Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכלה: אאודי A6 שנת 2002 נפח מנוע 3.0

קצת רקע על קצה המזלג :

חדש בתחום הרכבים המודרנים (חי בעולם רכבי האספנות) ולצערי נתקלתי בכמה תקלות שנאלצתי להיעזר במחשבים

נכנסתי לאיביי וקצת התבלבלתי מההיצע, המחירים והסוגים, אני מחפש סורק ייעודי לרכב הזה, ושגם יהיה זול וגם יעשה את העבודה ולא אצטרך להחזיק מבחר מחשבים ..

תקלה ראשונה שקרתה לי זה שאיבדתי את הצ׳יפ של המפתח והייתי צריך להזמין מנעולן שיקודד צ׳יפ חדש, יש לציין שכדי לדעת את הקוד של הצ׳יפ המנעולן חיפש אותו עם כמה סורקי תקלות שלא הצליחו לקבל את המידע , ובסוף כמוצא אחרון הוא חיבר את הלפטופ שלו ודרך תוכנה סינית כל שהיא הוא קרא את הקוד (יש לציין כי הוא לא האמין שזה יצליח , כי הסורקים שהוא השתמש בהם לדבריו עלו עשרות אלפי ש״ח כל אחד)

הרכב נדלק אבל הסימן בלוח שעונים של מפתח לא נעלם, תקלה שצריך לטפל בה.

תקלה שניה היא בידית של הגיר שהרכב תקוע על הילך 3 (חירום) וצריך לאפס את התקלה , החשמלאי שהלכתי אליו המחשב שלו לא הצליח לאפס את הגיר.

אני קצת התבלבלתי מרוב סוגי הסורקי תקלות וראיתי שיש גם תוכנות למחשב/לסמרטפון וחיבור Wifi .

המבחר עצום המחירים ממש לא יקרים, וגם מסתבר שיש לא מעט סורקים שעושים חצי עבודה אם בכלל.

אני מחפש סורק/תוכנת מחשב , בעדיפות לאאודי ושתיהיה ידידותית לשימוש

תודה לעוזרים

פורסם

התקלה הראשונה -המחשב נמצא במצב שכל מפתח יניע אותו עכשיו (אפילו עם חוטים)

תקלה שניה'אם יש תקלה בגיר אז היא לא תמחק עד שתפתור אותה.

אני מציע לך לקנות VCDS עם הגירסה האחרונה, היא תוכל לפתור לך הרבה בעיות אבל לא דברים שקשורים לאימובילזר (אם אין לך את הקוד)

אם אתה גר באזור המרכז אז אוכל לסדר לך את המפתח ולבדוק לך את הבעיה בגיר

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

פורסם

יש לי

VCDS מקורי חדש שמגיע ביחד עם טאבלט.

אני מוכר אותו ב-2200 ש"ח.

במידה ואתה מעוניין צור קשר בפרטי.

*חדש לא שומש מעולם*

פורסם

אם אתה מאיזור ת"א, יש לי כבל VCDS מקורי ואני בכייף אחבר את המחשב הנייד ואבצע את הסריקה, כדי שתדע מהן התקלות.

אם זה דחוף, ממליץ לך להתקשר מחר ולהתייעץ עם רון או אופיר (מומחה דיאגנוסטיקה) ממוסך רון.

פורסם

תודה רבה על התגובות החיוביות :)

ואני אשמח לבדוק את התקלות בתשלום כמובן, כרגע הרכב בטיפול טיימינג + 10,000 ואז לטסט , אני מאמין שלקראת סוף שבוע הבא נכנס לעניין

ושוב תודה

פורסם

אני מחדרה [עובד ברעננה], גם עם VCDS עם גירסא 11.11 אם אני זוכר נכון שאמורה לתמוך ברכב שלך, אם בא לך לקפוץ לסריקה, בשמחה - ללא תשלום כמובן.

• תוכן חדש...