Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני ב-55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

לפני כשלוש שנים קניתי אתה I20 החמודה שהייתה לי.

לפני כחודש וחצי לצערי עברתי תאונה והרכב טוטאלוסט (עלות תיקון שווה ל 75 אזור מרכב כמעט).

אני מחפש רכב חדש כנראה באזור ה 55K, אוטומט, משו באותו סיגנון, אמור לסוע איתי לפחות 2-3 פעמים בשבוע לאריאל וחזור)

האם I20 היא עדיין הבחירה האידיאלית או שעדיך משו אחר?

תודה מראש!

פורסם

אם הI20 הספיקה לך אז אחת חדשה יותר גם תספיק, כנ"ל אחותה הריו שתכלול אולי אחריות.

אם אתה רוצה אופציות חסכוניות יותר יש לך את המיצובישי ספייס סטאר והניסן מיקרה.

פורסם

ה I20 כרגע זה כיוון שלי האמת, אבל אני פתוח להצעות חדשות :)

הריו- על איזה דגם מדובר?

לגבי המיצובישי, שמתי עליה עין בהצלחה אבל היא מנוע של 1.0 והדרך לאריאל בסופה (כמה קילומטרים) של עליות, ראיתי כבר קיה פיקנטו עושה את זה, זה היה ממש לאט- זה ככה גם במיצובישי סטאר?

לגבי המיקרה- כשקניתי את ה I20 הקודמת ניסיתי אותה, לא התלהבתי בלשון המעטה- האם היא עדיין זהה?

פורסם

אתה מחפש אוטומט , הספייס סטאר האוטומטית מגיע עם 1.2, הידנית עם 1.0.

מתי קנית את הI20 הקודמת? יכול להיות שניסית את האוטומטית הישנה.

קיה ריו 5 דלתות כמובן , למרות שאין הרבה הבדלים מלבד הצורה בין ה4 ל5 דלתות האוטומטית.

היתרון הנוסף של הריו אם אתה מוצא פרטית זו אחריות מוארכת לגיר ומנוע.

פורסם

גם ניסאן מיקרה יכולה לבוא בחשבון חסכונית יותר מ-i20 בהפרש ניכר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי בודק גם את הפיגו 208 שתהיה נוחה ועם איכות חומרים עדיפה מהיונדאי.

הספייס משמעותית חיסכונית ובאמת מרגישה זריזה יותר מהיונדאי,אבל במאמץ תהיה רועשת יותר

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היתרון הנוסף של הריו אם אתה מוצא פרטית זו אחריות מוארכת לגיר ומנוע.

הקטע של האחריות דרמטי כשמדובר ברכב יד שניה ולקיה יש 7 שנים אז זה ממש שווה אם תמצא אחת כזאת מבעלות פרטית. המון שקט נפשי

פורסם
הקטע של האחריות דרמטי כשמדובר ברכב יד שניה ולקיה יש 7 שנים אז זה ממש שווה אם תמצא אחת כזאת מבעלות פרטית. המון שקט נפשי

האחריות הזאת היא בעיקר גימיק שיווקי 95% מהמכוניות מתחת לגיל 7 המטופלות בצורה סדירה לא יחוו תקלות משביתות במנוע/גיר 4% מחמשת האחוזים הנותרים היבואן יוכיח שמחדל שלהם גרם לתקלה, ואחוז אחד יזכה לתיקון באחריות...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

דרמטי, סה"כ מנוע וגיר דיי פשוטים שרצים הרבה זמן ודיי אמינים אבל לא להיט מבחינת צריכת דלק , זה בעיקר מקדם מכירות וסוג של חתונה עם המוסכים המורשים לתקופת האחריות.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם (נערך)

לגבי המיקרה, ניסיתי אותה אך לצערי לא אהבתי, משו בה הרגיש לי OFF כזה... אולי ספציפית הדגם שמצאתי, אבל על כל מקרה, היא באמת יכול להעשות עליות של 2-3 קילומטר ב 30 מעלות כזה בלי לחץ? כי ממה שאני יודע, הגירסא הישנה הייתה מצליחה בלחץ רב (עם הדוושת גז עד הסוף כמעט וזה רק עם עוד בנאדם אחד באוטו).

לגבי הקיה ריו היא עם צריכת דלק האמת פחות טובה ממה שאני רואה (לא מנסיון), עם ה I20 הייתי עושה בממוצע 1 ל 14/13.5 בכיף...

ד"א איך המאזדה 2 באותו תקציב?

עריכה אחרונה על ידי ben_a
פורסם

אני מציע לך לבדוק את ה208.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...