Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חן, אולי החשש כי ממשל טראמפ, :wink: לא יתנגד להשארות ישראל ביהודה ושומרון.

כך כי יש השפעה.. רצינית על חיי רוני.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

עד כה אין ראיות ממשיות לכך שהוא לא מתנגד.

גם אני הייתי יכול להיות מודאג, אבל טראמפ הוא נשיא ארצות הברית. הוא לא מלך ולא קיסר. הכוח שלו מאוד מוגבל ועל כל צעד ושעל הוא יצטרך לריב עם מערכת המשפט ובתי המחוקקים ולהמתין לביורוקרטיה האמריקנית שדורשת עשרות אישורים רק כדי להעביר את העט מצד אחד של השולחן לצדו האחר. הוא לא יכול להפוך סדרי עולם. אף שליט באף מדינה דמוקרטית לא יכול.

מה גם שאני עדיין חושב שהוא יכול להתברר כליברמן כזה שמעשי ידיו רכים יותר ממענה לשונו. אני לא אוהב את טראמפ בכלל, אבל אני גם לא חושב שהוא קליגולה השני.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אנקדוטה קטנה מהנאום בקונגרס של טראמפ אתמול

בזמן הנאום בקונגרס, הזכיר טראמפ את מותו של החייל האמריקאי שנהרג בפעולה בתימן זמן מועט אחר כניסתו לתפקיד, ויליאם רייאן אוונס (William ‘Ryan’ Owens). אלמנתו של החייל שהתה בקונגרס וקיבלה מחיאות כפיים בעמידה למשך 2 דקות שריגשו את ארה"ב. אולם היו כאלו שלא התחברו לרעיון של עמידה ממושכת. ברני סנדרס וננסי פלוסי, כבר נתנו כמה מחיאות כפיים בודדות בסבב ראשון למען האלמנה שנערך לכמה שניות, אך סירבו לעשות כן בסבב השני שכלל עמידה ממושכת לכבודה. בזמן ששאר הבית מחא כפיים, הם ישבו במקומם, יחד עם קית' אליסון, דבי ווסרמן שולץ' ודמוקרטים אחרים שלא נהנו כנראה מהצלחתו של טראמפ לסחוף את הבית.

והיו גם תגובות ממש מגעילות מצד הדמוקרטים לעניין הזה, כמו למשל התגובה של אחד מאנשי הסגל של קלינטון - דן גרילו :

58b68e583a7d1f0d1.jpg

פורסם

ניצחת. כל הדמוקרטים חארות כי הם לא מפרגנים לטראמפ בעוד הוא סוחף את בית הקונגרס למחיאות כפיים לכבוד חייל שנפל. אין, ככה מתנהג מנהיג משכמו ומעלה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יפה, אני שמח שסוף סוף מצאתי את הוידאו הנכון שיגרום לך להבין מי אלו באמת הדמוקרטים ולראות את הצד היפה של טראמפ.

פורסם

הבחורצ'יק מתנדב בקמפיין של הילארי, בערך כמו שריצ'רד ספנסר או דייויד דיוק התנדב ו לקמפיין של טראמפ. מילא אם זה היה טוויט של איזה ג'ון פודסטה

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
הבחורצ'יק מתנדב בקמפיין של הילארי, בערך כמו שריצ'רד ספנסר או דייויד דיוק התנדב ו לקמפיין של טראמפ. מילא אם זה היה טוויט של איזה ג'ון פודסטה

הוא אדם איום, רק זבל אנושי מזוהם מסוגל להפיץ הודעות כאלה, . טוב שלא שלח לה גלויית "ברכות לרגל חיסול הבעל"

פורסם

לא טענתי שהוא בחור נחמד, אבל השיוך שלו לסגל של קלינטון הוא, איך לומר את זה, פייק ניוז.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
לא טענתי שהוא בחור נחמד, אבל השיוך שלו לסגל של קלינטון הוא, איך לומר את זה, פייק ניוז.

תבדוק את עצמך, הבחור עבד גם עבור הילארי וגם עבור אובמה. אני לא יודע אם הוא התנדב וקיבל כסף עבור עבודתו אבל זה לא ממש משנה.

On Twitter, Dan Grilo, who worked for both Hillary Clinton and Barack Obama on their presidential campaigns, slammed Owens and called her an “idiot.”

Here is the Tweet, which went viral before Grilo deleted his entire Twitter account:

פורסם
יפה, אני שמח שסוף סוף מצאתי את הוידאו הנכון שיגרום לך להבין מי אלו באמת הדמוקרטים ולראות את הצד היפה של טראמפ.

וואו, אתה פשוט קלולס. טוב, אני אדבר בשפת ההכללות שלך: הרפובליקנים הם KKK ואנטישמים. בנוסף, אובמה כיבד חיילים שנפלו באפגניסטן לפני שנתיים אז הוא מנהיג דגול.

אגב, אולי הדן גרילו הטמבל הזה התנדב בשביל הילארי ואובמה באיזה תפקיד זניח לתקופה קצרה, אבל פאקינג שון ספייסר וקליאן קונווי עובדים ברגעים אלו במשרות בכירות בממשך של טראמפ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תבדוק את עצמך, הבחור עבד גם עבור הילארי וגם עבור אובמה. אני לא יודע אם הוא התנדב וקיבל כסף עבור עבודתו אבל זה לא ממש משנה.

On Twitter, Dan Grilo, who worked for both Hillary Clinton and Barack Obama on their presidential campaigns, slammed Owens and called her an “idiot.”

Here is the Tweet, which went viral before Grilo deleted his entire Twitter account:

א) ודאי שזה משנה, מסיבות שפרטתי קודם לכן שאולי כדאי לך לקרוא בעיון

ב) לפני שאתה מפנה אותי לבדוק את עצמי אולי תעשה שניה של גוגל ותגלה שאותו גרילו הגדיר את עצמו כמתנדב בקמפיין, דבר שהאתר שאתה מצטט מתעלם ממנו

פורסם
אנקדוטה קטנה מהנאום בקונגרס של טראמפ אתמול

בזמן הנאום בקונגרס, הזכיר טראמפ את מותו של החייל האמריקאי שנהרג בפעולה בתימן זמן מועט אחר כניסתו לתפקיד, ויליאם רייאן אוונס (William ‘Ryan’ Owens). אלמנתו של החייל שהתה בקונגרס וקיבלה מחיאות כפיים בעמידה למשך 2 דקות שריגשו את ארה"ב. אולם היו כאלו שלא התחברו לרעיון של עמידה ממושכת. ברני סנדרס וננסי פלוסי, כבר נתנו כמה מחיאות כפיים בודדות בסבב ראשון למען האלמנה שנערך לכמה שניות, אך סירבו לעשות כן בסבב השני שכלל עמידה ממושכת לכבודה. בזמן ששאר הבית מחא כפיים, הם ישבו במקומם, יחד עם קית' אליסון, דבי ווסרמן שולץ' ודמוקרטים אחרים שלא נהנו כנראה מהצלחתו של טראמפ לסחוף את הבית.

והיו גם תגובות ממש מגעילות מצד הדמוקרטים לעניין הזה, כמו למשל התגובה של אחד מאנשי הסגל של קלינטון - דן גרילו :

58b68e583a7d1f0d1.jpg

שמע חשפת את פרצופו האמיתי של ברני סנדרס ועכשיו כל התומכים שלו בדיון הזה מתביישים.

יש לך עוד אנשי קש?

אגב, למדוד נאמנות לפי מחיאות כפיים לחיילים מתים, זה, איך לומר, פאשיסיטי משהו...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
א) ודאי שזה משנה, מסיבות שפרטתי קודם לכן שאולי כדאי לך לקרוא בעיון

ב) לפני שאתה מפנה אותי לבדוק את עצמי אולי תעשה שניה של גוגל ותגלה שאותו גרילו הגדיר את עצמו כמתנדב בקמפיין, דבר שהאתר שאתה מצטט מתעלם ממנו

ודאי שזה לא משנה.

רק לידיעתך חלק מהמקורות מגדירים את התפקיד שלו "Hillary Clinton’s top staffer, Dan Grilo",נדמה לי שזה לא תפקיד זניח בקמפיין

בכל מקרה הבחור לקח חלק פעיל בקמפיין של הילארי וגם של אובמה. זה כשלעצמו מספיק כדי לצלוב את כל המפלגה על המעשה שלו. אתה תראה בימים הקרובים הרבה תגובות כמו זו

"If Democrats keep carrying on with this type of hateful messaging, they’ll never see another member of their party holding a pubic office again. "

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
שמע חשפת את פרצופו האמיתי של ברני סנדרס ועכשיו כל התומכים שלו בדיון הזה מתביישים.

יש לך עוד אנשי קש?

אגב, למדוד נאמנות לפי מחיאות כפיים לחיילים מתים, זה, איך לומר, פאשיסיטי משהו...

נו, יפה, מה בקשר לעמידה בצפירה בערב יום הזיכרון ? אם אני מגנה את אלה שלא עומדים ולא מוקירים את זכר החיילים, זה הופך אותי לפאשיסט ?

• תוכן חדש...