Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרקושי ברזל מהמנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי מאזדה 3 2004 שעשתה כבר 218K,

לפני כשנה הבחנתי בקרקושי מנוע שלא התייחסתי אליהם, קרקושים של רעש מתכתי כאשר שאני לוחץ על הגז בלבד,

שאני לוחץ על הגז בערך עד 5-10 קמש ולא עוזב את גז אז שומעים ממש תקרקושים, אבל כשאני לוחץ חצי גז לא שומעים, שומעים רק את המנוע מתאמץ, ובנסיעות מהירות לא שומעים, שומעים תנקישות מתכתי רק עד 60 קמש בערך, כשאני על ניוטרל או על חניה אז אין תרעש אחרי לחיצת גז, זה לא עשה לי בעיות מיוחדות בשנה החולפת אבל הרעש מעצבן, בטיפולי 10K אני תמיד שוכח לשאול תמוסכניק כי התעלמתי, אשמח להסבר מיכם אולי אתם יודעים

לא יודע עם זה מיסבים או משהו שקשור לגלגלים, זה קורה רק כשאני לוחץ על הגז...

תודה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי או תושבת גיר גמורה לחלוטין או באמת משהו שקשור לאגזוז. יכול להיות מגן חום כלשהו שלא מחוזק, אחד האטמים בין חלקי האגזוז שנשרף או גומיה שתופסת את האגזוז ונקרעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לדעתי או תושבת גיר גמורה לחלוטין או באמת משהו שקשור לאגזוז. יכול להיות מגן חום כלשהו שלא מחוזק, אחד האטמים בין חלקי האגזוז שנשרף או גומיה שתופסת את האגזוז ונקרעה.

בטיפול האחרון החליפו לי תושבת גיר וזה עדיין חזר, שהיתה ממש שבורה. איך אפשר לבדוק את זה לבד? כמו שאמרתם? אגזוז גומיות וכל אלה,

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תיכנס מתחת לרכב ותראה אם כל הגומיות שתופסות את האגזוז שלמות ולא מתוחות או עקומות. תבדוק גם שאין מגני חום (פלאחים כאלה של ברזל) שזזים בקלות שנוגעים עם היד.

אם זה קורה גם בעמידה כשהרכב מונע על D אפשר לוודא שזה מהאגזוז ע"י לחיצה עם איזה קרש או משהו על הצנרת פליטה בכל מיני מקומות ולראות אם הרעש משתנה או מפסיק.

כמובן שצריך להיות עוד מישהו ברכב שילחץ על הבלמים.

פורסם
תיכנס מתחת לרכב ותראה אם כל הגומיות שתופסות את האגזוז שלמות ולא מתוחות או עקומות. תבדוק גם שאין מגני חום (פלאחים כאלה של ברזל) שזזים בקלות שנוגעים עם היד.

אם זה קורה גם בעמידה כשהרכב מונע על D אפשר לוודא שזה מהאגזוז ע"י לחיצה עם איזה קרש או משהו על הצנרת פליטה בכל מיני מקומות ולראות אם הרעש משתנה או מפסיק.

כמובן שצריך להיות עוד מישהו ברכב שילחץ על הבלמים.

אין לי מושג איפה זה צנרת פליטה וכל אלה, בעמידה על D ברמזור וכאלה אין תרעש הזה, מה שאני יכול להגיד לך שלפני שנה בערך, ירדתי ממדרכה גבוהה בלי לשים לב כי היה חושך (מדרכה רגילה שאין שיפוע לרכבים) המגן פלסטיק מתחת נשברה חוץ מיזה לא היה נזילות או משהו חריג, אני חושד שזה מיזה, אבל לא זוכר עם היה לי תרעש אחרי הירידה הזאת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי זז משהו מהמכה הזאת חוץ מהמגן פלסטיק.

אם אתה לא מתמצא, עדיף ללכת למוסך או לשלוח הודעה לאחד מחברי כנופיית הטיפולים השוטפים.

• תוכן חדש...