם זה בעיה חדשה עכשיו או זאת שהייתה לפני יומיים מבין כבר לפי השתשובה אני מריח משהו מאוד מסריח פה...

פשוט הקטע הוא שאבא שלי מאוד מסודר ומעדיף שקט נפשי באוטו שלו כדי לדעת שהכל בסדר הוא הולך למוסך המורשה כדי שלא יהיו לו ספקות לגבי האוטו ובאמת עד עכשיו הכל היה בסדר עם האוטו אבל תשמע כל פעם לדרוש ממנו 1500 שקל לטיפול שהאוטו לא צריך אך כפי שהם טענו היה צריך יוצר כאב ראש מסוג אחר מבין??

בגלל זה אני לא מבין במה הבעיה...ואני מפחד שמתחילים לתפוס עליו תחת ומכניסים לו כל מיני דברים לראש ועוד מפחידים אותו...

מבין? אבא שלי היום אמר לי לפני שנכבה לו האוטו הוא נסעבכביש וממולו באה משאית כשהאוטו נכבה וכשהאוטו נכבה ההגה לא עובד ובלמים לא הכי מתפקדים...ובאה משאית ממול ומתחילה לצפור זה קצת מפחיד מבין אז אבא שלי אמר שהוא רוצה לתבוע אותם בגלל שזה כבר הגיע לרמה של סיכון ממשי לבן אדם - כי בן אדם יוצא ממוסך מורשה הוא אמור לסמוך על האוטו שלו שלא יעשה בעיות - הלא כך??

וחוץ מזה הוא לא הכי מבין במוטוריקה בגלל זה אני חושב שעובדים עליו...

תגובה???

פורסם

בוקר טוב

בקשר לבעיה שהרכב נכבה בנסיעה , היה לי אותו סיפור עם טיוטה קורולה חדשה בהתחלה ביטלו לי את הקודן וזה לא עזר אז בסוף הם איפסו אותו והחזירו אותו לעבודה ועכשיו זה הסתדר.

פורסם

ולא החליפו לך שום חיישן? אצלנו הקודן בכלל מנותק כאילו הוא לא עובד בכלל אתה מכניס מפתח מסובב והאוטו מניע... ועדיין האוטו עשה את הבעיה היום בבוקר... מוזר לי מאוד...

פורסם

כמו שאמרתי גם לי ניתקו את אקודן והייתי מניעה רק עם המפתח וזה לא עזר רק לאחר איפוס הקודן זה הסתדר , לכן עם אתה אומר שהחליפו חיישן גל זיזים וזה עדין לא הסתדר אני סבור בהחלת שזה בעיה במערכת הקודן ,

פורסם

אם זה באמת הקודן (תעדכן אותנו בהמשך) אזי אולי צריך לתבוע את מתקין/יצרן האזעקה- אם עדין בתוקף או הביטוח, שים לב אם הביטוח מחייב קודן אזי אם האוטו נגנב אז הלך הכסף כי האזעקה במודע לא היתה תקינה ולא טיפלתם בה כדרישת הביטוח. היה פעם סיפור לפני מספר שנים שהביטוח חייב את בעלי BMW להתקין אזעקה וניתוקים שונים בנוסף/במקום למקוריים של הרכב שגרם לבעיות כיבוי ואפילו השבתת מנועים. היבואן תבע את חברות הביטוח על נזקים שנגרמו למכוניות חלקם עוד באחריות וזכו, כפי שאני זוכר לא המשיכו בהתקנה חפרית של האזעקות במכוניות אלו. יכול להיות שמצב דומה קיים במכונית אביך.

כל מי שרואה איך עובדים המתקינים ממש כואב הלב איך הם הורסים מכוניות חדשות לחלוטין, מפרקים ושוברים פנלים, מפרקים צמות חשמל ומבצעים חיבורים חובבניים, מלפפים חזרה עם איזולירבנד ואזיקונים סתם. אף פעם לדעתי הרכב לא יחזור לקדמותו. ממש חבל.

פורסם

מניסיון מוסך umi באשקלון הם

א.שוחטים במחירים

ב.משקרים (ממצאים לאוטו בעיות חדשות )

ג. לא בעלי מקצוע

אני מציע לך ללכת למוסך ראלקס באשדוד שם תוכל לישון בראש שקט

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

:scatter:

פורסם

או קיי אז ככה אחרי באתי ונבחתי על כל המנהלים שם על כל הכסף שאבא שלי שופך שם ואחרי שאיימתי שאני יתבע אותם האוטו עבר אבחון עם מחשב אבחון מכונאי מה לא אין לי מושג היו מסביב לאוטו כל כך הרבה מכונאים שאפשר היה לחשוב שהולכת באוטו אורגיה! בסופו של דבר הם ניקו לאבא שלי את בית המצרעת בטענה שהיא מלוכלכת והיא הייתה מלאה בפיח... מוזר...אבל שיהיה בנתיים הבעיה לא חזרה על עצמה אבל אנחנו מחכים.... על הטיפול שהם עשו הפעם לא חייבו בכסף (כאילו שהיית משלם).... תודה לכל מי שהשתתף וניסה לעזור...

מיכאל.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
או קיי אז ככה:

לאבא שלי יש אופל ווקטרה שנת 2000 - 2000 סמ"ק

יום רביעי אבא שלי נסע באוטו שלו נדלקה לו מנורה של מנוע בלוח שעונים והרכב נכבה - זה מאוד מסוכן כשאתה נמצא ב80 קמ"ש...ההגה לא תיפקד אחרי שאיך שהוא הוא הצליח לעצור ולהניע שוב הדבר קרה לו שוב אחרי כמה דקות אומנם הפעם הוא לקח בחשבון שהדבר יכול לקרות ולכן נסע לאט מן הרגיל

הכנסנו את הרכב למוסך UMI באשקלון שבו כל הטיפולים לאוטו מתבצעים - ואחרי חיבור למחשב אמרו לאבא שלי שזה בעיה בחיישן גל זיזים בתוך המנוע ולכן יש צורך להחליף את החיישן ועכשיו בא החלק המעניין... 900 שקל בלי עבודה ובלי ומע"מ!!!

השארנו את האוטו במוסך ויום שישי אנחנו מגיעים למוסך, המוסכניק אומר לנו שהחליפו את החיישן ושהייתה בעיה בעלוקה של האזעקה ולכן ניתקו את הקודנית כדי שלא תחסום זרימה של דלק...טוב מה לעשות עשיתם אז עשיתם - בסופו של דבר אבא שלי שילם משהו כמו 1500 שקל על הטיפול... האם באמת היה צורך להחליף את החיישן או שהדבר הסתכם רק בלנתק את הקודנית כדי שלא תחסום את זרימת הדלק - כי אם המנורה נדלקה אז זה סך הכל אומר שהיא עשתה את העבודה שלה כהלכה לא?

ועכשיו יום ראשון בבוקר חזרתי מהמוסך שוב האוטו עשה שוב את אותה הבעיה ושוב פעם באנו למוסכניקים שם ואמרנו להם שהאוטו אחרי הטיפול שלהם עושה עדיין את אותו הדבר - בקיצור השארנו שם את האוטו ואני לא יודע מה הם יגידו עכשיו

שאלותי הם אלו:

1) במה יכולה באמת להיות הבעיה שהאוטו נכבה ומנורת שירות נדלקת?

2) האם החלפת החיישן (חיישן גל זיזים) בוצעה לפי דרישה נכונה או שיכול בלי זה?

3) האם אני יכול לתבוע את המוסך?

יש לציין שלרכב בעוד 3 אלף קילומטר יש טיפול טיימינג לפי ספר הטיפולים ודעתי האישית היא שכנראה איזה שהוא מייסב או שמחליק או שנתקע כל הזמן אך זאת היא דעתי ואני לא מוסמך או משהו רק הרגשה

נכון מאוד יש תקלה על חיישן גל זיזים באופל והמנוע מקרטע ונכבה

לאחר ההחלפה לפעמים הטורים עולים ויורדים

יתכן מאוד שהיתה תקלה בקודן מאחר והקודנים לא אמינים בכלל

• תוכן חדש...