Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הדלת האחורית שלי לא ניפתחת

יש לי נעילה מרכזית שנועלת ופותחת את כל הדלתות

אבל רק האחורית השמאלית לא נפתחת כל הזמן נעולה

יש דרך לפתוח אותה ?

פורסם

מנוע נעילה נתקע.

אתה צריך להיות עם עוד מישהו שכל הזמן פותח ונועל עם השלט בזמן שאתה דופק על הדלת קצת מתחת לידית תוך כדי שאתה מנסה לפתוח את הדלת. זה יכול לקחת כמה דקות עד שתצליח לפתוח.

אם זה לא הולך צריך לפרוץ את הדלת מבפנים.

לפרק דיפון דלת ולמשוך את החוט התייל במנוע עצמו.

בכל אופן, אתה חייב להחליף מנוע נעילה.

פורסם

כמובן שאחרי שתצליח לפתוח את הדלת אל תנעל את הדלת שוב כי אז שוב פעם תצטרך לעשות את התהליך הזה.

במוסך יחייבו אותך על פריצת דלת. אם תגיע עם דלת פתוחה עלות העבודה תפחת משמעותית.

פורסם

מקרה שקרה לי לאחרונה. הרכב הוא פאסאט 2004 ולפני חודש הדלת האחורית הימנית (ורק היא) נתקעה נעולה, ניסיתי על רגל אחת לפתוח אותה מבפנים כולל פירוק הדיפון אך לא הצלחתי, לאחר בדיקה הבנתי שיש צורך לפרק גם את החלון בכדי להגיע למנגנון הנעילה!

מכיוון שלא היה לי זמן פנוי לפירוק המורכב נסעתי עם הדלת בצורה הזו עד שיתפנה לי קצת זמן.

לפני שבוע הלך לי המצבר ברכב אז החלפתי לחדש וראו איזה הדלת נפתחת ונסגרת וננעלת כמו ביום יציאת הרכב מהחברה! אז כמו שאומרים "כל עכבה לטובה".

אז אני מציע לך לפני שאתה דופק ומפרק את הדלת לגורמים תנסה לחבר מצבר נוסף לרכב (אותה פעולה שמבצעים כאשר מניעים מרכב אחר כאשר נגמר המצבר) אם הצלחת מצויין, אם לא תתחיל לדפוק ולשבור:-D

בהצלחה

• תוכן חדש...