Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

נהגת שאבדה שליטה נכנסה בפאביה שלנו

צריך המלצה על מוסך שיכול לתת מענה מצויין לביצוע תיקוני פחחות , צבע ונזק מכאני נוסף

הרכב חדש 4 חודשים כך שאני מעדיף מוסך מורשה

אזור המרכז

תודה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

http://www.vw.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9/%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%9D- יש לך כאן את כל הפריסה.

מתוך הרשימה הזו היו כאן בפורום המלצות על מוסך תושיה ומוסך פליקס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הרכב הושבת.

מחפש רכב (של האישה)

מתלבט אם לרכוש שוב חדש זהה (למרות ההפסד האסטרונומי) או

יד שניה בסגנון מאזדה 2 שנת 2015

מתלבטאו רנו קפצ'ור (אמינות ???)

חלופה 1 ו3 עדיפות חסכוניות

חלופה 2 אישתי לא אהבה (קשה להתרגל לאחר נסיעה בפאביה מרובת הילוכים ןמנוע טורבו)

חשוב גם פינוקים

אשמח להמלצות

פורסם

איביזה או 208 בדקתם? לשתיהם יש מנוע טורבו. מעריך שאם תמצא ברמת אבזור גבוהה תקבל גם את הפינוקים שדיברת עליהם.

(דרך אגב, נראה לי שיש פה בפורום מכירה מישהו שמוכר 2008 [הגרסה המוגבהת ל208], אולי יכול לעניין אותך)

פורסם

איביזה ברמת אבזור גבוה יקרה מאוד

208 אחלה אבל עדיין מעדיפה את הפאביה

2008 משומשת מדובר במנוע ישן ה1.2 טורבו נכנסו רק במחצית השנייה של 2016

הקפצ'ור לאחר קראתי הופתעתי שאינה חסכונית הסיבה כנראה משקלה הגבוה

פורסם

בוקר.

לדעתי, כל רכב חדש יאבד מערכו ושוויו עם עלייתו לכביש, אם היית מרוצה מהפאביה (לדעתי, רכב מצוין), רכוש אחת חדשה

זה מה שאני הייתי עושה במקומך.

seat leon 1.8 20v

• ספונסר פורום
פורסם

עזרה מציע לך לפתוח שרשור חדש בפורום הייעוץ בקניה. כאן אתה מוגבל למי שנכנס לבדוק מוסך מורשה סקודה.

פורסם
עזרה מציע לך לפתוח שרשור חדש בפורום הייעוץ בקניה. כאן אתה מוגבל למי שנכנס לבדוק מוסך מורשה סקודה.

צודק תודה

• תוכן חדש...