Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלנו 99 אוכלת שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב זה לא מדד אם לוקח שנייה להניע או 3 שניות...ממש אין קשר!

אני מציע שתוציאו את הפלאגים ואפילו תעלו תצלום שלהם פה מתקריב על האלקטרודה שלהם. הבלנו גם נוטות לעשן בגלל בלאי של גומיות שסתומים ואני מאמין שזה המצב. מה גם שתוכלו לראות אם קיימת נזילה לתוך בית הפלאגים.

פורסם

אפשרות א' גומיות שסתומים יבשות (קשה לי להאמין כי בעבודה על ראש מנוע כמו שצריך אמורים להחליף אותן).

אפשרות ב' הרכב החל לאכול שמן בגלל לחץ של ראש מנוע "חדש" על טבעות בוכנה עייפות יחסית- טבעות הבוכנה שחוקות וזה אומר,במקרה הטוב חצי אוברול (החלפת טבעות בוכנה) במקרה הרע,כל המנוע הזה נזרק לפח כי בעלות של חצי אוברול אפשר כבר להביא מנוע מפירוק.

ד"א- מי שעשה את הראש אמיץ,בלוק המנוע עשוי מאלומיניום ונוטה להיאכל .

שמעתי על הרבה מאוד מקרים (כולל כזה שהיה לנו במשפחה),שהשיפוץ ראש נכשל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
עזוב זה לא מדד אם לוקח שנייה להניע או 3 שניות...ממש אין קשר!

אני מציע שתוציאו את הפלאגים ואפילו תעלו תצלום שלהם פה מתקריב על האלקטרודה שלהם. הבלנו גם נוטות לעשן בגלל בלאי של גומיות שסתומים ואני מאמין שזה המצב. מה גם שתוכלו לראות אם קיימת נזילה לתוך בית הפלאגים.

מחזק את דברי מאור

מנסיון עם 2 בלנו שעברו אצלי לא מעט קילומטר

המחלה שלהם זה הגומיות שסתומים שנאכלות מוקדם מהצפוי ,ושמים לב לזה בעיקר רק בהנעה קרה בבוקר ,לעישון לבן לכמה שניות.

וזה שעשו ראש מנוע ,לא אומר שהחליפו אותם ,לא חסר בעלי מקצוע ניבזים שיעשו שלייף ואטם חדש ויסגרו את הראש ללא החלפת הגומיות ,וכמובן שללקוח אין מושג מה זה בכלל הגומיות האלה

בצע את הבדיקה שמאור אמר ,או לחילופין ,תבדוק בהנעה קרה בבוקר את מצב האגזוז ותעדכן

בהצלחה

פורסם

הרעיון הזה של שמן סמיך יותר זה חאפרי לגמרי.

עקרונית כמו שאמרו 15/40 או 20/50 בדרך כלל שניהם "מותרים" בכל הרכבים של 10/40.

בפועל זה שמן מינרלי וצריך להחליף בתדירות גבוהה יותר מסינטטי.

הכי טוב לבדוק מאיפה ההזעה - להדק עוד חצי סיבוב את הברגים של המכסה שסתומים אם צריך ולהוסיף סיליקון מסביב או להחליף גומייה. השאלה היא עוד כמה אתה רוצה שהרכב יחזיק. פתרונות זולים ופשוטים יש בשפע.

• תוכן חדש...