Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, רכשתי לאחרונה קיה פיקנטו 0 ק"מ מליסינג והמנוע מייצר רעש מוזר שמעט מטריד אותי.

את הרעש אפשר לשמוע בסרטון הזה:

https://goo.gl/photos/UyU93Cn2UxRimNJh7

הצליל נשמע גם כשנמצאים ליד הרכב, כמובן עמום יותר כשהמכסה סגור. המכונית כמעט חדשה, בערך 2,800 ק"מ, והרעש היה מההתחלה.

אני לא מבין הרבה באבחון תקלות או בזיהוי רעשים, והייתי רוצה לדעת אם זה רעש תקין של רכב לדעתכם.

חשוב לציין שהאוטו עובד בסדר גמור, מתניע בבערך שתי שניות והטורים קופצים לבערך שתי שניות אחרי ההתנעה (ואז יורדים ל-800 ככה).

הניחוש הכי טוב שלי הוא שהרצועת טיימינג לא מתוחה כמו שצריך, במידה ויש בעיה.

תודה מראש לעונים!

עריכה אחרונה על ידי Eden Gottlieb
פורסם
תקין.

הייתה לנו פיקנטו דנדשה ולא זכור לי רעש שכזה...כך שקצת רחוק מלקבוע שזה תקין ב 100 אחוז. ייתכן והסירטון מטעה אבל לפחות לפי הסירטון ככה לא אמורה להשמע פיקנטו חדשה!

פורסם

תודה רבה לכם!

הנה עוד סרטון שצולם עם המכסה סגור:

https://goo.gl/photos/eLsz2bgz3uqCHKSo6

הרעש פחות מורגש במציאות מאשר בסרטון אבל עדיין אפשר לשמוע אותו בלי להתאמץ.

נראה לכם שכדאי להפעיל אחריות על כזה דבר?

ואם כן, מה לומר במוסך כדי שלא ינפנפו אותי?

אמנם חקרתי די הרבה באינטרנט ולמדתי המון על איך רכבים ומנועים עובדים, אבל אף פעם לא הכנסתי רכב למוסך ואין לי שום ניסיון בדוגרי של החיים האמיתיים.... אני כולה בן 17.

אני נראה בול כמו אחד שהם יכולים לחרטט ולהעיף בשנייה ולא בא לי שזה יקרה אם באמת יש בעיה. אין לי גם שמץ איך כל הקטע של האחריות אמור לעבוד.

מה אתם מייעצים לי לעשות?

תודה!

פורסם (נערך)

מאה אחוז תקין, אני עשיתי בשנה האחרונה על פיקנטו לא הרבה, רק 50 אלף ק''מ ואני אומר לך תקין.

אם אתה מאזור חדרה מוזמן להגיע להשוות יש לי גם פיקנטו.

שתהיה בראש שקט, תיגש למוסך יבדקו לך את זה, ותחזיר תשובה שהכול תקין.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

נשמע כמו רעש תקין של מנוע, בשביל השקט הנפשי שלך אני ממליץ לך או למצוא חבר עם פיקנטו ולעשות השוואה או לקפוץ למוסך(למרות שבטח יגידו לך שזה תקין ואין מה לבדוק)

פורסם

מניסיון עם מספר רב של פיקנטו עם מכסה מנוע פתוח וסגור - נשמע תקין לחלוטין. גם תהליך ההנעה כמו שתיארת אותו בהודעה הראשונה נראה תקין לחלוטין.

לגבי אחריות - במידה ומדובר בתקלה במנוע, ולא משנה איזו, היא תתוקן בלי שתידרש לשלם.

• תוכן חדש...