Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

פאסאט 2003 סטיישן עם 104K ק"מ עם נורות ESP וזיהום אוויר דולקות, מיכל שפריצרים למגבים נוזל ומד מהירות לא עובד (נסעתי ככה).

אם זה לא מספיק, מסתבר שבלילה היתה חגיגה ועכברים נכנסו לתא המנוע (הרכב עומד במושב), כל צמת החוטים מימין למנוע (כשמביטים עליו מימין) פשוט גמורה, הרכב מתניע ולא מחזיק טורים - כשאני לוחץ על הגז המנוע נכבה.

מבחינת חשמל - פס לדים אמצעי של הבלמים בחלון האחורי הפסיק לעבוד (נורות הבלמים דולקות), ובפנסים האחוריים אין נורות חניה אדומות כשמדליקים אורות - כל השאר תקין.

אין לי כוח יותר, אני קרוב להעיף את הרכב לפירוק ולכן אני צריך סיוע מכם: להעיף או לתקן? כמה יתנו לי עליו? המנוע וגיר תקינים. מדובר על הדגם עם בקרת האקלים למזגן אם זה עוזר, מצ"ב תמונה.

תודה,

גיא.

פולקסווגן.jpg

פורסם

לא ראיתי את הצמה, כך שלא יודע מה מדובר... אין לי מושג לגבי הרכב הספציפי הזה כלום.

לא מנוע/ גיר וכן הלאה.

אם תפרט אולי אפשר לעזור לך למצוא במחיר הגון.

פורסם

הרכב נראה שמור עם ק"מ נמוך יחסית. האם יש דברים נוספים לתקן? מה מצב כל שאר המכלולים: צמיגים, טיימינג, זרועות קדמיות...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

פורסם
כמה עולה התענוג?

עדיף שלא תשאל לגבי מחיר של צמה חדשה.

ראיתי אצל רון המון צמות זרוקות בפח המיועד לחלקי חשמל מרכבים יישנים או שעברו תאונה והושבתו לכן שווה לך לבדוק.

איזה כייף לי :)

פורסם

זהו, שלא נשאר ממנה הרבה - אכלו את הכל מהמחבר עצמו ועד היכן שאין לי שדה ראיה, חוץ מחוט חום אחד לא נשאר כלום ועל המנוע יש גלילי עכברים למזכרת.

חוץ מזה צריך להחליף שני צמיגים קדמיים, טיימינג ולעשות טיפול. מדובר במנוע 2000 סמ"ק והטסט מסתיים ב- 24 לחודש הזה.

פורסם

אני רואה שמקדימה יש לה קונטינטל, לא חייב להרכיב קונטינטל כדי למכור .

אפשר לתקן, להעביר טסט ולמכור במחיר הגון.

יש פלח שוק שלם שישמח לקנות רכב כזה סטיישן, שכשלעצמו רכב לא רע בכלל.

פורסם

לפי דעתי האישית בלבד:

הרכב הנל פנטסטי מהיר ומרווח פרקטי מאוד אבל:

מאידך בן 15 אוטוטו, מצריך אחזקה יקרה מאוד וכרגע אתה בבעיה.

אם יש לך כוח וזמן ידע ומלחם בידודים וכו, כמה ימי עבודה ללכת חוט חוט ולבנות את הצמה מחדש בעצמך, אז זה משהו אחד, לגרור את הרכב או להביא צמה חדשה/מפירוק אפשרי אבל שוב זו השקעה.

אתה בעצמך כתבת צריך טיימינג, טיפול, טסט ועוד לא נגעת בצמה הזאת שאולי קיצרה ודפקה לך חיישנים(כבר ניתקלתי בזה האמן לי המצבר מחובר אתה מקצר חוטים דופק דברים בדרך).

השערה שלי הוצאה כוללת סביב ה 5000 ש"ח בהנחה שלא נדפקו אלמנטים קשורים.

אני אומר לטרוף את הקלפים, תמכור אותה ב 5000 במצבה הנוכחי(יהיה מי שירצה כן להתעסק וכן הזמן והידע והסבלנות).

ב 10 אפשר למצא רכבים במצב מושלם אפילו בשנתון שלך, צריך פה רק סבלנות ומזל.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

רשמת בעצמך בהודעה הראשונה, שאין לך כבר כוח ואתה מעוניין לשלוח לפירוק.

כנראה שאין מנוס, השקעה אדירה ברכב ישן שבספק אם תצליח להשיב אותו לכביש.

מכור אותו לפירוק. כמה תקבל? בין 2000 ל 3000 שח. מכיון שיש לך מקום לאחסן ללא חשש מפקחים ודוחות, תרכוש רכב זהה, ויהיו לך שפע של חלקים..

seat leon 1.8 20v

פורסם (נערך)

לא הצלחתי להבין אם הרכב נמצא בשימוש שוטף או לא. אם תמכור תצטרך לקנות אחר במקומו?

אם לא, הייתי מציע לך למכור בלי קשר לסוג או למצב הרכב - חבל על הוצאות ההחזקה.

אם כן, לא הייתי מוותר עליו לפני שאני בודק כמה עולה לתקן את כל הליקויים. בסך הכל המנוע לא עבר הרבה, מבחינה קוסמטית נראה שהרכב שמור מאוד יחסית לגילו, ובסכום שתקבל עליו או אפילו פי 2 מזה, יהיה קשה למצוא רכב שמור ומתוחזק ובכל מקרה כנראה שגם הוא יצטרך יישור קו כלשהו.

עריכה אחרונה על ידי liran123
  • תוכן חדש...