Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק למידע בקשר לוולו 740

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב וולוו 740

הייתי רוצה לקבל קצת מידע על הרכב כגון נפחי מנוע שהיו לדגם הזה בשנת 1986 , כוח סוס ,יתרונות ,חסרונות ,צריכת דלק,נוחות ,טיפולים ,חלקים וכו..

וכל מה שיש לכם להגיד על האוטו.

ועוד שאלה: האם זה נחשב לרכב יוקרה לפחות בתקופה שבה הופיעה?

בדקתי במנוע החיפוש וכמיעט שלא היו נושאים על הרכב הזה.

תודה מראש שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

בשנת 1986 הוולוו 740 נמכרה בשני נפחי מנוע:

1986 סמ"ק כ-100 כ"ס קרבורטור עגלה אמיתית

2316 סמ"ק 131 כ"ס הזרקה - הדגם המומלץ בשנה זו.

אפשר לומר שהוא היה רכב מאוד מכובד בשנים אלו (יוקרה? ראה ב.מ.וו ומרצדס)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב שימש את שרינו בממשלה, לא יוקרה שמימית אך בהחלט מנהלים מכובד, בתקופה.

מן הסתם, הגרסה המוזרקת היא ,GLE, ההבדל מתבטא גם בנפח, אבל אין לי ידע אמיתי בעניין.

dirty old man

need love too

פורסם

GL - בטוח שלא הזרקה

GLE - יש גם הזרקה וגם לא. (אפשר לדעת בוודאות רק מהסתכלות ברשיון הרכב או במנוע)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

משנת 88 כל ה 740 שהגיעו לארץ,הן ה 2.0 והן ה 2.3,היו מוזרקות וצויידו גם בגג שמש.הבעייה היחידה שלהן היא שאיכות הגימור לא היתה ברמה של הוולבו הישנות יותר,והפנים שלהן נטה להתפרק.בשנת 91-92 הן נימכרו במקביל ל 940.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שלום לכולם.

יצא לי לבדוק וולוו 740 GL אם קרבורטור 2. והאוטו פשוט היה עגלה רצינית ההאצה הייתה פשוט נוראה

הרכב היה שנת 86 כיום אני נוסע על סובארו 87 והרבה אנשים טוענים שהאוטו הזה גם עגלה רצינית אבל אחרי הנסיעה הזאת אני יכול להגיד שהוסבארו ליד האוטו הזה היא פשוט מטוס למרות המנוע 1.6 שלה

אז השאלה שלי היא האם כדי לי לנסות לבדוק את הוולו 740 GLE זאת אם ההזרקה והמנוע 2.3 או שאני יקבל אותם ביצועים עגלתייים וחבל להשקיע את הזמן בזה כי כל ה 740 פשוט עגלות.

1)ועוד שאלה האם לאוטו הזה יש אמינות? לכלומר האם הוא רואה הרבה מוסכים לעומת סובארו שמבקרת בהם פעם פעמיים בשנה לטיפולים רגילים ?

2)ומה הצריכת הדלק הסבירה לאוטו זה כאשר כל מערכות הדלק תקינות?

3) אם אפשר לקבל קצת פרטים לגבי הביצועים של הרכב החל מהדגמים של 88 כלומר פרטי יצרן.

חוץ מזה האוטו מאד נוח ומרווח מאד המושבים נוחים ומרגישים בו ממש נוח ואכן יש הרגשה של רכב מנהלים אבל למרות כל זה אני זקוק לקצת ביצועים .לפחות ביצועיםכמו של סובארו 1600 שהם מספקים אותי.

אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד .

תודה שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

אז השאלה שלי היא האם כדי לי לנסות לבדוק את הוולו 740 GLE זאת אם ההזרקה והמנוע 2.3 או שאני יקבל אותם ביצועים עגלתייים וחבל להשקיע את הזמן בזה כי כל ה 740 פשוט עגלות.

ה-2.3 הוא אופרה אחרת לגמרי - אוטו לגמרי אחר - מומלץ בחום.

(בתור אחד שהיה לו את שני הדגמים...)

1)ועוד שאלה האם לאוטו הזה יש אמינות? לכלומר האם הוא רואה הרבה מוסכים לעומת סובארו שמבקרת בהם פעם פעמיים בשנה לטיפולים רגילים ?

וולוו הוא הסובארו של מכוניות היוקרה...

2)ומה הצריכת הדלק הסבירה לאוטו זה כאשר כל מערכות הדלק תקינות?

2.0 - 7 ק"מ/ליטר

2.3 - 8.5 ק"מ/ליטר

3) אם אפשר לקבל קצת פרטים לגבי הביצועים של הרכב החל מהדגמים של 88 כלומר פרטי יצרן.

משנת 1988 למנוע ה-2.0 היו 121 כ"ס - מנוע ה-2.3 נותר ללא שינוי.

בכל מקרה מנוע ה-2.0 אינו מומלץ גם בשנים אלו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...